Horoscop, sâmbătă, 13 mai 2023, cu Neti Sandu. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Neti Sandu, captură video Pro TV
Descriere foto: Neti Sandu, captură video Pro TV

Horoscop zilnic, 13 mai 2023. Neti Sandu vine cu previziunile zilei.

Horoscop 13 mai 2023, prezentat de Neti Sandu, la știrileprotv.

BERBEC

Poate daţi puţin refresh locuinţei, scoateţi lucrurile de care vă împiedicaţi prin casă şi obţineţi mai mult spaţiu, sau le înlocuiţi cu altele noi.

Poate faceţi o trataţie la voi acasă, o fi o zi de naştere, sau oţi fi avut un succes, de curând.

TAUR

Poate faceţi drum la nişte prieteni pe care trebuia să-i întâlniţi mai de multă vreme şi o să puneţi la cale un eveniment care va avea loc în curând.

O să puteţi ieşi la un prânz în doi, vă duceţi la un picnic să vă bucuraţi de soare, de mirosul florilor, al ierbii, de aer.

GEMENI

O să dispuneţi de nişte bani, tocmai bine ca să nu rămâneţi acasă c-aveţi chef de plimbare, de stat la taclale cu prietenii, să vă deconectaţi.

O chestiune sufletească erodează cam de la începutul anului şi dacă faceţi abstracţie de ea nu se va rezolva de la sine.

RAC

E un câştig de imagine la voi, vi se face cunoscută munca în cadru public şi o să primiţi aprecieri, o să vă fie şi răsplătită muncă. Poate luaţi un premiu

Se poate să vă duceţi la o zi de naştere, de căsătorie, o fi poate un botez care-o s-adune lume cu care o să vă întreţineţi.

LEU

Aşteptaţi un semn de viaţă de la cineva care vă poate fi partener de viaţă şi dacă vedeţi că... nimic, o să daţi voi un telefon, un mesaj vocal ca să vă-ntâlniţi.

O invitaţie la un concert, poate copiii au meci, o să fie cu adrenalina, dac-o să vă implicaţi şi voi, mai ştii.

FECIOARĂ

O persoană importantă vă convoacă la o discuţie serioasă şi o să vă spuneţi punctul de vedere că să puteţi continua relaţia, indiferent dacă e de cuplu, sau de afaceri.

Vi se fac promisiuni de ieşit la plimbare prin ţară dacă aveţi chef vă puteţi duce cu familia, cu prietenii pe undeva

BALANŢA

Se poate să întâlniţi la un party, undeva o persoană de care să vă simţiţi atraşi, hipnotizaţi, chiar şi să intraţi într-o poveste de dragoste, dacă sunteţi singuri.

O să răsturnaţi puşculiţa ca să faceţi rost de bani, să daţi o fugă la mare, la munte.

SCORPION

O să revedeţi nişte oameni care sunt scumpi la vedere, c-or locui departe, dar faceţi voi cumva să fie posibilă întâlnirea, după o absentă îndelungată.

Poate faceţi cunoştinţă cu cineva pe care l-aţi cunoscut în reţele de socializare şi vă pregătiţi, sufleteşte să daţi ochii cu persoana.

SĂGETĂTOR

Vi se lansează invitaţia să vă duceţi la un grătar, la un brunch şi să vă reconfiguraţi relaţia cu anturajul care-a fost cam scurtcircuitată.

Se poate să aveţi un eveniment în familie şi să vă ocupaţi de trataţie, de invitaţi, ca să se simtă toată lumea bine.

CAPRICORN

O să vă reuniţi cu rudele apropiate, mai apare şi lume nouă şi poate aflaţi ceva despre o colaborare la care vă invită cineva din cei de acolo.

O să vină cineva din ţară, sau din străinătate şi o să vă facă surpriză, că a preferat să ţină secret sosirea.

VĂRSĂTOR

Poate face altcineva cinste pe acolo pe unde veţi ajunge şi o să fie economicoasă ieşirea, că, probabil, n-o să fie nevoie să scoateţi bani din buzunar.

Poate vă invită cineva la o casă de vacanţă, dacă voi n-aveţi, şi o să respiraţi alt aer pentru vreo două zile.

 

O apariţie care să vă lase muţi de uimire, ca o fi cineva care vine de la mare distanţă şi o să vă refaceţi din punct de vedere emoţional, că v-a lipsit.

E posibil să vă dea cineva înapoi o datorie şi să aveţi de buzunar dacă aveţi de gând să ieşiţi în oraş.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel