Horoscop RUNE, ianuarie 2023, cu Mihai Voropchievici. Zodia pentru care se schimbă TOT: „Sunt pregătiți să înceapă o viață nouă”

Data publicării:
Mihai Voropchievici, captură foto Antena 3
Descriere foto: Mihai Voropchievici, captură foto Antena 3

Numerologul Mihai Voropchievici vine cu previziunile runelor pentru luna ianuarie 2023, pentru fiecare semn zodiacal.

Mihai Voropchievici a fost invitat în emisiunea Astro Fanatik, de pe YouTube, unde a prezentat horoscopul runelor pentru luna ianuarie 2023. 

Horoscop RUNE, ianuarie 2023, Berbec

Berbecul are o lună cu multă acțiune. În această lună trebuie să iasă din ascunzișul lui. Trebuie să-și consolideze poziția atât acasă, cât și la serviciu. Nu vă lasați pe tânjeală.

Horoscop RUNE, ianuarie 2023, Taur

Taurii vor fi în permanență nerăbdători. Sunt stăpâniți de acest sentiment care nu este deloc benefic. Vor veni lucruri bune, dar nu atunci când vor ei.

Horoscop RUNE, ianuarie 2023, Gemeni

Gemenii au început de an care nu este foarte favorabil. Trebuie să fie prudenți. E posibil să vă supere un anumit lucru. Poate chiar aveți dreptate, dar știți că de multe ori adevărul smulge părul. Aveți grijă cu sănătatea la început de an.

Horoscop RUNE, ianuarie 2023, Rac

Lăsați necazurile în urmă și pregătiți-vă de o lună extraordinară. Trebuie să scapăți de griji, de bagajul pe care-l aveți din trecut. Debarasați-vă de tot ce vă apasă și veți avea un ianuarie excelent.

Horoscop RUNE, ianuarie 2023, Leu

Leii trebuie să se relaxeze. Trebuie să vă detașați de job, de sănătate. Nu trebuie să vă mai încărcați cu griji. Trebuie să mergeți la cei dragi care au o stare sănătate precară.

Horoscop RUNE, ianuarie 2023, Fecioara

Primește o atenționare foarte interesantă. Atenție, este cazul să abordați altfel toate problemele care vă interesează. Schimbați tactica. Este și o lună de experiment. Vă dați seama ce prieteni aveți.

Horoscop RUNE, ianuarie 2023, Balanța

Ianuarie vine cu vești bune. Balanțele sunt pregătite să înceapă o viață nouă. Mentalul e mai lucid. Mintea nu mai e încărcată, iar partea fizică este într-o stare bună. Totul se rezumă la faptul că urmează o revigorare. Nu trebuie să treacă oportunitatea pe lângă noi.


Horoscop RUNE, ianuarie 2023, Scorpion

Scorpionii încă mai au multe lucruri de rezolvat. Au rămas multe probleme nerezolvate. Veți susține o bătălie, dar nu vă îngrijorați. Veți câștiga, sunteți favorizați. E o bătălie, nu un război.

Horoscop RUNE, ianuarie 2023, Săgetător

Apare o problemă la care nu găsește răspuns. Ea poate fi rezolvată dacă se face un consiliu cu ceilalți membri ai familiei. Doar așa veți găsi rezolvarea problemei care vă frământă.

Horoscop RUNE, ianuarie 2023, Capricorn

Pentru cei care sunt proaspăt căsătoriți sau pentru cei care doresc să vină barza pe la ei, luna ianuarie este luna fertilității. Vin recompense, mai ales după ce au trudit foarte mult. Universul contribuie la belșug, la vise împlinite, iar pentru cei care doresc să-și mărească familia vin vești bune.


Horoscop RUNE, ianuarie 2023, Vărsător

Sunteți pe punctul de a vă muta din casă sau serviciu. Veți acționa foarte favorabil într-o problemă care vă preocupă. Cei care au promisiuni pentru job nou au șansa să înceapă treaba la alt loc de muncă. 

Horoscop RUNE, ianuarie 2023, Pești

Peștișorii primesc cadouri încă din luna ianuarie. Vor primi vești bune sau chiar o sumă de bani importantă. Din multul sau puținul pe care l-ați primit, puteți să dăruiți și altor persoane care au nevoie., a transmis numerologul Mihai Voropchievici, în emisiunea Astro Fanatik.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel