Horoscop, sâmbătă, 15 ianuarie 2022. Previziuni pentru toate zodiile

Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop. Foto pexels.com. autor Mikhail Nilov
Descriere foto: Horoscop. Foto pexels.com. autor Mikhail Nilov

Horoscop zilnic: 15 ianuarie 2022. Previziuni pentru fiecare semn zodiacal. 

Berbec
(21 martie - 19 aprilie)

S-ar putea să nu fie o zi ușoară, deoarece Luna intră în semnul zodiacal al Racului, casa ta solară a căminului și a familiei.  Luna în Rac va ajunge în cele din urmă în cuadratură cu semnul tău solar, ceea ce înseamnă că ai șansa de a te dezvolta în urma unor adversități care au loc. Ppoate avea loc o ceartă sau un dezacord, dar furia ta poate duce la creștere.


Taur
(20 aprilie - 20 mai)

Liniștea este de aur pentru tine astăzi și este bine să dai energia mai încet. Luna intră în semnul zodiacal al Racului, casa ta solară a comunicării, dar aceasta nu este o energie îndrăzneață. Trebuie să-ți permiți să te bucuri de singurătate, de liniște. Citește. Ascultă muzica preferată și relaxează-te.

 

Gemeni
(21 mai - 20 iunie)

Este timpul să faci bani și să cheltuiești mai puțin decât câștigi. Luna intră în semnul zodiacal al Racului, casa ta solară a banilor, și este un îndemn să investești în ceva care îți aduce confort în casă. Luna guvernează casa și familia, așa că gândește-te de ce au nevoie legăturile tale cele mai intime și cum ai putea să faci casa ta mai confortabilă pentru voi toți.

 


Rac
(21 iunie - 22 iulie)

Cine sperați să fiți? S-ar putea să nu știi, pentru că viața s-a schimbat mult și tu la fel. Luna intră în semnul zodiacal al Racului, casa ta solară a identității, așa că acesta este momentul tău de a străluci. De ce să nu vizezi la o schimbare. Acest lucru nu trebuie să fie neapărat scump. Începeți cu o refacere a dulapului, a machiajului. Uită-te la ce vine la modă pentru primăvară. Planificați-vă un look complet nou.

 


Leu
(23 iulie - 22 august)

Uneori, oamenii îți arată cine sunt. Luna intră în semnul zodiacal al Racului, casa ta solară a dușmanilor ascunși, iar o mare dezvăluire se apropie de tine.  S-ar putea să te simți timid și neliniștit atunci când iese la iveală adevărul, pentru că este greu de acceptat, dar nu este momentul să dai înapoi, Leu. Este timpul să devii puternic și să realizezi când o relație s-a terminat și trebuie să fii tu cel care îi pune capăt.

 

Fecioară
(23 august - 22 septembrie)

Păstrează-ți oamenii din viața ta aproape de inimă. Luna intră în semnul zodiacal al Racului, casa ta solară a prieteniilor, iar acest lucru este bun pentru a-ți îmbrățișa prietenii din copilărie sau persoanele care te-au cunoscut înainte de a deveni un om de succes. Bucură-te să vorbești un pic despre cât de departe ai ajuns cu ei. Restul creșterii tale poate fi o experiență atât inspirată, cât și umilitoare pentru tine.

 

Balanță
(23 septembrie - 22 octombrie)

Vrei să lucrezi de acasă? Atunci următoarele zile sunt benefice pentru tine. Luna intră în semnul zodiacal al Racului, casa ta solară a carierei și a statutului social, iar Luna guvernează casa. De ce să nu cauți oportunități de lucru la distanță sau chiar să ai o discuție cu șeful tău pentru a vedea dacă se poate rezolva ceva? S-ar putea să nu se întâmple imediat, dar plantarea semințelor acum poate deveni o realitate efectivă mai târziu.

 

Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)


Ce lucruri îți sunt dragi și apropiate de inimă, Scorpionule? Luna intră în semnul zodiacal al Racului, casa ta solară a învățământului superior. Și aceasta este o energie spirituală pentru tine. Stabilește-ți o intenție. Țintiți spre înțelepciune. Cereți cunoaștere și discernământ. Oportunitățile pentru tine de a obține aceste lucruri sunt nesfârșite. 

 


Săgetător
(22 noiembrie - 21 decembrie)

S-ar putea să ai exact ceea ce ai nevoie în propria casă, Săgetătorule. Luna intră în semnul zodiacal al Racului, casa ta solară a resurselor comune, iar o persoană cu care locuiești ar putea fi cea care îți va oferi instrumente, ajutor sau un fel de asistență pe care ai căutat-o în altă parte. Înainte de a porni la vânătoare, întreabă-i. S-ar putea să fiți surprins de ceea ce veți găsi.

 

Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)

Inima ta îți va arăta calea, iar când vei fi gata să te concentrezi asupra unui proiect sau a unei persoane, vei ști. Luna intră în semnul zodiacal al Racului, casa ta solară a angajamentelor, și este posibil să simți o pasiune semnificativă față de un demers care ar putea necesita mult din timpul tău. Dar, va fi satisfăcător pentru tine să o duci la bun sfârșit.

 


Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)

Rămâi aproape de casă și de ceea ce îți este familiar. Luna intră în semnul zodiacal al Racului, casa ta solară a îndatoririlor zilnice, dar nu este o zi în care să îți dedici timpul și atenția la exteriorul casei. Dacă ai o zi liberă, treburile casei pot fi un element prioritar. Dacă ai lucruri pe care le-ai neglijat legate de casă și familie, ocupă-te de ele în următoarele zile.

 

Pești
(19 februarie - 20 martie)

Următoarele zile sunt perfecte pentru momente de tandrețe pe care să le împărtășești cu cineva drag. Luna intră în semnul zodiacal al Racului, casa ta solară a romantismului și a plăcerii. Ce îți place să faci care îți scoate la iveală latura mai blândă? La lumina lumânărilor. Cina acasă. Îmbrăcămintea confortabilă. Lasă blândețea să se exprime într-un mod care te face să te simți iubit.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel