Horoscop rune 7-13 noiembrie 2022. Mihai Voropchievici: Dragoste nouă pentru Balanţe, Peştii îşi împlinesc visele

Sursa foto: Mihai Voropchevici, facebook
Descriere foto: Sursa foto: Mihai Voropchevici, facebook

Horoscop rune 7-13 noiembrie  2022. Numerologul Mihai Voropchievici vine cu previziuni pentru fiecare zodie.

Horoscop rune 7-13 noiembrie 2022 - Berbec

Berbecii trebuie să îşi mobilizeze toate forţele, dar într-un scop nobil, benefic pentru ei, să-şi consolideze poziţia în primul rând acasă, pentru că nu prea mai au încredere toţi în ei, şi, nu în ultimul rând, la locul de muncă. Numai aşa Berbecii vor ieşi învingători, vor triumfa.

Horoscop rune 7-13 noiembrie 2022 - Taur

Taurul are o săptămână mai dură în care trebuie să aibă forţă, tărie, putere să depăşească unele greutăţi. Câteodată, mai apar şi aceste lucruri în viaţa Taurilor, mai ales când ei au dat cu o săptămână înainte dovadă de o încăpăţânare ieşită din comun şi nu s-au dus să rezolve nişte lucruri care deranjau. Deci, Taurii să se încurajeze, să se motiveze singuri.

Horoscop rune 7-13 noiembrie 2022 - Gemeni

Gemenii iar se grăbesc, ei vor totul şi, dacă se poate, ieri, nu azi. Dar să aibă puţină răbdare şi să nu forţeze mâna norocului, pentru că în săptămâna următoare sunt multe lucruri frumoase care urmează să vină în viaţa lor, dar ei le vor pe toate imediat. Este bine să aştepte, lucrurile vin pe rând, în fiecare zi câte una.

Horoscop rune 7-13 noiembrie 2022 - Rac

Racul începe un soi de viaţă nouă, un fel de revigorare în toate planurile.

Horoscop rune 7-13 noiembrie 2022 - Leu

Pentru Leu urmează veşti bune. S-ar putea să primească un cadou surpriză sau o sumă de bani importantă.

Horoscop rune 7-13 noiembrie 2022 - Fecioară

Fecioara este bine să rămână acasă, în aşteptarea unei schimbări importante şi foarte curând să fie pregătită să primească această schimbare.

Horoscop rune 7-13 noiembrie 2022 - Balanţă

Balanţa îşi mai revine un pic. Apare simbolul dragostei. Sunt valabile recomandările şi pentru Balanţele adulte. Deci, dragoste pentru Balanţe.

Horoscop rune 7-13 noiembrie 2022 - Scorpion

Scorpionul nu poate fi descifrat de nimeni săptămâna viitoare, este învăluit într-o aură de mister. 

Horoscop rune 7-13 noiembrie 2022 - Săgetător

Săgetătorului i se tot anunţă de mult timp schimbări majore şi vor fi într-un viitor foarte apropiat, iar viitorul acesta începe luni!

Horoscop rune 7-13 noiembrie 2022 - Capricorn

Capricornii dau lovitura şi se produce un salt rapid în existenţa lor, mai ales pe latura de sănătate, că ei au cam scârţâit un pic la capitolul acesta din cauza efortului supradimensionat pe care l-au făcut muncind.

Horoscop rune 7-13 noiembrie 2022 - Vărsător

Vărsătorul va găsi rezolvarea problemelor care îl frământă, îl macină, călcându-şi pe orgoliul lui nemăsurat şi acceptând să facă un consiliu de familie sau sfatul bătrânilor, chiar dacă ei sunt tineri. 

Horoscop rune 7-13 noiembrie 2022 - Peşti

Peştişorul a dat de fertilitate şi belşug, a spus Mihai Voropchievici la Antena 3.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 06 noi 2022, 08:06 | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience