Horoscop RUNE 3-9 aprilie 2023, cu Mihai Voropchievici. Zodia care are parte de protecție divină

Data publicării:
 Mihai Voropchievici. Captură video YouTube
Descriere foto: Mihai Voropchievici. Captură video YouTube

Horoscop RUNE 3-9 aprilie 2023, cu Mihai Voropchievici.  Numerologul Mihai Voropchievici vine cu previziuni pentru fiecare zodie.

Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul runelor pentru săptămâna care urmează, pentru toate semnele zodiacale, potrivit Fanatik

Berbec

Berbecii vor afla un adevăr important care le vor marca viața sau le-o va schimba. Asta se va întâmpla foarte curând, la începutul săptămânii. Așadar, dragi Berbeci, luni sau marți veți avea parte de o mare revelație, de ceva care vă va ajuta tot restul vieții.

Taur

Taurii sunt preveniți că vor susține o mică bătălie, dar runa îi asigură că nu trebuie să fie îngrijorați căci vor câștiga în mod sigur. Indiferent cât de dificilă ar fi situația lor, cert este că vor ieși învingători, căci au tăria de a depăși orice cumpănă.

Gemeni

Gemenii sunt sfătuiți să dea la o parte toate problemele și grijile legate de trecut. Vine o săptămână mult mai bună. Pentru ei, poate fi vorba de un restart, de o nouă viață, asta dacă uită de tot de problemele trecutului.

Rac

Racii primesc o înștiințare. Runa le șoptește că răbdarea este cheia, să nu forțeze mâna norocului. Surprize plăcute vin doar pentru cei ce știu să aștepte. Dacă sunt agitați și vor să grăbească unele lucruri, nu vor avea parte de izbândă.

Leu

Leii au o săptămână de comunicare și, mai bine zis, de multe mesaje. Un singur mesaj din toate acestea va fi mai deosebit, mai ieșit din comun. Pe acela trebuie să îl recepționeze cu maximă atenție, să îl deslușească așa cum ei știu să o facă, în general.

Fecioară

Fecioarele primesc un sfat dublu, un mesaj dublu. Sunt sfătuite să se relaxeze. Relaxarea survine datorită faptului că o persoană apropiată se bucură de o sănătate excelentă. Să nu își facă griji.

Balanță

Balanțele au o săptămână de protecție divină. Vor fi în siguranță. Toate forțele malefice vor sta departe de ele. Pentru nativii de aer, totul va fi perfect.

Scorpion

Scorpionii vor găsi răspunsul la unele probleme care îi frământă. Rezolvarea problemelor vine doar după o discuție sinceră cu ceilalți membri ai familiei. Nativii de apă trebuie să se deschidă în fața celor apropiați ca să depășească dificultățile.

Săgetător

Săgetătorii dau lovitura. Se va produce un salt calitativ și rapid în existența lor. Capricornii sunt anunțați că trebuie să își mobilizeze toate forțele pentru a-și mobiliza poziția în familie, societate și, în sfârșit, la serviciu.

Vărsător

Vărsătorii își pregătesc bagajele mai devreme, înainte de Paști. Astrele le anunță o călătorie. Au o săptămână de plimbări pe distanțe lungi, chiar pe mai multe zile. Unii pot călători pe distanțe mai scurte.

Pești

Peștii primesc cadouri minunate de la ceilalți. Cineva special din viața lor se gândește la ei și nu îi lasă de izbeliște. Vor avea parte de lucruri extrem de frumoase, de daruri la care nu s-ar fi așteptat niciodată.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel