Horoscop RUNE, cu Mihai Voropchievici. Săptămâna 30 august - 5 septembrie 2021. Peștii dau lovitura. Vor avea un salt rapid și calitativ

Data actualizării: | Data publicării:
Mihai Voropchievici, captură foto Antena 3
Descriere foto: Mihai Voropchievici, captură foto Antena 3

Horoscop RUNE. Numerologul Mihai Voropchievici vine cu previziunile pentru perioada 30 august - 5 septembrie 2021 pentru fiecare zodie.

Iată HOROSCOPUL RUNELOR pentru săptămâna care urmează, prezentat de către numerologul Mihai Voropchievici, la Antena 3, în emisiunea „Adevăruri Ascunse”: 


Berbec


Săptămâna următoare, Berbecul intră într-o săptămână de protecție divină. A văzut ce trebuie să facă, acum gata. Toate lucrurile se rezolvă benefic pentru nativul din zodia Berbec.


Taur


Taurul are două mesaje foarte clare. Primul, să se relaxeze, iar cel de-al doilea, să nu se mai îngrijoreze în ceea ce privește starea de sănătatea unui prieten sau a unei rude.


Gemeni


Vești bune pentru Gemeni. S-ar putea să primiți cadouri surpriză sau chiar o sumă importantă de bani.


Rac


Sunteți pregătiți să vă faceți bagajele, pentru că astrele vă prezic o călătorie. Are, n-are bani, el pleacă. Foarte încăpățânat în privința asta, mai ceva ca Taurul. Nativul zodiei Rac face carapacea mare și pleacă. Trebuie să se miște. 


Leu


O săptămână de forță și putere pentru Leu. Astrele vă încurajează să fiți puternici. Urmează o săptămână anevoioasă pentru acest semn.


Fecioară


Fecioara intră într-o săptămână anevoioasă. Este ca un uragan. Trebuie să rămâneți calme.


Balanţă


Balanţele, după uraganul de săptămâna trecută, își rezolvă problemele. Sunt sfătuite de astre să facă un consiliu de familie, să întrunească trupele și să pună cărțile pe față. 


Scorpion


Runele spune că trebuie să aveți răbdare și să nu forțați mâna norocului, pentru că toate lucrurile frumoase se întâmplă atunci când aveți răbdare. 


Săgetător


Suită de schimbări majore, pentru nativul din zodia Săgetător. Schimbările vin pe luni, marți.


Capricorn


Pentru Capricorni, urmează o săptămână în care vor afla un adevăr important, care vine cu marcaje asupra lui. Poate să-i marcheze viața. Sunt puși pe schimbări majore încă de la începutul anului, dar, acum, vin schimbări și mai majore. Ce ați făcut, aia primiți!


Vărsător


Vărsătorul are de gând să-și mărească familia. Deci, fertilitate și belșug pentru acest nativ. Peste puțin timp dorințele voastre vor deveni realitate.


Peşti


Iar dau lovitura nativii din zodia Pești. Săptămâna viitoare, se produce un salt rapid și calitativ în existența voastră.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel