Horoscop, sâmbătă, 11 martie 2023, cu Neti Sandu. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Neti Sandu, captură video Pro TV
Descriere foto: Neti Sandu, captură video Pro TV

Horoscop zilnic. Neti Sandu vine cu cele mai proaspete previziuni ale zilei

Horoscop 11 martie  2023, prezentat de Neti Sandu, la știrileprotv.

 

BERBEC

Poate vă face cineva o surpriză şi vă invită la un concert sau la un tete a tete, că are ceva important să vă spună! Pare să fie o zi specială pentru voi.

Invitaţiile curg, iar voi poate aveţi, deja, un program, şi oricum aveţi de unde alege.

Aveți chef de distracție și o să îi stârniți și pe prieteni să țină pasul cu voi, și o să treceți în revistă evenimentele momentului.

TAUR

Pe voi vă invită cineva la o aniversare, e un moment festiv care o să vă pună faţă în faţă cu oameni care v-au lipsit, şi o să consolidaţi relaţiile.

Se poate să primiţi un cadou de la cineva drag, şi o să vă străduiţi să-i întoarceţi şi voi gestul.

Apar niște urgențe, posibil obligații de familie, de care trebuie să vă achitați neapărat, ca să se refacă echilibrul în familie.

GEMENI

O să vă mobilizaţi, uşor, s-o porniţi în vilegiatură, să le faceţi o vizită unor rude sau prieteni, dacă nu cumva o să vă duceţi într-o staţiune turistică.

Voi păreţi amatori de puţină mişcare, poate plecaţi într-o excursie sau vă duceţi la o sală de sport, ca să vă dezmorţiţi.

E nevoie de prezența voastră, de o idee, un sfat, care să aducă o lumină în organizarea unui eveniment.

RAC

Se poate să primiţi un mesaj, un telefon, despre o colaborare pe care aţi putea-o avea cu cineva din străinătate şi rămâne să stabiliţi condiţiile, și dacă vă încumetaţi.

Se poate să vă zgândăre ceva la coarda sensibilă, poate pentru că există unele tensiuni în relaţia de cuplu. Eliminaţi-le!

Se poate să primiți un accept, o să aflați printr-un mail, o fi vreun job sau poate vi se oferă o funcție sau un premiu.

LEU

O nouă dragoste la orizont pentru cei singuri, şi o să vă umpleţi frumos viaţa, poate vă întemeiaţi o familie, şi se vor schimba multe, în bine, în viaţa voastră.

Poate-i chemaţi pe nişte prieteni pe la voi, şi o să puneţi la cale o plecare în vacanţă, şi vreun eveniment care va avea loc în curând.

Poate ați găsit o destinație de distracție, și o să dați o fugă până acolo. Poate e ziua cuiva de naștere.

 FECIOARĂ

Se poate să vă duceţi în vizită la rude, c-aveţi de zis un „La mulţi ani!”, „Casa de piatră!”, şi o să vă încărcaţi, frumos, sufleteşte, ca să aveţi chef de treabă.

Vă invită cineva în oraş şi, dacă n-aveţi alt program, o să ieşiţi la o plimbare, să vedeţi şi alţi prieteni, să mai staţi la poveşti.

O să dați refresh unor relații care v-ar scoate din starea de inerție și v-ar remonta, așa, pe zi ce trece.

BALANŢĂ

O să apară cineva care o să se simtă ataşat de voi şi o să vă conectaţi la energia acelei persoane, că e o compatibilitate de care nu puteţi face abstracţie.

Poate întâlniţi în cercul de prieteni pe cineva care vine cu o sugestie de business şi s-ar putea să îmbrăţişaţi ideea.

Voi o să vă bucurați de sosirea cuiva care a venit după o lungă absență, și o să vă refaceți și voi sufletește.

SCORPION

Întrevedere cu cineva care vine cu veşti bune, vă inspiră să intraţi într-o afacere, dar nu înainte de a culege nişte informaţii ca să ştiţi cu cine vă asociaţi.

Se poate să aniversaţi câteva luni, sau ani de când v-aţi cunoscut şi să primiţi şi un cadou! Şi să-i faceţi şi voi ceva, cadou, partenerului.

Se ivește ocazia să reparați o relație care n-a mers și să vă bucurați de traiul armonios în doi.

 SĂGETĂTOR

În orice moment poate să vă iasă în cale cineva care e pe aceeaşi lungime de undă cu voi, şi să fie omul vieţii voastre. Parol!

O să redescoperiţi o plecare de timp liber, un hobby, care o să vă redea prospecţiunea, că vă ajunsese oboseala.

Vă pregătiți de o nouă etapă de viață, și o să vă orientați spre lucruri inedite, care să vă reprezinte.

CAPRICORN

O să vă lăsaţi ademeniţi de grupul de prieteni, care vrea să vă implicaţi şi voi în pregătirea unui eveniment care-o să vă pună în valoare, şi o aveţi parte de câştiguri.

I-aţi putea invita pe la voi pe cei care v-au reproşat c-a trecut prea mult timp de când nu v-aţi mai văzut.

Se poate să funcționați bine în formula de grup și să deveniți o forță, și sigur că va urma un succes.

 VĂRSĂTOR

O să aveţi un program încărcat, c-aţi fost invitaţi în mai multe locuri şi, fie vă duceţi peste tot, fie alegeţi un eveniment festiv, la care ştiţi că o să întâlniţi oameni dragi.

Se poate să vă pice cu tronc şi fluturaşi la stomac o persoană din anturaj, şi o să vă lăsaţi purtaţi de val, dacă nu aveţi partener de viaţă.

O reuniune de grup. Sunt niște prieteni care vor să sărbătoriți ceva și se poate chiar în grupul ăla să faceți cunoștință cu cineva nou-nouț.

PEŞTI

O să aveţi bani de buzunar să ieşiţi cu ai voştri, să vă mai şi relaxaţi, că aţi avut mult de lucru în ultima vreme şi e momentul să vă recuperați.

Se pare că o să faceţi cunoştinţă cu cineva care vi s-ar potrivi, ca fel de-a fi, şi poate o să formaţi un cuplu pe viaţă.

Se poate să dați o fugă în alt oraș, să rezolvați niște treburi de serviciu, dacă nu cumva or fi și personale.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Stiri


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel