Horoscop, sâmbătă, 13 august 2022. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Horoscop. Foto Unsplash/ autor Micky White
Descriere foto: Horoscop. Foto Unsplash/ autor Micky White

Horoscop zilnic: 13 august 2022.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Berbec, este timpul pentru auto-reflecție. Astăzi, când Luna se află în zodia Peștilor, ești înzestrat cu intuiție. Folosiți această energie pentru a scrie, a desena, a asculta muzică sau a merge la o plimbare pentru a vă aduna gândurile. Ești pregătit pentru mai mult, dar mai întâi, înțelege marele tău "de ce".

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Înveți din experiențele cu ceilalți astăzi, așa că alege-ți compania cu înțelepciune. Dacă poți, fii selectiv în ceea ce privește persoanele cu care îți petreci cea mai mare parte a timpului astăzi. Lasă loc pentru conversații și anticipează că acestea pot înclina mai mult spre partea spirituală. Chiar dacă de obicei eviți să discuți subiecte spirituale, astăzi este o zi bună pentru a face o excepție de la această regulă.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Visează departe, Gemeni. Cum Luna își petrece ziua în Pești, s-ar putea să vă simțiți excesiv de optimist, chiar și în culpă. Dar, această energie este perfectă pentru a vă imagina un viitor mai strălucitor și pentru a vă explora oportunitățile. Vă puteți imagina ieșind din zonele de confort și învățând să faceți lucruri noi care vă provoacă.

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Astăzi, universul va încerca să vă atragă atenția.Simțiți lucrurile în mod natural atunci când Luna se află în sectorul vostru spiritual și în zodia Peștilor. Natura ta intuitivă prinde viață, așa că hrănește-o.Petreceți ceva mai mult timp în natură. Ascultați muzică psaltică care să vă relaxeze.

Leu (23 iulie - 22 august)

Leu, miracolele se întâmplă în fiecare zi, iar dacă speri ca ceva să vină la tine - de care ai nevoie sau pe care ți-l dorești - atunci cere-l de la puterea ta superioară. Lucruri uimitoare se întâmplă atunci când dai dovadă de un act de credință și încredere în univers. O cantitate mică de credință poate face un drum lung.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

S-ar putea să te îndrăgostești, Fecioară. Vă puteți simți măturat de o oportunitate de a vă bucura de viață la nivelul la care ați sperat. Vă puteți îndrăgosti de un suflet pereche după ce l-ați cunoscut online. Poate se aranjează un proiect pasional la care v-ați dorit să lucrați și puteți începe să faceți magie. Ceva care se învecinează cu liniile de transcendent se pregătește pentru tine astăzi.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Trecutul are lecții pe care trebuie să le înveți, iar atunci când privești înapoi cu mintea și inima deschise, capeți o perspectivă reînnoită. Nu ai observat lucrurile înainte pentru că erai în situația respectivă, dar astăzi, viziunea  devine foarte clară.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Prietenii pot fi o mare resursă, Scorpionule, iar astăzi s-ar putea să descoperi că o persoană apropiată ție se dă peste cap pentru tine. Ei pot avea sfatul potrivit sau capacitatea de a vorbi în lumea ta. Cu toate acestea, există lucruri uimitoare de învățat de la o altă persoană, iar astăzi îți va aduce aceste oportunități.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Cariera ta începe să înflorească uimitor, Săgetătorule. Unele schimbări semnificative îți pot aduce noi oportunități care să te ajute să îți îndeplinești visele specifice. Ceea ce ai sperat s-ar putea să vină până la urmă la tine.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Cuvintele tale au putere de vindecare astăzi, Capricorn. Folosește-ți cuvintele pentru a crea experiențe pline de semnificație. Aduci viață nouă în lume prin ceea ce gândești, citești și spui. Înconjoară-te de citate motivaționale puternice și meditează la semnificația lor profundă.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Astăzi, fiți prudent cu cheltuielile și asigurați-vă că verificați faptele. S-ar putea să descoperi că cineva face promisiuni exagerate și nu oferă ceea ce trebuie. Dacă închei vreun angajament financiar, verifică de două ori detaliile pentru a obține toate faptele în scris.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Astăzi este un moment frumos pentru a învăța despre tine și despre ceea ce îți dorești de la viață. Folosește această zi, în timp ce Luna se află în semnul tău zodiacal, pentru a te reconecta cu scopul și visele tale de viață.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel