Horoscop, sâmbătă, 11 mai 2024. Previziuni astrale pentru toate zodiile

Data publicării:
Horoscop. Sursă foto: Freepik
Descriere foto: Horoscop. Sursă foto: Freepik

Iată previziunile astrale pentru ziua de sâmbătă, 11 mai.

 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)
Schimbarea poate fi uneori benefică, chiar dacă vine într-un moment neașteptat. Ziua de astăzi te poate obliga să faci anumite ajustări esențiale, în special în jurul casei tale. Dacă ai un proiect urgent care trebuie abordat, acum este momentul să te apuci de el. S-ar putea să apară unele neplăceri, dar nu trebuie să te sperie acest lucru.

 

Taur (20 aprilie - 20 mai)
Ce a fost făcut, a fost făcut, nu trebuie să te mai gândești la asta. În această perioadă, s-ar putea să ai nevoie să te eliberezi de trecut și să ai un nou început. Începe prin a descoperi lucruri pe care îți place să le faci și care să te ajute să te relaxezi. Încearcă ceva nou sau rezumă-te la unele activități familiare, precum este o simplă ieșire în parc.

 

Gemeni (21 mai - 20 iunie)
Prieteniile vin și pleacă, dar timpul pe care îl investești în ele durează pentru totdeauna. Fii prudent cu timpul pe care îl petreci cu anumite persoane, pentru a nu regreta mai târziu. Amintește-ți că totul se întâmplă cu un motiv, iar unele relații, în special cele de prietenie, sunt acolo pentru ca amândoi să investiți în ele. Dacă o prietenie recentă s-a încheiat, mergi mai departe și leagă noi prietenii.

 

Rac (21 iunie - 22 iulie)
Ceea ce îți dorești s-ar putea să corespundă sau nu cu ceea ce compania ta percepe că ești capabil să faci. În această zi s-ar putea să îți dorești să discuți lucrurile cu un șef sau cu cineva care are un rol în decizie. Poți cere anumite lucruri pe care ți le dorești de ceva timp.

 

Leu (23 iulie - 22 august)
Nu este nevoie să dat explicații, dacă nu-ți dorești. Astăzi, rezistă tentației de a supraexplica ceva ce gândești sau simți. Fii pur și simplu tu. Oferă-le oamenilor ocazia de a te cunoaște pe tine așa cum ești, fără prea multe filtre. 

 

Fecioară (23 august - 22 septembrie)
Nu trebuie să împărtășești nimic cu nimeni în fața căruia nu te simți confortabil să te deschizi. Astăzi, evită să cedezi presiunii colegilor. Atunci când simți că trebuie să faci ceva în felul tău, ascultă-ți intuiția. Refuză lucrurile pe care nu ți le dorești cu diplomație.

 

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

S-ar putea să te afli într-o situație favorabilă la locul de muncă. Cineva poate vorbi în numele tău pentru o mărire de salariu, o promovare sau un nou rol pe care ai vrea să îl ai de ceva timp. Astăzi este o zi bună pentru conversații importante, mai ales dacă acestea necesită negocieri.

 

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Poți vedea lucrurile așa cum sunt și încerci să țintești spre un rezultat cât mai favorabil. În timpul lui Marte în cuadratură cu Luna, trebuie să te pui pe primul loc și să faci din starea de bine o prioritate. Tot acum este momentul în care să te apuci de sport sau să îți schimbi complet alimentația.

 

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)
Ai parte de experiențe pozitive astăzi. Viața este prea scurtă pentru a nu tinde spre experiențe plăcute care să scoată la iveală tot ce e mai bun din tine. Fă-ți un plan, astfel încât să faci lucrurile după cum îți dorești și după ordinea priorităților pentru tine. Poate fi vorba despre orice, inclusiv despre un gest mic de iubire pentru persoana dragă.

 

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)
Este perfect normal să ai alte viziuni asupra unor perspective. Astfel, astăzi s-ar putea să aibă loc niște tensiuni, pe care le poți duce într-o direcție favorabilă și să le transformi în niște dezbateri utile. În acest sens, dacă e vorba despre niște certuri cu membrii familiei, toți veți putea învăța cum să faceți lucrurile mai bine.

 

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Este momentul pentru o nouă perspectivă de viață. Trebuie să ții cont de faptul că doar vorbele pot atrage către tine o energie unică, iar astăzi trebuie să l folosești în favoarea ta.

 

Pești (19 februarie - 20 martie)
 Fiecare zi îți oferă o nouă șansă la speranță, fericire și bucurie. Astăzi este momentul perfect pentru a-ți alege o activitate pe care vrei să o faci de ceva timp și nu ai apucat și care îți aduce o mare împlinire.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel