Horoscop, sâmbătă, 11 septembrie 2021. Previziuni pentru fiecare zodie

Data publicării:
Horoscop, foto Pixabay/ autor Alexas Foto
Descriere foto: Horoscop, foto Pixabay/ autor Alexas Foto

Iată ce vă rezervă astrele pentru ziua de 11 septembrie 2021.

Berbec (21 martie - 20 aprilie):
Cel mai bun mod de a trece peste o problemă emoțională este să te afunzi în muncă și să-ți ții mintea ocupată. Cu cât te gândești mai puțin la ceea ce a mers prost, cu atât mai repede se va rezolva situația. Nu va trece mult timp până când totul va fi doar o amintire.

 

TAUR (21 aprilie - 21 mai):

Trebuie să accepți schimbările din viața ta. Nu ai puterea de a schimba lucrurile înapoi la cum erau înainte, dar îți poți schimba atitudinea. Caută mai degrabă oportunități de a excela decât scuze pentru a te plânge.

 


GEMENI (22 mai - 21 iunie):

O mulțime de lucruri par să meargă în direcția ta în acest moment și, fără îndoială, te simți de parcă ai putea să înfrunți lumea și să câștigi - dar ai grijă. Experiențele trecută ar trebui să te avertizeze că ești cel mai vulnerabil atunci când te simți super încrezător.

 

RAC (22 iunie - 23 iulie):


Ceea ce vezi și auzi în călătoriile tale te  inspira să încerci lucruri noi, atât în viața personală, cât și la locul de muncă. Nu-i asculta pe cei care spun că ceea ce îți propui să faci este imposibil - poate fi pentru ei, dar nu și pentru tine.


LEU (24 iulie - 23 august):


Înainte de a te lansa într-un nou plan ar trebui să-ți pui două întrebări. În primul rând, este ceea ce îți dorești cu adevărat să faci? În al doilea rând, îți vei putea permite să suporți costurile? Dacă răspunsul la oricare dintre aceste întrebări este "Nu", atunci renunță la el.


FECIOARĂ (24 aug. - 23 sept.):


Ceva ce părea rău la începutul săptămânii ar putea ieși foarte bine în acest weekend. De ce această diferență? Pentru că, acolo unde înainte abordai situația cu frica, acum o vei face cu speranță și răbdare. Asta face o mare diferență.


BALANȚĂ 24 sept. - 23 oct.):


Încetează să mai încerci atât de mult să aduci fericirea în viața cuiva căruia îi place în mod clar să fie morocănos și concentrează-te asupra propriilor tale nevoi și dorințe. Unii oameni preferă să se complacă în disperare.

SCORPION (24 oct. - 22 nov.):


O idee pe care te străduiești să o transmiți celorlalți este în mod clar perfect logică pentru tine, așa că de ce nu înțeleg ei? Problema este că oameni diferiți au experiențe diferite, așa că s-ar putea să nu însemne pentru ei la fel de mult ca pentru tine.


SĂGETĂTOR (23 noiembrie - 21 decembrie):


Ar putea fi ușor să maschiezi puțin adevărul, dar dacă o faci, consecințele nu vor fi pe placul tău. Planetele te îndeamnă să îți amintești că onestitatea este de departe cea mai bună politică.

 

CAPRICORN (22 dec. - 20 ian.):


Nu prea îți plac schimbările, dar se întâmplă atât de multe în lume în acest moment, încât schimbarea este cam singurul lucru de care poți fi sigur. Fă-ți curaj pentru a îmbrățișa necunoscutul în următoarele 48 de ore. S-ar putea chiar să fie o afacere bună.

 

 

VĂRSĂTOR (21 ianuarie - 19 februarie):


Nimic nu este atât de rău pe cât pare, nici în afacerile tale personale, nici în carieră, așa că nu te mai îngrijora și începe să crezi în tine. Cu o atitudine mentală corectă și ceva mai mult efort din partea ta, se pot găsi soluții la toate problemele tale.

 

PEȘTI (20 feb. - 20 mart.):


Dacă cineva care sperai că te va ajuta într-un fel sau altul decide acum să nu o facă, ia-o cu calm. Sunt șanse ca ei să vă fi făcut o favoare, forțându-vă să găsiți singuri o soluție - ceea ce poate ar fi trebuit să faceți de la bun început.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel