HOROSCOP. Săgetător - previziunile astrale pentru luna DECEMBRIE 2021

Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop, Săgetător, sursa unsplash/ autor Felipe Simo
Descriere foto: Horoscop, Săgetător, sursa unsplash/ autor Felipe Simo

Horoscopul Săgetătorului pentru decembrie 2021. Află ce ți-au rezervat astrele. 

Va fi o lună destul de sălbatică pentru tine în această lună, Săgetătorule, dar sunt câteva lucruri pe care cu siguranță nu vrei să le ratezi!

Luna începe în forță, deoarece simți puternica Lună Nouă și Eclipsa de Soare în prima ta casă, care activează lecțiile prin care ai trecut în ultimii doi ani.


Aceasta este ultima eclipsă de pe axa ta pentru următorii nouăsprezece ani, așa că nu este una de ratat, dar înseamnă că va fi mai importantă decât în mod normal, deoarece multe din ceea ce s-a întâmplat în viața ta vor ajunge la un fel de rezolvare în jurul datei de 4 decembrie.

Prima casă ne guvernează cine suntem, cum suntem văzuți de ceilalți, identitatea noastră și chiar ego-ul nostru. Săgetătorul este un semn foarte filozofic și spiritual, așa că probabil că vei încheia niște lecții despre cum să înveți cine ești cu adevărat și ce ai nevoie în afară de credințele cu care ai fost crescut sau chiar care te înconjoară în societate.

Aceasta este o creștere mare pentru un Săgetător, dar este amplificată pentru că este sfârșitul unui ciclu de eclipsă, așa că va trebui să urmărești oameni și situații care ar putea părăsi viața ta permanent. Este normal să ne simțim triști atunci când depășim anumite părți din viața ta, dar tu ești un Săgetător și ești mereu pe următorul lucru mare și frumos, așa că amintește-ți că spațiul pe care îl creezi acum în viața ta este pentru ca lucruri mai bune să poată veni.


Gemeni este semnul tău opus și te poate provoca adesea să te ții de o singură cale sau să iei o decizie cu care te-ai luptat. Chiar dacă nu are loc nicio eclipsă în această lună, este un moment în care trebuie să fii foarte atent la final.

Acest ciclu de eclipse nu se va repeta din nou pentru o perioadă lungă de timp, așa că temele care ies la suprafață în jurul Lunii Noi de la începutul lunii pot dura câteva săptămâni pentru a le rezolva și a ajunge la fondul problemei. Dar ceea ce trebuie să fii pregătit în primele două săptămâni ale acestei luni sunt evenimente șocante și finaluri surpriză.

Uranus va fi periculos de aproape de cele două luni din această lună pe axa voastră, ceea ce înseamnă că va fi imposibil să planificați cum va decurge luna și trebuie să fiți pregătiți pentru orice.

În timp ce Luna Nouă în Săgetător îți activează prima casă a sinelui, Luna Plină în Gemeni lovește în a șaptea casă a relațiilor. Aceste două case înseamnă că probabil a trebuit să crești și să înveți cine ești înainte de a putea decide exact ce fel de relație ți se potrivește.

Relațiile au fost probabil în prim-planul lecțiilor tale de viață în ultimii doi ani și, atâta timp cât ai făcut munca pe care prima casă din Săgetător ți-a cerut să o faci, ai putea fi în poziția de a face niște angajamente mari în jurul mijlocului lunii.

Singura piedică aici este că Venus devine retrogradă pe 19.

Venus este planeta care guvernează dragostea și relațiile romantice, în prezent în Capricorn, aceasta va lovi în a doua ta casă, care se referă la ceea ce prețuiești.

În semnul de pământ al Capricornului, Venus tinde să nu fie prea romantică, dar în schimb este mai preocupată de ceea ce înseamnă cel mai mult pentru ea. Acest lucru este valabil atât pentru partenerii pe care îi alege, cât și pentru viața pe care și-o creează. În timp ce este cel mai cunoscut pentru finanțe și dorințe materiale, aceasta include și propria noastră valoare de sine.

Aceasta este o piesă interesantă pentru dvs. din cauza modului în care stima de sine afectează îndeaproape relațiile romantice (casa a șaptea) în care intrăm.

Oricât de multă muncă ai depus probabil în ultimii ani, se pare că vor exista câteva lecții finale pentru tine în săptămânile următoare.

Venus Retrograd durează până la sfârșitul lunii ianuarie, așa că temele legate de ceea ce prețuiești în ceea ce te privește pe tine, viața ta și dragostea vor fi în curs de desfășurare până la începutul anului.

Dar sfârșitul lunii nu va fi lipsit de surprize!



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel