Horoscop, sâmbătă, 17 iunie 2023, cu Neti Sandu: „O să primiți niște bani”

Data publicării:
Neti Sandu, Instagram
Descriere foto: Neti Sandu, Instagram

Horoscop zilnic, 17 iunie. Neti Sandu vine cu cele mai importante previziuni ale zilei.

Ziua de sâmbătă vine cu vești bune pentru mai multe zodii. Unele dintre ele au parte de odihnă și relaxare, în schimb ce, ziua de sâmbătă vine cu bani pentru o zodie, spune Neti Sandu, la stirileprotv.ro 

Berbec

Poate dați o raită prin împrejurini, că sunteți invitat la niște prieteni, și o să mai uitați de stres și de bani. O să vă mai și relaxați.

 Taur

O să primiți niște bani, or fi unii împrumutați cuiva sau vor fi intrat de ieri și n-ați verificat, și o să vă ajute să vă faceți niște pași pe afară, la plimbare.

Gemeni

Se poate să plecați într-o excursie și să vă eliberați de toate tensiunile că s-au adunat griji, oboseală și o să reușiți în sfârșit să vă destindeți.

Rac

S-ar putea să treceți pe la niște rude din alt oraș și să ziceți cuiva La mulți ani și o să vă interesați de cum o mai duc și poate mai ajutați cu câte ceva, dacă au nevoie.

 Leu

Poate o să contribuiți cu ceva la organizarea unui party. Se poate să fie al copiilor și să vă implicați trup și suflet, că vreți să-i vedeți fericiți pe cei dragi

 Fecioară

O să apelați la rezerve, să ieșiți cu ai voștri în oraș, să faceți lucruri de calitate și să vă refaceți starea de spirit că vă așteaptă o săptămână cu multă muncă.

 Balanță

Se pare că le-ați rămas datori cu o vizită unor prieteni și o să vă ocupați și de casă, dar și să mai ieșiți la o șuetă cu prietenii, mai ales dacă le-ați promis.

Scorpion

Se poate să vă duceți la o petrecere și să prindeți din zbor o idee de afaceri. Poate vi se propune o colaborare cu care o să fiți de accord, că e convenabil.

 Săgetător

O să treceți în revistă evenimentele din oraș și o să aflați ce e nou și ce v-ar fi de folos, că poate e loc de afirmare pentru voi.

Capricon

Vă caută cineva care vrea să vă scoată în lume, să exersați comunicarea în vederea unei relații de cuplu, să vă dați seama dacă există compatibilitate.

 Vărsător

Se poate să aveți un eveniment festiv care să vă țină în priză și să relaționați cu niște oameni cu care veți rămâne în relații de prietenie.

 Pești

Vine cineva de care v-a fost dor și o să petreceți mare parte de zi împreună, că o să aveți ce povesti și poate vreți să cereți sfaturi, că sunteți într-o dilemă.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel