Horoscop, sâmbătă, 13 mai 2023. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Sursa Freepick
Descriere foto: Sursa Freepick

Horoscop zilnic, 13 mai 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Nu fi naiv, Berbec. Luna de astăzi, care intră în Pești, te poate face să te păcălești ușor cu promisiuni care nu se îndeplinesc. Asigură-te că verifici faptele și evită să urmezi mulțimea. Fă-ți temele și verifică de două ori lucrurile care nu ți se par corecte.

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Nu toată lumea este un prieten, Taur. Asigură-te că verifici persoanele înainte de a lăsa garda jos. Fiecare ființă umană este diferită, așa că experiențele tale vor varia cu o persoană. O introducere nu înseamnă loialitate. Timpul și caracterul sunt modalitatea prin care îți permit să știi în cine poți avea încredere deplină - și în cine nu.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Există ceva acolo afară care te așteaptă. Visele tale te așteaptă. Poți face ceva cu viața ta, nu este niciodată prea târziu. Nu trebuie să aștepți viitorul sau momentul potrivit. Pur și simplu trebuie să începi de undeva și să faci tot ce poți.

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Ai o latură spirituală, Rac, și este întotdeauna bine să o explorezi. Scoate orice text religios pe care îți place să îl citești. Astăzi este vorba de a-ți extinde mersul spiritual și de a te conecta cu mintea ta superioară.

Leu (23 iulie - 22 august)

Astăzi dragostea găsește o cale poate face ca cineva să doneze un obiect de valoare fără ca tu să știi cine este. Poate fi vorba de un donator anonim și vă ajută să rezolvați ceva important mai repede și într-un mod îmbunătățit.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Astăzi este vorba despre relații. Când Luna intră în Pești, aceasta activează sectorul tău de parteneriat. Dacă ești singur și cauți dragostea sau începi o afacere și speri să găsești partenerul potrivit, universul te poate ajuta să manifești persoana potrivită în viața ta. Scrieți-vă visele.


Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Fă lucrurile mici din viață ca și cum ai crea o mantră cu alegerile tale. Ceva se întâmplă atunci când atribui o intenție acțiunilor tale, indiferent cât de mici sunt acestea pentru tine. Cu Luna magică din Pești care intră în sectorul tău de muncă și de rutină zilnică, acțiunile tale obligă ceva bun să vină în calea ta.


Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Păstrați ambele picioare pe pământ. Te îndrepți spre câteva zile magice cu Luna de vis care intră în sectorul tău romantic. Inima ta este deschisă și pregătită să primească dragostea adevărată, Scorpionule. Dacă sunteți în căutarea de a întâlni pe cineva minunat, următoarele câteva zile pot fi o perioadă fertilă pentru romantism.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Gândește în mod futurist. Aveți o oportunitate extraordinară de a obține favoruri și noroc de la oameni cu putere și capacitatea de a face ceva pentru dvs. în mod neașteptat. Faci lucruri care te ajută să îți dezvolți viața într-un mod pozitiv. Oamenii te iau în seamă și s-ar putea ca cineva să vrea să îți arate recunoștința pentru exemplul tău de om cu adevărat bun.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

O mică minciună albă poate fi tentantă de spus, dar nu o face. Adevărul poate că nu este la fel de plăcut de spus, dar este mai bine să fii sinceră decât să te lași prinsă într-o minciună pe care ți-ai fi dorit să nu o spui mai târziu.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Trebuie să fii atent la cheltuielile de astăzi. S-ar putea să simți că cumperi mai mult decât ar trebui, dar mai târziu îți dai seama că ți-ai depășit capacitatea. Astăzi țineți ambii ochi pe bugetul familiei. Un pic de frugalitate acum te ajută să ai mai mult din ceea ce ai nevoie mai târziu.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Norocul tău. Astăzi, Luna intră în semnul tău zodiacal. Ai o ocazie de aur să te bucuri de o baie de Lună pentru semnul tău sau să îmbrățișezi natura blândă a unei Luni care îți stârnește inima spre a fi mai romantic și mai iubitor.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel