Horoscop rune cu Mihai Voropchievici. Cele mai norocoase și ghinioniste zile pentru zodii: „Trebuie să ținem cont de ele”

Data publicării:
Sursa foto: Mihai Voropchevici, captură YouTube/ Astro Fanatik
Descriere foto: Sursa foto: Mihai Voropchevici, captură YouTube/ Astro Fanatik

Numerologul Mihai Voropchievici a făcut noi previziuni pentru toate semnele zodiacale. 

Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul runelor pentru toate semnele zodiacale, potrivit Fanatik.

„Zilele faste sunt 1, 3, 7, 9, 10, 12, 16, 17, 20, 21, 22, 27 și 28. Acestea se aplică, în general, și pentru luna aprilie 2023. Zilele cu ghinion sunt mai puține la număr, dar trebuie să ținem cont de ele: 2, 5, 11, 13, 15, 18 și 30., spune numerologul, potrivit sursei citate. 

Berbec

Berbecii sunt nevoiți să se înarmeze cu multă răbdare în perioada care vine, chiar dacă sunt și zile de sărbătoare. Pentru ei, aprilie este o lună destul de agitată, care vine cu zile grele mai ales pe plan profesional.

Taur

Taurii joacă o carte pe care rar au mai jucat-o: cea a misterului. Vor să fie mai enigmatici, să tacă și să facă, să tragă doar pentru ei fără a bate prea mult toba pe seama acțiunilor lor.

Gemeni

Gemenii au parte de producerea unui salt calitativ uriaș în existența lor până la sfârșitul lunii aprilie 2023. Dau de noroc acolo unde nu se așteaptă. Nativii de aer se numără printre favoriții astrelor!

Rac

Racii, pe de altă parte, vor continua luna aprilie în tensiunea care a venit să le marcheze existența încă din prima zi. Pot susține niște bătălii până pe 30 aprilie, căci e nevoie să își clarifice o serie de lucruri.

Leu

Leii trebuie să dea la o parte toate grijile pe care și le fac în legătură cu starea de sănătate a unui apropiat. Astrele îi anunță că oamenii pentru care își fac griji sunt în afara oricărui pericol.

Fecioară

Fecioarele au nevoie de mai multe discuții sincere cu persoanele dragi sufletului lor. Doar așa pot rezolva anumite probleme, pot depăși anumite obstacole. Sfaturile rudelor sau ale prietenilor îi pot scoate din impas.

Balanță

Balanțele își consolidează poziția în societate sau la locul de muncă. Dau dovadă de hărnicie și ambiție cum rar s-a mai văzut. Pentru acești nativi, luna va continua cu lucruri frumoase.

Scorpion

În toată luna, Scorpionii sunt norocoșii zodiacului european! Întrucât au runa numită Wunjo, pentru ei se anunță o serie de succese. În sfârșit, mulți dintre nativii de apă își văd visele împlinite.

Săgetător

Săgetătorii au o primăvară marcată de schimbări pe mai toate planurile. Aprilie este luna în care ei au foarte multe de câștigat. Se bucură de un succes teribil!

Capricorn

Capricornii primesc același sfat pe care astrele îl oferă Leilor! Și anume, aceștia trebuie să lase la o parte absolut toate grijile, toate frământările, căci viața le-a pregătit numai lucruri bune.

Vărsător

Vărsătorii trebuie să fie mai atenți la tot ceea ce fac în continuare, până la sfârșitul lunii aprilie. Aceștia se află pe nisipuri mișcătoare și orice pas greșit le poate dăuna.

Pești

Peștii trebuie să schimbe complet tactica în felul în care abordează anumite probleme care îi frământă. Acolo unde au fost prea îngăduitori, e bine să fie mai duri. Unde au fost prea duri, e bine să fie mai înțelegători. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel