Horoscop, sâmbătă, 1 ianuarie 2022. Previziuni pentru prima zi a anului

Data publicării:
Horoscop, foto Pixabay/ autor Alexas Foto
Descriere foto: Horoscop, foto Pixabay/ autor Alexas Foto

Horoscop zilnic - 1 ianuarie 2022. Previziuni pentru fiecare semn zodiacal.

Berbec
(21 martie - 19 aprilie)

Prima zi a anului te duce cu gândul deja la muncă, Berbec. Noul an a luat sfârșit și este timpul să te pui în mișcare, mai ales pe plan profesioanl. 

Chiar dacă astăzi vei vrea să te odihnești și să îți încarci bateriile, nu trebuie să te relaxezi prea mult mai ales atunci când este vorba despre obiectivele tale. 

 

Taur
(20 aprilie - 20 mai)

Începutul lunii ianuarie este aici și vei învăța lucruri noi. Există atât de multe lucruri de care să te bucuri și pe care să le explorezi. 

Odată cu intrarea Lunii în semnul zodiacal al Capricornului, sectorul tău de învățare superioară și spiritualitate, începe cu credința și convingerea în potențialitatea vieții tale.

Sâmbăta se mai numește și "ziua de odihnă", așa că este perfectă pentru a te reangaja într-o practică spirituală care îți face plăcere. Poate că rugăciunea, o rutină de post de dimineață sau meditația sunt un loc minunat pentru tine pentru a începe. 

 

Gemeni
(21 mai - 20 iunie)

Sunt atât de multe lucruri pe care le faci bine și care pot fi de ajutor pentru oamenii din viața ta sau chiar pentru străini, dacă vrei să te implici în activism în 2022. 

Nu ești o insulă, chiar dacă te simți singur uneori. Luna intră în semnul zodiacal al Capricornului, sectorul tău de resurse comune, și este un moment excelent pentru a revizui timpul pe care l-ai putea avea disponibil și pentru a dedica ceva timp pentru a face muncă de caritate în comunitatea ta.

 

Rac
(21 iunie - 22 iulie)

Noul an este un moment în care oamenii își iau angajamente față de obiectivele și visele lor, iar aceasta este o ocazie perfectă pentru tine să faci același lucru. 

Luna se află în sectorul tău de angajament și, când se află aici, te încurajează să te uiți la parteneriatele tale și la modul în care partenerul tău semnificativ te-ar putea susține sau ar putea fi interesat să facă un proiect împreună cu tine.

 


Leu
(23 iulie - 22 august)

Este o zi excelentă pentru productivitate, pentru stabilirea și începerea unor noi obiective de sănătate și pentru a vă pune în mișcare planurile. 

Ai niște lucruri pe care ai vrea să le urmărești luna aceasta? Dacă trebuie să faci cumpărături de alimente sau de provizii, astfel încât ceea ce ai nevoie să fie acasă, astăzi este momentul perfect pentru a face acest lucru.

 

Fecioară
(23 august - 22 septembrie)

Fă ceva ce îți place, Fecioară. Luna intră în semnul zodiacal al Capricornului, sectorul tău de creativitate. 

Ziua de astăzi dă tonul pentru restul anului. Folosește-ți timpul pentru a crea un tablou de viziuni sau scrie o listă de obiective colorată și pune-o undeva unde să o poți vedea când intri și ieși din camera ta pentru a te motiva să rămâi dedicat.

 


Balanță
(23 septembrie - 22 octombrie)

Sărbătorile ca astăzi sunt momente minunate pentru familie și pentru a petrece timp cu oameni de la care înveți, respecți și iubești. 

Dacă ai șansa de a fi în preajma bunicilor sau mătușilor, este o zi bună pentru a afla despre istoria ta, genealogie și poate chiar pentru a obține o rețetă sau două care se află în familie de ceva vreme. 

 


Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)

De ce să începi anul păstrând anumite lucruri pentru tine? Luna ianuarie este perfectă pentru conversații autentice cu prietenii și familia. 

 

Săgetător
(22 noiembrie - 21 decembrie)

Nu cheltuiți mai mult decât aveți, Săgetător. 

De ce să muncești atât de mult tot anul dacă nu te poți bucura de câteva lucruri frumoase folosind ceea ce ai câștigat? 

Luna intră în semnul zodiacal al Capricornului, sectorul tău al banilor, și este o zi minunată pentru cumpărături online, pentru a-ți revedea situația financiară anuală și pentru a-ți stabili câteva obiective pentru viitor. 

 

Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)

Luna intră în sectorul tău de identitate și este timpul să te simți bine în pielea ta. 

Înțelegeți mai bine ce vă doriți și de ce aveți nevoie în viața voastră. 

 

Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)

Luna intră în semnul zodiacal al Capricornului, sectorul tău de dușmani ascunși. În cine ai încredere, Vărsătorule?

Poate că ai o mulțime de admiratori, dar observi pe cineva care pare să fie gelos pe tine? 

Asigură-te că în acest an faci mai puțin loc persoanelor care nu adaugă valoare vieții tale, dar în schimb te secătuiesc de energie.

 

Pești
(19 februarie - 20 martie)

Luna intră în semnul zodiacal al Capricornului, sectorul tău de prieteni. Cum este viața ta socială, Pești? 

Cum noul an începe cu o recrudescență a pandemiei din nou, modifică-ți calendarul social cu câteva întâlniri pe Skype sau Zoom pentru a discuta cu prietenii și pentru a evita spațiile aglomerate pe care nu vrei să le vizitezi.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel