Horoscop RUNE pentru luna iunie 2023. Mihai Voropchievici: Două zodii trebuie să fie atente la bani!

Data actualizării: | Data publicării:
Mihai Voropchievici, captură video YouTube
Descriere foto: Mihai Voropchievici, captură video YouTube

Mihai Voropchievici a făcut noi previziuni astrale pentru toate zodiile, pentru luna iunie. 

Mihai Voropchevici a mărturisit, în exclusivitate pentru FANATIK,  că luna iunie vine cu schimbări majore pentru toate zodiile, dar și multe responsabilități. Celebrul numerolog a precizat că luna iunie nu vine cu prea multe câștiguri financiare și vom avea ceva probleme cu banii. 

„Berbecii, Taurii, Gemenii, dar și Racii, sunt în vizorul astrelor. Pentru fiecare din aceste 5 zodii urmează o perioadă în care, mai mult ca niciodată, trebuie sî își mobilizeze toate forțele.

Leii, Fecioarele, Balanțele și Scorpionii sunt zodiile care trebuie să aibă mai multă grijă de ceea ce fac în această lună. Orice exces le poate dăuna. Este o perioadă cu multe capcane și e recomandat ca aceste zodii, dar și restul să acorde o atenție mai mare stării de sănătate.

Săgetătorii, Capricornii, Vărsătorii și Peștii sunt plini de idei, însă în iunie vor fi nevoiți să se focuseze mai mult pe ceea ce vor să întreprindă. Nu de alta, dar nu e o lună strălucită din punct de vedere financiar, din contră!

Este luna în care banii vin și pleacă. Sumele pe care le câștigăm ne dau bătăi de cap tocmai din cauza faptului că nu stau prea mult în buzunarul nostru. Vom fi, cumva, obligați să facem față cheltuielilor neprevăzute.

Cifra 4 ne aduce probleme

Șase este simbolul dragostei, al armoniei, al înțelegerii, dar pe lângă dragoste și armonie, mai există și partea neplăcută. Se pot strica niște căsnicii, se pot strica relații de orice natură.

Numerologic, anul 2023 simbolizează cifra 7. Adunăm 6 cu 7 și ne dă 13, o lună cu mult neprevăzut, căci 13 e cifră a norocului, dar și una a ghinionului. 13 este considerat o cifră a schimbărilor și transformărilor rapide. Iată ce încărcătură are.

Luna iunie are forța numerologică a cifrei 4. Este o cifră dură care implică, de obicei seriozitate multă. Multă muncă, multe responsabilități. E o lună de construcție. Indiferent de zodie, toate zodiile vor trece, vrând, nevrând, prin niște schimbări majore.

Veți avea foarte mult de lucru, dar nu trebuie să dăm bir cu fugiții. E mai rău cu banii în luna iunie pentru toate zodiile. Banii vin și zboară și de multe ori s-ar putea să suferim din cauza sumelor lichide, cash-ul.

Mihai Voropchevici: ATENȚIE la excese!!!!

„4 ne atenționează să nu facem excese, ce mâncăm, cum mâncăm, deoarece sunt șanse să ne îmbolnăvim. 4 ne poate aduce și probleme cu sănătatea.

Horoscop rune iunie 2023. Trebuie să fim atenți la felul în care avem grijă de corpul nostru. O vizită la stomatolog nu ar fi tocmai rea, ba chiar e recomandată mai ales în luna iunie”, precizează numerologul și astrologul Mihai Voropchievici.

”A șasea rună, pentru că suntem în luna șasea, vine cu vești importante. Runa ne spune că rămânem în așteptarea unei schimbări importante, chiar în prima parte a lunii. Trebuie să fim pregătiți, căci schimbarea asta este valabilă pentru toate cele 12 zodii.

Orice schimbare înseamnă avânt, energie, ceva bun, benefic. În plus, avem parte de acțiune. Mai trebuie să și călătorim, să muncim, să ne distrăm, dar totul trebuie făcut cu măsură.”, a mai spus Mihai Voropchevizi, pentru sursa citată mai sus. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel