Horoscop, sâmbătă, 12 martie 2022. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Horoscop ZILNIC: 12 martie 2022

Berbec

Luna se află în semnul zodiacal al Racului, sectorul tău de casă și familie. Din fericire, astăzi, inima ta poate fi plină de toate bucuriile pe care ți le pot aduce copiii și o viață ocupată. Luna sentimentală discută cu Jupiter plin de viață, care înoată prin adâncurile Peștilor. Acest lucru vă poate aduce o lacrimă în ochi când vă gândiți la toate binecuvântările pe care le-ați primit în timpul vieții și la atâtea motive de a fi recunoscător pentru tot ceea ce aveți.

Taur

Luna în Rac vorbește cu Uranus în semnul tău, iar acest lucru poate aduce o erupție de emoții profunde, care sunt atât haotice, cât și neașteptate. S-ar putea chiar să ai o revelație despre un fel de teorie sau mod de gândire, deoarece este implicat și Jupiter în Pești. Dacă ai o practică spirituală sau îți place să petreci timp discutând cu prietenii despre ceea ce gândești, astăzi este o zi excelentă pentru a ridica telefonul și a discuta cu o persoană căreia îi place să audă ce ai de spus.

Gemeni

Luna în semnul zodiacal al Racului îți activează casa solară a banilor și, când vorbește cu Jupiter din Pești, se înrădăcinează dorința ta de a munci din greu pentru lucrurile pe care ți le dorești în viață.Chiar dacă ești gata să mergi și să realizezi destul de multe în această perioadă, apele din semnele zodiacale Pești și Rac pot face să fie ușor să tergiversezi și să te lași prins în emoțiile tale. Fă-ți loc pentru a simți, dar și pentru a rămâne fidel planurilor tale.

Rac

Luna în semnul tău vorbește cu planeta Uranus din Taur care îți activează sectorul prieteniei. Ar putea avea loc un apel telefonic brusc din partea unui bun prieten. S-ar putea să te întâlnești cu cineva pe care nu l-ai mai văzut de mult timp.  Acordă o atenție deosebită semnalelor din univers care îți dezvăluie ce forțe acționează în viața ta pentru a aduce energie proaspătă și noi aventuri în viața ta. 

Leu

Retrospectiva poate fi 20/20 atunci când termenii interesului dumneavoastră sunt cei mai potriviți. Luna în sectorul dușmanilor tăi ascunși îți poate aprinde sentimentele legate de o situație anterioară în care ai învățat o lecție dură despre viață și dragoste. Dar, vestea bună este că și Jupiter vorbește pozitiv cu Luna astăzi. Jupiter aduce daruri și binecuvântări pentru tine dacă supervizezi sau îi ajuți pe alții. Este posibil să primiți o plată pentru munca pe care o faceți. Bacșișuri mai mari dacă lucrați în industria legată de servicii sau cuvinte frumoase și scrisori de recomandare pentru cei care aplică la un nou loc de muncă.

Fecioară

Prietenii pot fi o binecuvântare extraordinară pentru tine astăzi, deoarece Luna din sectorul tău de relaționare vorbește cu Jupiter, planeta creșterii din semnul tău de parteneriate. Acesta este un moment pentru socializare și pentru a ieși să interacționați și să vă amestecați cu oameni noi. Nu fi timidă, Fecioară. Deschide-ți mintea la posibilitățile care ți se oferă. Chiar dacă crezi că nu se poate întâmpla nimic bun la un anumit eveniment, nu vei ști niciodată pe cine poți întâlni în ultimul moment prin intermediul unei prezentări.

Balanță

Luna în sectorul tău de carieră, Balanța, face ca sentimentele tale să te împingă să faci ceva mai mare și mai bun cu viața ta. S-ar putea să nu știi care este scopul vieții tale sau poate că știi, dar nu ai avut ocazia să îl pui în aplicare. Nu mai așteptați. Luna vorbește cu norocosul Jupiter, încurajându-te să acționezi, începând cu pași mici. Ai încredere în puterea viselor tale, dar așează semințele în sol fertil pentru a obține creșterea.

Scorpion

Luna în sectorul tău de spiritualitate înseamnă că există lucruri pe care nu le-ai realizat înainte, dar pe care începi să le simți acum cu ușurință. âSchimbarea energiei tale emoționale te poate determina să te îndrăgostești din nou de o idee sau de o persoană. Ești mai deschis și mai receptiv, chiar iertător în această perioadă. Ușa spre reconciliere sau schimbare într-o relație s-ar putea manifesta pentru tine.

Segetător

Luna în sectorul tău de secrete vorbește cu Jupiter în Pești și este posibil să ascunzi un secret despre felul în care te simți. Atunci când planeta care te guvernează se află în semnul zodiacal al Peștilor, te concentrezi mai ales pe chestiuni legate de casă și de familie. Rudele tale te pot ține destul de ocupat în aceste zile și este posibil să ai sentimente puternice în legătură cu timpul pe care ești nevoită să îl investești, chiar dacă le iubești. 

Capricorn

Luna în sectorul tău de relații vorbește cu Jupiter în Pești, aducând în atenție comunicarea și nevoia de a spune ceea ce ai în minte. S-ar putea să nu fiți încă pregătit sau dispus să vorbiți din inimă; poate că vă este teamă să nu fiți judecat. Dar, Capricorn, în timp ce te frămânți în jurul gândurilor și ideilor tale despre o anumită situație, ia în considerare toate lucrurile pe care le ai în inimă și scrie-le pentru a te ajuta să obții claritate asupra situației tale.

Vărsător

Jupiter în sectorul banilor îți poate face să te gândești să câștigi cât mai mult și să achiziționezi bunurile pe care le consideri necesare.  Luna de astăzi în trigon cu Jupiter te încurajează să economisești cât mai mult din timpul și resursele tale. Concentrează-te pe lucrurile mărunte care îți aduc mai mult timp în ziua ta sau te ajută să îți ușurezi volumul de muncă.

Pești

Jupiter se află în semnul tău zodiacal tot anul, o poziție norocoasă și norocoasă pentru el.  Astăzi, când Jupiter vorbește cu Luna în sectorul tău romantic, îți este ușor să te simți optimist în legătură cu o nouă relație sau cu cineva față de care simți ceva puternic. Poate că o seară de întâlnire sau ceva de genul acesta sau o seară liniștită în casă, vizionând filme și relaxându-vă este lucrul perfect pentru voi doi.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel