Horoscop, sâmbătă, 17 septembrie 2022. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Horoscop. Foto Freepik
Descriere foto: Horoscop. Foto Freepik

Horoscop zilnic: 17 septembrie 2022. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Astăzi vei dori să ai la îndemână un caiet sau un fel de dispozitiv pentru a-ți aduna gândurile.Luna va lucra strâns cu planeta ta guvernatoare, Marte, în curiosul Gemeni. O mulțime de idei pot să se nască în acest moment și să vă dea mult de gândit.

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Taur, banii și motivația sunt plăcute atunci când vin împreună. Orice sentimente de apatie sau leneveală pe care le-ai avut la începutul săptămânii pot fi înăbușite rapid. Luna va intra astăzi în cuadratură cu Venus, planeta care te guvernează, făcându-te să îți dorești mult mai mult decât ai acum. În plus, ești dispus să te dublezi și să muncești suplimentar pentru asta

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Sunt zile în care trebuie să mergi înainte, dar sunt și momente în care trebuie să te reții puțin. Pentru că planeta care te guvernează este retrogradă, sarcinile introspective și introvertite sunt cele mai potrivite pentru tine. Relația dintre Jupiter, orientat spre creștere, și Mercur este în contradicție astăzi, așa că, mai degrabă decât să încerci să construiești astăzi, gândește-te la ceea ce poți consolida și îmbunătăți.

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Sunt multe fiare în foc astăzi și te vei simți tras în multe direcții diferite. În ciuda dorinței tale de a fi totul pentru toți oamenii, este posibil să simți o nevoie puternică de a face ceva pentru tine. Luna de astăzi vorbește cu Saturn, care îți dă puterea de care ai nevoie pentru a te scuza de a mulțumi oamenii și a te ocupa de propriile nevoi și dorințe

Leu (23 iulie - 22 august)

O practică a recunoștinței poate ține la distanță ochiul  invidiei, deoarece este posibil să considerați dezirabil ceea ce au prietenii.
Deși s-ar putea să nu fii cu adevărat invidios pe binecuvântările lor, o parte din tine se poate simți frustrat că nici tu însuți nu ești încă pe deplin acolo.Aceasta poate fi o zi în care motivația ta prinde în sfârșit rădăcini și te decizi să mergi spre ceea ce îți dorești cu mai multă determinare.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Puteți vedea unde să vă concentrați atenția în timpul retrogradării lui Mercur. Cu planeta ta guvernatoare care lucrează frumos cu severul și stabilul Saturn, aici te simți ancorat în pământ, susținut și capabil. S-ar putea să nu aveți tot ce vă trebuie pentru a începe un proiect sau pentru a începe o nouă călătorie, dar lucrurile vor veni. Pe măsură ce încrederea ta crește, te vei simți și tu mult mai puternic.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Este încă prea greu de spus dacă o situație monetară va funcționa așa cum speri să se întâmple pentru tine. Având în vedere că Soarele este atât de aproape de Venus, eforturile se pot simți ca și cum ar fi în zadar. Cu toate acestea, dacă planurile tale sunt bine trasate și ai o strategie bine pusă la punct, s-ar putea să vezi că rezultatele se vor dezvălui frumos odată ce conjuncția Venus-Soare se va rupe săptămâna viitoare.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Ai o rezistență mare astăzi, mai ales când vine vorba de sarcini legate de muncă. Sunteți capabil să vă depășiți concurența. Dacă te străduiești să obții un nou post, vrei o mărire de salariu sau speri să impresionezi echipa cu eforturile tale, este o zi excelentă pentru a străluci.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Încă mai există o oarecare instabilitate în viața ta și s-ar putea să observi că, în ciuda întregului haos, oportunitățile și norocul cresc.
Ești exact acolo unde trebuie să fii, Săgetătorule, iar în curând lucrurile îți vor cădea în brațe așa cum îți dorești.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Astăzi, ceea ce vezi este ceea ce primești. Vei dori să te concentrezi asupra faptelor și să eviți să te atașezi prea mult de felul în care decurg lucrurile. Astăzi străduiește-te să faci tot ceea ce poți face mai bine. S-ar putea să nu finalizați tot ceea ce ați sperat să faceți și există întotdeauna ziua de mâine.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Îți place un pic de emoție, dar astăzi te agăți de ceea ce îți este familiar. S-ar putea să preferi previzibilul în locul unei aventuri strălucitoare care îți oferă doar o plăcere pe termen scurt și o mână de amintiri.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Viitorul te așteaptă, Pești. Visele tale ar putea fi în plină desfășurare astăzi, deoarece Neptun vorbește cu Pluton. Aceste vise sunt vii și memorabile pentru a vă ajuta să vedeți care sunt posibilitățile.





Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel