Horoscop RUNE august 2021, cu Mihai Voropchievici. Berbecii sunt protejați de forțele divine, iar Leii vor afla un adevăr important

Data actualizării: | Data publicării:
Mihai Voropchievici, captură foto Antena 3
Descriere foto: Mihai Voropchievici, captură foto Antena 3

Horoscop RUNE. Numerologul Mihai Voropchievici vine cu previziunile pentru luna august 2021 pentru fiecare zodie.

Iată HOROSCOPUL RUNELOR pentru luna august 2021, prezentat de către numerologul Mihai Voropchievici, la Antena 3, în emisiunea „Adevăruri Ascunse”: 


Berbec


Berbecii au o lună de protecție divină. Indiferent de ce fac, naivii acestei zodii sunt protejați de forțele divine. 


Taur


Taurul este pregătit să înceapă o nouă viață. Ca să începi o nouă viață, tragi o barieră și lași în spate tot trecutul. Pentru cei care nu sunt căsătoriți sau care au trecut printr-un divorț, își vor găsi un partener de viață. Pentru cei care vor o schimbare în viață, au ocazia să înlăture persoanele toxice din viața lor. Renaștere totală, atât în plan fizic, cât și psihic.


Gemeni


Au o lună în care sunt puși pe harță, pe înțepat. Au bătălii mici, bătălii mari. Runa spune că s-a terminat papura. Nu mai aveți unde să cautați noduri. Încercați să fiți mai calmi, că toate se realizează într-un mod plăcut pentru voi. 


Rac


Racii singuri au simbolul dragostei. Ceva fierbinte. O dragoste pasională. Pentru cei angajați într-un parteneriat, renaște flacăra. E calda afară, mai suflați și voi în foc și mai faceți multă căldură. Racii au nevoie de multă căldură.


Leu


Leii au o lună de mister. Vor avea de aflat un adevăr foarte important care îi poate marca sau le poate schimba viața, în luna august. Dacă au făcut prosti, să se aștepte la marcaje. Dacă au fost lucruri bune, să se aștepte la bucurie.


Fecioară


Fecioara nu s-a liniștit încă. Are 2 mesaje. Relaxați-vă și terminați cu grijile alea pentru rude, prieteni, aproape. Dacă te îngrijirează starea lor, fă-le o vizită. Fecioarele vor să fie perfecte. Sunt zodia ordinii, a sănătății.


Balanță


O suită de schimbări majore pe parcursul lunii august. E regală pentru că numai regii au o suită.


Scorpion


Au o lună de comunicare non-stop. Scrisorele, mesaje, telefoane. Încercați să vă puneți căști că s-ar putea să vă afecteze auzul stând atât de mult timp cu telefonul la ureche.


Săgetător


Aveți răbdare și nu forțați mâna norocului. Luna vă oferă surprize plăcut numai dacă știți să așteptați.


Capricorn


După atâta muncă, a venit timpul ca nativul din zodia Capricorn să culeagă roadele. Se produce un salt rapid și calitativ în existența Capricornului. Au terminat cu toate obligațiile și acum sunt fericiți și zburdă. Mai ies din rutină.


Vărsător


Fertilitate și belșug, cu împlinirea visurilor pentru Vărsător. Crește natalitatea.


Pești


În luna august, Peștii să rămână în așteptarea unei schimbări foarte importante acasă. Este a treia oară când apare acest mesaj, în intervalul ianuarie-august. Deci, schimbări.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel