Horoscop, sâmbătă, 1 iulie 2023, cu Neti Sandu. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Neti Sandu, captură video Pro TV
Descriere foto: Neti Sandu, captură video Pro TV

Horoscopul zilei, cu Neti Sandu. Iată care sunt cele mai importante previziuni astrale ale zilei. 

Neti Sandu a prezentat horoscopul pentru sâmbătă, 1 iulie 2023, la știrileprotv. Prima zi din această lună vine cu oportunități profesionale în special pentru o zodie, care se va bucura de câștiguri materiale mai mari în curând. În rest, foarte multe persoane se bucură de un scurt concediu, o excursie sau o ieșire în oraș cu prietenii, unde să se mai relaxeze.

 

Berbec

Se anunță o reușită de luni încoace care să vă oferă o nouă deschidere să cunoașteți niște profesioniști care să vă acompanieze la treabă la un nivel ridicat.

Taur

Noutăți pe toate fronturile. Apar oferte de lucru ori poate vreți să vă duceți în concediu și să vă duceți în stațiunea mult visată.

Gemeni

O să aveți de semnat acte, poate vă căsătoriți, poate se încheie o situație școlară să vă croiți un drum care să vă ducă la succes în carieră, că se întrevede o perspectivă luminoasă.

Rac

Se anunță o sărbătoare în familia voastră poate are loc o căsătorie sau un botez, dar se poate și să luați un premiu să primiți aprecieri și felicitări.

Leu

Apare cineva care vă poate face viața mai frumoasă și să vă descoperiți niște calități despre care habar nu aveați pentru că până acum ați fost prinși cu alte treburi.

Fecioară

Ați putea da o fugă la mare, la munte chiar și în străinătate și să vă destindeți. Poate le pregătiți unora o petrecere surpriză.

Balanță

O invitație la o ceremonie. Poate se căsătoresc niște prieteni, o fi și o gală de premiere și o să vă bucurați de revederea unor oameni dragi.

Scorpion

Se poate să întâlniți la un party o persoană cu care să fiți compatibil pentru o relație și să mai fixați niște zile în care să vă vedeți ca să studiați terenul.

Săgetător

O zi specială pentru voi, așa apare, și o să vă primiți ceva. O să vină cineva care să vă readucă zâmbetul pe buze dacă vă supăra ceva.

Capricorn

Se poate să faceți cunoștință cu cineva care o să fie alături de voi, poate e omul visurilor voastre și o să vi se schimbe toată viața în bine dacă nu aveți pe nimeni.

Vărsător

Prietenii vor să ieșiți pe la evenimente poate fi și o întâlnire sportivă cu iz filantropic și o să fiți apreciați pentru disponibilitatea de ai ajuta pe ceilalți.

Pești

O să interacționați cu niște oameni care vor să puneți umărul la un proiect care vă aduce bani, notorietate și o să intrați într-o altă clasă valorica.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel