Horoscop, sâmbătă, 16 octombrie 2021

Data publicării:
Horoscop. Foto Pixabay
Descriere foto: Horoscop. Foto Pixabay

Horoscop. Sâmbătă, 16 octombrie, avem o opoziție între Venus și Lilith.

Venus face o opoziție cu Lilith. Deci Venus este conjunct cu Priap. Vom descoperi că traumele vechi pot deveni izvor de înțelepciune și că putem da un sens experiențelor din trecut.

Berbec

Este una dintre acele zile în care nu vrei să faci pe plac celorlalți, dar nu vei scăpa în totalitate. Totuși nu uita să îți rezervi câteva clipe în care să nu faci nimic.

Taur

 

Astrele îți recomandă să nu te uiți toată ziua la știri și să nu intri în discuții despre subiecte grele. Vei avea o mulțime de frici care nu trebuie amplificate.

Gemeni

Mercur se apropie de mersul direct. S-ar putea să ai câteva momente în care să ai impresia că timpul stă în loc și că nu se rezolvă nimic.

Rac

Treburile pentru casă îți vor aduce multă liniște. Ba chiar vor fi precum o formă de terapie. Membrii familiei vor fi destul de nehotărâți.

Leu

Trebuie să faci mai multe drumuri, dar chiar nu ai chef. Mai ales dacă vremea nu este așa prielnică. Discuțiile cu persoanele apropiate te scapă de plictiseală.

Fecioară

Ai tot amânat niște achiziții. Încă nu ești hotărât dacă merită banii sau nu. Este posibil ca o persoană dragă să îți dea un pont în acest sens.

 

Citește continuarea pe DC NEWS



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel