Horoscop, sâmbătă, 16 septembrie 2023. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Horoscop zilnic, 16 septembrie 2023. 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Berbec, ești o forță de care trebuie să ții cont. Așa că, atunci când ai un obiectiv, un vis foarte mare pe care vrei să îl îndeplinești, ar fi *nemaipomenit* să ai pe cineva în colțul tău care să te încurajeze, dar dacă nu... nu-i nicio problemă, ești de acord să câștigi singur. Astăzi, însă, cu Luna în sectorul tău de relații opus lui Chiron, planeta sentimentelor rănite și a rănilor emoționale profunde, trebuie să te asiguri că nu îndepărtezi oamenii atunci când încearcă să te ajute. Acesta este un an important pentru tine, Berbec. Nodul Destinului se află în semnul tău! Este o frânghie strânsă pe care va trebui să înveți cum să mergi. Nu vrei să dai un prieten pe spate și să crezi că ești tu împotriva lumii, pentru că așa ești obișnuită. În schimb, îmbrățișează împreună. Păstrați limite puternice, dar permiteți-vă și să fiți deschis la ajutor atunci când este nevoie.

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Taur, ești adesea numită încăpățânată pentru că ești metodică și deliberată în ceea ce decizi să faci. Atunci când ai luat o decizie, este după un proces de gândire îndelungat. Ai sortat toate căile pe care pot merge lucrurile și ai stabilit calea pe care crezi că o poți urma cu cel mai mic risc implicat. Deci, iată-te cu o variabilă necunoscută... și ghici ce, ești împins în afara zonei tale de confort. Yay, Luna în Balanță opusă lui Chiron în Berbec.


Poți vedea acest moment ca pe un rău cu care să te lupți din cauza cât de incomod simți că a devenit viața. Universul își bate joc de timpul TĂU și tu intenționezi să ripostezi. SAU poți să te lași dus de val pentru o zi. Vezi cum rutina se resetează organic. Care este cel mai rău lucru care s-ar putea întâmpla, Taur? S-ar putea să descoperi că te dezvolți în urma acestei "catastrofe" și îți place să înveți cum să fii flexibil, chiar dacă nu era în plan.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Fiind un semn de aer, calea spre inima și atenția ta trece prin minte. Dacă cineva reușește să-ți capteze intelectul, obține ce e mai bun din tine și, chiar dacă iubești schimbarea, o conversație inteligentă te poate ține în preajmă o bună bucată de vreme. Astăzi, când Chiron se află în sectorul tău de prietenii și rețele sociale, ești puțin mai deschis să vorbești despre lucruri care de obicei nu sunt pe masă.


Astăzi, s-ar putea să te distrezi cu unchiul, mătușa sau fratele care vrea să vorbească despre politică, iar tu nu ești întotdeauna de acord. Dar astăzi poți fi curios fără să judeci, poate chiar fascinat! Este interesant să auzi punctele de vedere ale altora. Astăzi îți va plăcea să știi că poți să te detașezi fără să te superi din cauza unor lucruri care în mod normal te deranjează. Foarte bine pentru tine!

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Ești dispus să muncești din greu pentru lucrurile pe care le iubești, iar tu ce iubești cel mai mult, Rac? Răspunsul este aproape întotdeauna oamenii. Ai tendința de a-i pune pe ceilalți mai presus de tine și îți ascunzi sentimentele pentru a evita conflictele. Ești o persoană care are nevoie să se simtă în siguranță și, de cele mai multe ori, te simți bine atunci când oamenii din jurul tău sunt fericiți.


Astăzi, vei fi împins în afara zonei tale de confort, datorită Lunii din Balanță opusă lui Chiron din Berbec. Nu este ușor să lași garda jos și să lași oamenii să-ți vadă vulnerabilitatea. Vrei să te autoprotejezi! Dar astăzi nu este ziua potrivită pentru asta. Ești cel mai bine atunci când le permiți oamenilor să știe că ești uman și că ai nevoie să fii și tu o prioritate în viața ta.

Leu (23 iulie - 22 august)

Ești o persoană spirituală și, chiar dacă nu vorbești întotdeauna despre credința ta, simți cu tărie ceea ce crezi. Crezi în energie și într-o putere superioară și vrei să te înconjori de alte persoane care simt la fel ca tine. Astăzi, pornești într-o călătorie în care vei vorbi deschis despre gândurile și sentimentele tale. În timpul Lunii de astăzi în Balanță opusă lui Chiron în Berbec, asta ar putea însemna să începi să ai un blog sau să fii mai vocal și mai activ în dezbaterile de pe rețelele tale sociale.

Această zi poate fi super împlinitoare pentru tine, Leu, chiar și în situațiile în care există discuții aprinse, tu îți hrănești relațiile. Arăți cum ai încredere că oamenii pot fi ei înșiși și că pot rezolva lucrurile. Opinia lor nu trebuie să te schimbe.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Toată lumea are un trecut și, fiindcă ești un semn zodiacal hrănitor, te bucuri când oamenii se deschid față de tine. Ți se pare fascinant să înveți și să auzi despre viața unei persoane. Povestea lor îți oferă o perspectivă asupra personalității lor și te ajută să înțelegi ce simt și de ce. Astăzi, investiția ta se face în relațiile tale.


Asta este ceea ce Luna în Balanță scoate la iveală în tine astăzi ... o dorință sinceră de a auzi și de a fi ascultat, deși a fi ascultat va fi probabil o prioritate mai mică. Ajungi să cunoști oamenii din viața ta prin intermediul secretelor lor, iar pentru tine, acest lucru înseamnă mai multă apropiere - lucrurile bune. Îmbrățișare de grup, yay!


Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Ești flexibil și adaptabil, iar uneori aceste trăsături frumoase pe care le posezi te pot face să devii distrat și ineficient. Astăzi, pe măsură ce Luna din semnul tău se opune lui Chiron, s-ar putea să te lupți să fii tu însuți autentic în cadrul relațiilor tale. Astăzi, pe măsură ce efectul de balans se întâmplă în viața ta, îți va fi greu să fii tu însuți.


Astăzi, țintește spre o conexiune autentică. Nu renunța la dorința ta de autenticitate. Să fii tu însuți ar putea zgudui barca, dar vei fi atât de surprins de cât de receptivi sunt oamenii. Când știu care este poziția ta, ferm, ei învață și cum să se implice cu tine. Este mult mai bine decât să încerci să îți dai seama ce vor ei în schimb. 

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Aveți un simț psihic aparte. Când cineva minte, îți dai seama. Când cineva este sincer, vă puteți da seama și voi. Acuratețea ta în detectarea necinstei a fost destul de bună. Așa că, atunci când observi că o persoană minte în mod constant cu privire la lucruri mărunte, te enervează. Nu vă place și ați prefera ca aceasta să înceteze, cu efect imediat. Astăzi, este timpul să pui pe cineva drag în gardă. Nu pleci, dar sunt pe radarul tău.


Îți dai seama că ascund ceva, iar când Luna este opusă lui Chiron, vei decide să le spui că te simți rănit. Trebuie să îți reduci stresul pentru că acest lucru este declanșator pentru tine. Așa că ei trebuie să facă ceea ce trebuie. Puteți fi prieteni, dar s-ar putea ca ei să nu rămână în cercul tău intim de încredere.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Ești o persoană creativă și îți place să faci lucruri pentru că este o evadare ușoară din lume. Luna de astăzi din Balanță opusă lui Chiron din Berbec te poate face să te mănânce un nou proiect, doar că, de data aceasta, ai vrea să încerci un unghi nou.


Vrei să lucrezi în colaborare cu un prieten și să vezi dacă poate sau nu să reziste cu latura ta imaginativă. Astăzi, acest lucru este mai mult decât un efort de bricolaj sau de artă, este o încercare de a-ți echilibra individualitatea cu libertatea ta. Dacă poți găsi un prieten căruia îi place să se joace în paralel și să facă lucruri împreună, dar voi sunteți cam separați în lumile voastre, ar fi ca raiul pe pământ pentru tine.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Munca înseamnă foarte mult pentru tine, așa că atunci când ai o zi grea la birou sau nu te înțelegi cu colegii, te doare inima. O problemă este că ți-ai construit identitatea în jurul a ceea ce faci. Bineînțeles că ai făcut-o, Capricorn. Ești guvernat de Saturn, tatăl sau timpul, și el este un stăpân dur, iar tu ești, de asemenea, semnul asociat cu casa a 10-a, casa muncii și a statutului social. Astăzi va trebui să îți faci un discurs pozitiv. S-ar putea să nu te simți la fel de eficient la locul de muncă cum ești de obicei. S-ar putea să crezi că altcineva este tratat mai corect sau mai bine decât tine. Acest lucru va trece, dar știi cum să lucrezi acest joc. Luați o pauză, gândiți-vă la ceea ce se întâmplă, apoi săriți înapoi în joc și rezolvați lucrurile.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Ei bine, cum se poate spune asta fără să sune jignitor? Nu ești întotdeauna confortabil să auzi (sau să divulgi) secrete. Nu te deranjează să auzi ce se întâmplă în părțile întunecate ale vieții unei persoane, dar există un moment în care te simți trist sau puțin lipsit de putere și incapabil să schimbi situația. Uneori dai impresia că ești rece, dar acesta este modul tău de a face față durității vieții.


Astăzi, însă, ai putea încerca o abordare neconvențională față de conversații. Te vei arunca cu capul înainte și vei asculta cu urechile deschise, dar de data aceasta vei pune întrebări. Poți întreba cum să ajuți sau ce poți face pentru a face lucrurile mai bune. S-ar putea să te simți încă detașat în interior (autoconservare!) Dar acesta este un prim mare pas mare spre a fi prietenul care știi că poți fi și spre a fi persoana care speri să fii - influent!

Pești (19 februarie - 20 martie)

Ori de câte ori se întâmplă ceva din punct de vedere energetic cu semnul Berbecului, pare să creeze în tine un pic de impulsivitate. Astăzi, ai putea fi predispus la cheltuieli exagerate.


Firea ta visătoare poate avea convingerea că vei reuși să rezolvi totul. Vei plăti factura și vei face mai mulți bani înainte ca aceasta să vină. Încearcă să fii precaut în ceea ce privește terapia cu amănuntul sau să faci lucruri care te pun într-o situație în care nu vrei să fii. Întotdeauna este mai bine să trăiești momentul, iar din punct de vedere financiar asta înseamnă și să acționezi cu ambele picioare pe pământ.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel