Horoscop, sâmbătă, 17 decembrie 2022. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Horoscop zilnic, 17 decembrie 2022. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Fii selectiv. Uneori este mai bine să te gândești la ceea ce ai de spus înainte de a o spune. Să-ți spui pe nerăsuflate gândurile când încă nu ești sigur de ceea ce simți poate fi o greșeală. Mai bine să fii în siguranță decât să-ți pară rău.

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Știi când este timpul pentru o schimbare. Viața îți va prezenta mereu oportunități care te vor duce într-o nouă direcție. Deși o cale poate avea sens pentru tine în prezent, dacă nu se aliniază cu visele tale cele mai profunde, de ce să o urmezi? Acesta este un răspuns pe care numai tu îl poți oferi.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Astăzi s-ar putea să aveți parte de conflicte, parțial din cauza programului de lucru și a nevoilor partenerului. Așteptați-vă să fiți împrăștiați. Nu puteți fi totul pentru toți oamenii. Dar puteți face tot ce puteți cu ceea ce aveți.

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Din când în când, întâlnești pe cineva care îți schimbă modul în care vezi totul în viața ta. Când se întâmplă acest lucru, te poate lua prin surprindere. S-ar putea să te bucuri să ai parte de această experiență, chiar dacă este nevoie de muncă.

Leu (23 iulie - 22 august)

Toate familiile au partea lor de secrete pe care nu vor să le știe nimeni. Poate fi provocator să te afli într-o poziție în care simți că ascunzi ceva de cineva. Dar toate informațiile sunt relative. Unele lucruri sunt necesare de știut doar dacă sunt importante pentru rolul din viața ta. Doar timpul poate spune ce înseamnă asta.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Vă aflați pe un drum al descoperirilor. Astăzi este o zi bună pentru o cercetare aprofundată a unui subiect despre care ești interesat să afli mai multe. Eliberează-ți programul, dacă poți, și ia-ți timp pentru a înțelege ceea ce trebuie să știi despre o persoană, o școală sau o oportunitate.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Sunteți într-o dispoziție romantică. Este o zi frumoasă pentru a cumpăra bilete la un muzeu sau la o piesă de teatru romantică. Programează-ți o ieșire cu cineva care are inima ușoară și este la fel de sentimental ca și tine.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Casa fiecăruia este un pic mai dezordonată, iar dorința ta de a face ordine poate fi o provocare. Lasă-te dus de val, Scorpionule. S-ar putea să descoperi că a te lăsa în voia lucrurilor este o călătorie frumoasă de experimentat.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Ne aflăm într-o perioadă de umbră a lui Mercur, iar acum vrei să fii foarte atent la semnarea contractelor sau la înțelegerile legate de bani. Verifică literele mici și asigură-te că treci în revistă detaliile. Nu vă fie teamă să cereți timp suplimentar dacă aveți nevoie de el.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Păstrați ambele picioare pe pământ. Nu lăsați grijile legate de viitor să vă împingă să luați decizii pe care le regretați. În schimb, ai încredere în tine și în capacitatea ta de a face față incertitudinilor vieții. Este mai bine să stai pe picioarele tale decât să te agăți de un ajutor pe care îl știi asociat cu persoane toxice.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Planificați să faceți ceva care vă ajută să evadați din rutina zilnică. Alege câteva emisiuni pe care ai vrea să le urmărești pe serviciul tău preferat de streaming. Dacă îți place să mergi la film, de ce să nu vezi ceva în 3D sau unde poți mânca și să te uiți la un film cu un prieten?

Pești (19 februarie - 20 martie)

Puneți bazele viselor voastre. Aveți un plan și o viziune mare pentru viitorul dvs. Acesta poate implica pensionarea. Lasă să treacă ziua de astăzi cu lucrul cel puțin o oră la obiectivul tău.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel