Horoscop RUNE, cu Mihai Voropchievici. Săptămâna 23-29 august 2021. TOTUL se schimbă. 2 zodii iau decizii radicale

Data publicării:
Mihai Voropchievici, captură foto Antena 3
Descriere foto: Mihai Voropchievici, captură foto Antena 3

Horoscop RUNE. Numerologul Mihai Voropchievici vine cu previziunile pentru perioada 23-29 august 2021 pentru fiecare zodie.

Iată HOROSCOPUL RUNELOR pentru săptămâna care urmează, prezentat de către numerologul Mihai Voropchievici, la Antena 3, în emisiunea ”Adevăruri Ascunse”: 

 


 Berbec
Săptămâna următoare, Berbecul este pe o pojghiţă de gheaţă foarte subţire. Asta înseamnă că el poate să ia nişte hotărâri greşite, să acţioneze pe impuls de moment şi să facă nişte prostioare care să îl coste. Atenţie foarte mare cum acţionaţi, ce discutaţi, ce vorbiţi şi când luaţi o decizie nu vă grăbiţi fără să analizaţi de două ori. Nu acţionaţi la impuls.

 Taur
Taurul se pregăteşte, odată cu Luna Albastră şi Plină, şi are o săptămână de protecţie divină. E protejat împotriva tuturor relelor, care pot fi trimise de alte persoane sau cele care sălăşluiesc lângă el. Protecţie totală.

Gemeni
Fertilitate şi belşug în săptămâna următoare pentru Gemeni. O parte din visele voastre se vor împlini.

Rac
E pe punctul de a începe o viaţă nouă. Revigorare în toate domeniile. Şi sufleteşte, şi financiar, şi sentimental, şi psihic, şi fizic. O bucurie fantastică. Un marcaj superbenefic asupra nativilor din Rac.

Leu
O săptămână de comentarii, de dialoguri, de mesaje. Interes total. Mesaje.

Fecioară
Fecioara intră într-o săptămână de testare a rezistenţei, a forţei, a puterii. E o săptămână trebuie un pic să îşi testeze capacitatea de a răbda sau de a duce la bun sfârşit un lucru. Fecioarele sunt răbdătoare şi au atâta forţă şi tărie, dar acum e nevoie să depăşească nişte probleme pe care tot ele şi le-au creat.

Balanţă
Balanţele intră în zona uraganului. Sunt furtunoase, tumultoase, vor să se certe cu toată lumea. Mobilizaţi-vă forţele să susţineţi o mică bătălie. Dacă vă dă minte Dumnezeu şi rămâneţi calmi, totul se aranjează.


Scorpion
Scorpionii, în sfârşit, dau lovitura şi se produce un salt rapid şi calitativ în existenţa lor, în săptămâna următoare. Aveau nevoie pentru de vreo două-trei luni au tot trecut de la una rece la una caldă, dar mai multe reci au fost. Luna asta începe să ne fiecăruia cam ce ne trebuie.

 Săgetător
Să vă mobilizaţi toate forţele pentru a vă consolida poziţia. Se pare că unii dintre Săgetători au cam neglijat să le atragă atenţia celor din jur cine sunt ei. Au trăit într-un con de umbră şi acum ies la lumină.

Capricorn
Capricornii sunt pe punctul de a se muta din casă sau de la locul de muncă. Caută un loc mai bun de muncă, o locuinţă mai bună. Poate fi chiar şi o mutare temporară pentru a face anumite schimbări în propria casă. O săptămână cu încărcătură de muncă.

 Vărsător
Vărsătorul este sfătuit să se relaxeze şi să nu mai intre în karma celorlalţi şi să nu îşi mai facă griji 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel