Horoscop RUNE 27 februarie – 5 martie 2023, cu Mihai Voropchievici. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Sursa foto: Mihai Voropchevici, captură TV/ Antena 3
Descriere foto: Sursa foto: Mihai Voropchevici, captură TV/ Antena 3

Horoscop RUNE 27 februarie – 5 martie 2023. Numerologul Mihai Voropchievici vine cu previziuni pentru fiecare zodie.

Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul runelor pentru săptămâna care vine, potrivit Fanatik.

Berbecul este pregătit și va fi pregătit să primească mesaje. E o săptămână cu multe mesaje, dar dintre toate unul va fi un pic mai deosebit. Așa că, încercați, dragi Berbeci, să nu treceți cu vederea foarte rapid peste orice tip de mesaj. Sunt mesaje din care puteți afla niște lucruri valoroase pentru perioada următoare.

Taurii vor afla curând, chiar de la începutul săptămânii, un adevăr fantastic de important care pot să le schimbe viețile. Este un adevăr pe care poate l-au ignorat. Vine cu marcaje asupra lor, dar și cu schimbări. Este un marcaj care poate fi chiar o lecție karmică.

Gemeni, e aproape o certitudine că o persoană care se gândește la voi vă va trimite un cadou minunat. Poate chiar de Mărțișor veți primi acest dar. Să vă dea Domnul să primiți cadoul pe care vi-l doriți.

Racii primesc un mesaj dublu. Primul mesaj: Racilor, trebuie să vă relaxați. Al doilea este legat de primul: grija suplimentară pe care o aveți vizavi de cineva drag nu se împlinește negativ. Cineva din anturajul vostru se bucură în intervalul următor de o sănătate excelentă.

Leii au simbolul dragostei. Pentru ei se anunță ceva nou, fierbinte, o iubire pasională. Au toate coordonatele pentru o nouă relație. Să o întâmpine așa cum se cuvine.

Fecioarele au o rună bună, chiar foarte bună. Acești nativi sunt atenționați că în intervalul 27 februarie – 5 martie vor da lovitura. Se va produce un salt rapid și calitativ în existența lor. Sunt schimbări pozitive.

Balanțele au protecție divină. Asta face ca nativii de aer să se afle în siguranță. Sunt feriți de toate forțele malefice din jurul lor, din Univers. Își desfășoară activitatea fără nicio umbră. Nimic nu le strică feng shui-ul.

Misterioșii, Scorpionii, au de făcut două lucruri, iar ei sunt orientați să aleagă lucrul cel mai favorabil. Sunt pe punctul să se mute din casă sau să își schimbe locul de muncă.

Săgetătorii nu prea știu să aibă răbdare de obicei. Runa îi sfătuiește să se înarmeze cu răbdare, să nu forțeze mâna norocului. Toate surprizele plăcute sunt pregătite doar pentru cei care știu să aștepte.

Capricornii sunt pe o pojghiță de gheață subțire. Vor câștiga orice bătălie. Vor trece prin niște situații ceva mai tensionate în perioada care urmează.

Vărsătorii vor susține o mică bătălie. Nu trebuie să fie îngrijorați întrucât vor câștiga în mod sigur. Pot renunța la acea bătălie, căci vor avea câștig de cauză în tot ce vor întreprinde.

Peștii sunt sfătuiți să abordeze cu totul diferit problemele cu care se confruntă. Dacă schimbă modul de abordare, totul va fi bine.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel