Horoscop rune 26 iunie – 2 iulie 2023, cu Mihai Voropchievici. Zodia care primește favorurile Divinității

Data publicării:
Mihai Voropchievici, captură video YouTube
Descriere foto: Mihai Voropchievici, captură video YouTube

Horoscop rune 26 iunie – 2 iulie 2023. Mihai Voropchievici știe care sunt zodiile pentru care toată săptămâna va fi una de vis, dar și cele care trebuie să fie mai atente la tot ceea ce fac.

 

 

Horoscop rune 26 iunie – 2 iulie 2023: previziuni realizate de Mihai Voropchievici

 

Berbecii sunt într-o situație delicată în această săptămână. Aceștia trebuie să-și adune forțele și să-și pună planul la cale pentru a-și redobândi poziția în familie, societate și serviciu. Trebuie să pășească în față și să iasă în evidență, să se pună la treabă.

Taurii sunt puși pe mutat munții în această săptămână. Ei pot face acest lucru cu mai mulți munți mici, sau pot confrunta unul mare și bun. Ei nu știu că în perioada 26 iunie- 2 iulie, dacă vor sta locului și vor fi calmi, sunt favorizați să câștige absolut tot, la sigur. E bine să nu se grăbească și să nu pornească vreo ceartă.

Gemenii sunt o zodie sub lupa misteriosului în acest interval. Aceștia ori vor căuta un nou loc de muncă, ori vor schimba ceva în situația prezentă, sau chiar vor aduce ceva favorabil în viața lor. Probabil că unii stau cu chirie și sunt departe de locul de muncă. În acest caz, vor dori să-și găsească un loc mai apropiat de serviciu.

Racii trebuie să schimbe urgent tactica

Racii au parte de o rună cu semn de atenționare. Ar fi un moment care necesită o abordare cu schimbare de perspectivă față de problemele care îi interesează. Este nevoie de o schimbare de abordare a situațiilor.

Leii s-au confruntat cu probleme în ultima perioadă. De aceea, în acest interval este posibil pentru aceștia să găsească rezolvări cu privire la ce îi frământă. Dacă își pleacă urechea la atenționările celorlalți , leii pot beneficia de multe foloase, mai ales dacă este cazul unui membru de familie.

De data aceasta, fecioarele au parte de protecție runică nemaivăzută, este incredibilă. Ele au cerut și li s-a dat. Vor avea protecție magnifică pe parcursul următoarelor șapte zile.

Balanțele sunt învăluite de mister, mai ceva decât Gemenii, în următoarea săptămână. Comunicarea cu ceilalți este mai deficitară, mai scurtă. Balanțele vor fi scumpe la vorbă. Și acest fapt nu este din cauza propriei lor voințe. Doar au obosit nițel și doresc să tragă pe dreapta, să se odihnească. Vor o apropiere de Divinitate, un răgaz de liniște.

Scorpionii și Peștii, săptămână de foc

Scorpionii. Apă contra foc. Așa va fi următoarea săptămână pentru această zodie. Ea fiind de apă, sunt în contradicție cu săptămâna în care ne vom afla, care este predominată de foc. Vor fi mișcări interesante, transformări care îi va scoate din zona de confort. Poate chiar situații în care și-ar fi dorit să se vadă.

Săgetătorii sunt câștigătorii loteriei de această dată. Ei îl au pe Wunjo, cei mai norocoși dintre toți. Toate lucrurile pe care și el propun și le vor îndeplini. Primesc dezlegare la îndepliniri de toate felurile de la Cel de Sus.

Capricornii sunt siliți să muncească foarte mult în săptămâna ce urmează. Va fi o provocare la adresa tăriei lor de caracter. Munca îi va pune la încercare, dar vor avea și greutățile celor apropiați, în cârcă. Aceste greutăți vor necesita asistența lor. Ei sunt rezistenți, deci o vor scoate la capăt.

Vărsătorii s-au săturat deja de această săptămână, deși nici nu a început bine. dacă ar putea să scurteze săptămâna cu vreo cinci zile ar fi ideal pentru aceștia. O rună foarte importantă spune că nu e bine să forțeze mâna destinului. Ce e al lor e pus deoparte.

Peștii sunt gata de scandal. Ei sunt în gardă, deci să se aibă grijă cu acești nativi. Cei care le vor sta în cale le este garanta că nu vor scăpa cu una, cu două. Peștii se vor certa cu toată lumea, iar runa lor magnifică le recomandă să rămână calmi. Totul se va aranja. Nu e nevoie de ceartă, potrivit FANATIK

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel