Horoscop, sâmbătă, 13 ianuarie 2024. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Sursă foto: Freepik
Descriere foto: Sursă foto: Freepik

Horoscop zilnic, sâmbătă, 13 ianuarie.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Ești un mic întreprinzător, Berbec. Firea ta ambițioasă iese la iveală în multe feluri, dar cea mai mare schimbare o vei observa în modul în care îți vorbești despre tine însuți. Mentalitatea ta este aliniată cu ceea ce vrei să faci și să fii, datorită intrării lui Mercur în semnul Capricornului. Mercur îți stimulează inteligența în domeniul carierei. Poți să îți faci planuri mari pentru tine și să le urmezi cu tărie. Scrie-ți obiectivele și stabilește-ți intenții. Ai timp până pe 5 februarie să faci lucrurile să se întâmple.


Taur (20 aprilie - 20 mai)

Pentru a avea ceea ce îți dorești de la viață, Taur, vei avea nevoie de puțină structură. S-ar putea să nu poți controla alte persoane și, uneori, să simți că nu te poți controla pe tine însuți. Dar cu Mercur intrând în Capricorn, atenția ta se poate concentra pe ceea ce poți face, adică să faci schimbări în programul tău. Minimizează-ți distragerile în următoarele câteva săptămâni. Luați în considerare punerea celor mai semnificative sarcini pe lista de lucruri de făcut. Lăsați restul pentru mai târziu. Știind ce ai de făcut în fiecare zi poate face ca trasarea succesului tău să fie un proces ușor.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Te poți poziționa ca un expert, Gemeni. Dacă vrei să fii un lider de opinie sau un influencer în social media, există o fereastră de oportunitate deschisă pentru a face acest lucru să se întâmple. Mercur, planeta care te guvernează, va intra în sectorul tău de resurse comune. Este posibil ca oamenii să vrea să te plătească pentru serviciile tale acum. Este posibil să dobândești niște venituri de la alții în timp ce Mercur se află în Capricorn. Fă un efort serios pentru acest vis, Gemeni. Deschide un profil TikTok sau decide care va fi primul tău Instareel. Ai asta.


Rac (21 iunie - 22 iulie)

Ești un semn emoțional, dar poți fi practic când vine vorba de dragoste și de parteneriatele tale de afaceri. Când Mercur intră în Capricorn, fii cineva care spune ceea ce vrea să spună și înseamnă ceea ce spune. Încearcă să nu te gândești prea mult la alegerile tale. În următoarele câteva săptămâni, va fi ușor să te gândești prea mult la lucruri. Așa că puneți întrebări celorlalți. Căutați claritate și, atunci când găsiți răspunsurile, încercați să rezolvați problema și nu să vă hiperconcentrați pe ceea ce ați fi putut face.

Leu (23 iulie - 22 august)

Ești o persoană care iubește atenția, dar, în adâncul sufletului, motivul pentru care tânjești după ea este că vrei să ai un impact asupra celorlalți. Din fericire, atunci când Mercur intră în Capricorn, unde se va afla pentru următoarea lună, se pot pune bazele pentru ca tu să realizezi acest mare obiectiv. O modalitate de a valorifica energia lui Mercur în scopul stabilirii unei moșteniri este să te gândești la relația cauză-efect a alegerilor tale. Fiecare lucru mic pe care îl faci poate avea un impact mare sau mic; acțiunile tale se construiesc unele pe altele. Alege cu înțelepciune.


Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Poți fi un adept al detaliilor și îți place când știi unde se află totul și care este rolul tău în acest proces. Acum că Mercur intră în Capricorn, unul dintre lucrurile aflate în fruntea listei tale de priorități este disciplina. Disciplina înseamnă să te cunoști mai bine, iar cu planeta care te guvernează într-un semn de pământ coleg, te simți mai hotărât să ajungi la miezul unei probleme. Începând de astăzi, luna următoare poate fi un sezon minunat de realizare a unui obiectiv vital care are sens pentru tine.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Apreciezi viața cel mai mult atunci când ziua ta se simte echilibrată, așa că productivitatea este o temă majoră pentru tine într-o zi în care Mercur intră în Capricorn. O modalitate de a lansa acest tranzit, care va dura o lună întreagă, este să te concentrezi pe lucrurile pe care le poți face și să minimalizezi ceea ce nu ar trebui să faci. Poți împărți sarcinile zilei în sarcini mici și poți lua pauze, astfel încât mintea ta să rămână odihnită și concentrată. Este bine să te răsplătești cu ceva ce îți face plăcere să faci înainte ca ziua să se termine.


Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

În adâncul sufletului tău, ești genul de persoană căreia îi place să pună întrebări iscoditoare. Cu cât situația este mai intensă, cu atât te scufunzi mai mult pentru a intra sub pielea unei alte persoane sau pentru a ajunge la miezul problemei. Așadar, când Mercur intră în Capricorn, casa ta solară a comunicării, cauți să găsești o modalitate de a comunica cu ceilalți. Vrei să fii înțelept, iar acesta poate fi locul în care strălucești. Poți începe prin a accepta că înțelepciunea vine din înțelegere și nu există o limită de vârstă în ceea ce privește cine poate înțelege ce. De asemenea, s-ar putea să constați că căutarea înțelepciunii în viața ta te determină să atragi mai multă înțelepciune în viața ta prin lecții și experiențe.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Atât de mult din cultura ta ți-a influențat și modelat atitudinea față de bani. Așadar, atunci când Mercur intră în Capricorn, te invită să îți evaluezi alegerile privind stilul de viață din punct de vedere al tradiției. Poate că ești un tip de personalitate care economisește sau cheltuiește. Poate credeți că banii vin din noroc dacă îi cereți. Ziua de astăzi este perfectă pentru a-ți explora atitudinea și credințele centrate pe monedă. S-ar putea să descoperi un nou mod de a-i economisi, cheltui sau face bani înainte de sfârșitul lunii.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Acesta este momentul tău și, uau, ce linie de planete în semnul tău și care îți afectează, de asemenea, semnul. Luna Nouă a avut loc ieri, iar acum Mercur se află în semnul tău. Mercur îți oferă o perspectivă ascuțită asupra a ceea ce trebuie să faci în această etapă a vieții tale. Având în vedere că este vorba de un an de revenire solară în care te poți concentra pe obiectivele personale, este momentul perfect pentru a veni cu o strategie despre cum să le atingi.


Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Este sezonul lui Mercur în Capricorn și s-ar putea să începi să vezi prieteniile pe care le-ai păstrat într-o manieră logică și bine definită. S-ar putea să ți se pară important să confrunți persoanele care nu au fost de partea ta. Acest lucru ar putea fi bun pentru tine pe anumite planuri, dar ai putea descoperi și lucruri pe care nu mai vrei să le știi. Acesta este momentul din an în care începi să te ridici la un nivel superior prin găsirea unor noi cercuri sociale în care să te plimbi

Pești (19 februarie - 20 martie)

Ai crescut atât de mult în ultimul an, iar când Mercur intră în Capricorn îți dezvăluie cum nu numai că ai stăpânit lucrurile pe care îți place să le faci, dar ai făcut ceea ce mulți se străduiesc să facă - să te stăpânești pe tine însuți. Schimbările pe care le-ai realizat în tine sunt evidente pentru cei din jurul tău. Vestea bună este că acum ești capabil să atragi la tine energie, oameni, situații și lucruri noi.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel