Horoscop RUNE, cu Mihai Voropchievici. Săptămâna 11-17 octombrie 2021. Berbecul începe o viață nouă. Leii mare atenție la accidente

Data publicării:
Mihai Voropchievici, captură foto Antena 3
Descriere foto: Mihai Voropchievici, captură foto Antena 3

Horoscop RUNE. Numerologul Mihai Voropchievici vine cu previziunile pentru perioada 11-17 octombrie 2021 pentru fiecare zodie.

Iată HOROSCOPUL RUNELOR pentru săptămâna care urmează, prezentat de către numerologul Mihai Voropchievici, la Antena 3, în emisiunea „Adevăruri Ascunse”: 


Berbec


Berbecul e pregătit pentru săptămâna următoare să înceapă o viață nouă. Asta însemnând o renaștere în toate planurile. Și disponibilități fizice și psihice. 


Taur


Taurul este pe punctul să se mute din casă sau de la serviciu. Tot schimbări. Vor acționa foarte eficient într-una din cele două aspecte.


Gemeni


Gemenii au o săptămâna în care oricând pot să pornească uraganul. Pentru ei, portalul a venit cu o doză de energie prea mare, și fiind doi într-unul, nu știu cum să își dozeze aceste surplusuri de energie. Runa va sfătuiește să fiți calmi, că veți câștigă tot voi în final, dar e mai bine fără ceartă.


Rac


Racul este într-o săptămâna de atenționări, mesaje, scrieri, telefoane. Comunicare peste cât se poate. Dar un mesaj dintre toate astea va fi extraordinar de important.


Leu


Leul intră pe o pojghița de gheață foarte subțire. O săptămâna în care trebuie să dea dovadă de foarte multă prudență, la ceea ce fac, cum acționează. Atenție la neatenție. Și mici accidente.


Fecioară


Fecioara e sfătuită să abordeze altfel toate problemele care îi intersează. Schimbați tactică. Ai făcut ceva prost, faceți ceva bun. Celui căruia i-ați dat prea mult, mai tăiați din porție.


Balanţă


Pentru Balanțe săptămâna următoare vine cu un adevăr foarte important, care vine cu un marcaj benefic în viață. Care ți-o poate schimba sau ți-o poate marca. Poate să vină și ceva care nu îți place.


Scorpion


Scorpionul e veșnic nerăbdător și vrea totul ieri sau alataieri. Aveți răbdare și toate lucrurile plăcute vor veni în viață voastră săptămâna următoare. Nu forțați norocul.


Săgetător


Săgetătorul intră într-o atenționare totală. Se învăluie într-o aură de mister, sunt greu de decodificat, răspund sau nu răspund. Sunt într-o perioadă de a-și rezolva problemele sufletești de trei ori, că divinitatea așa vine.


Capricorn


Capricornul are două mesaje clare: relaxați-va și nu va mai faceți griji raportate la starea de sănătate a rudelor, a altor persoane apropiate, pentru că stare lor este bună. Bucurați-va că este așa.


Vărsător


Vărsătorul a mai avut astfel de aventuri. El este în permanentă în căutarea dragostei noi. Ceva nou, fierbinte. La ei portalul asta este cu deschiderea opțiunilor amoroase.


Peşti


Iar Peștișorii, că de obicei, norocul la bani, la cadouri. Certitudine că cineva care se gândește intens la voi vă va trimite un cadou minunat.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel