Horoscop rune 26 iulie - 1 august 2021, cu Mihai Voropchievici. Săgetătorul va da lovitura. Fecioarele vor schimba casa sau locul de muncă

Data actualizării: | Data publicării:
Mihai Voropchievici, captură foto Antena 3
Descriere foto: Mihai Voropchievici, captură foto Antena 3

Horoscop RUNE. Numerologul Mihai Voropchievici vine cu previziunile pentru perioada 26 iulie - 1 august 2021 pentru fiecare zodie.

Iată HOROSCOPUL RUNELOR pentru săptămâna care urmează, prezentat de către numerologul Mihai Voropchievici, la Antena 3, în emisiunea ”Adevăruri Ascunse”: 

 

Berbec


Pentru săptămâna următoare, Berbecul trebuie să îşi mobilizeze toate forţele. Şi unde munceşte, şi acasă, şi în societate. Ca să demonstreze că el are valoare, că el e cineva. A intrat într-un con de umbră, iar acum e cazul să se afirme. Să se reafirme.

 

Taur


Taurul, să rămână acasă în aşteptarea unei schimbări foarte importante şi curând. Fiţi pregătiţi. Se va produce o schimbare, cât de curând, acasă. Nu la serviciu. Ştie fiecare ce şi-a pregătit acolo.

 

Gemeni


Gemenii intră în atenţia persoanelor dragi şi le vor trimite un cadou minunat sau ceva substanţial care să îi bucure.

 

Rac


Racul are un mesaj dublu. Relaxaţi-vă şi nu vă mai faceţi griji de starea de sănătate a unor persoane dragi, apropiate, pentru că vă aşteaptă să le mai faceţi o vizită. Deci, relaxare. Întotdeauna, Racul se va gândi la toţi cei dragi şi îşi face gânduri aiurea.

 

Leu


Jupânul Leu nu are treabă, stă acasă şi are o săptămână de mesaje, de comunicare. Fiţi pregătiţi să recepţionaţi mesajul acela foarte important.

 

Fecioară


Fecioara a pus gând rău locului de muncă. Nu mai vrea să lucreze, vrea să îşi schimbe locul de muncă. Dar nu mai vrea nici acolo în casă. Vrea să schimbe ori locul de muncă, ori locuinţa. E pusă pe schimbări masive. Sunteţi pe punctul de a vă muta din casă sau din serviciu. Dar voi decideţi care e cel mai important şi alegeţi din cele două.

 

Balanţă


Veşti bune: s-ar putea să primiţi un cadou surpriză sau o sumă de bani importantă. Dacă vin banii ăia se schimbă vorba "iar n-am bani".

 

Scorpion


Scorpionul intră într-o săptămână de protecţie divină totală. Parcă nu era protejat îndeajuns, dar se pare că a făcut ceva năzdrăvănii şi cineva să îl urecheze nu poate. Este sub protecţia şefului suprem.

 

Săgetător

 

Cineva va da lovitura şi se va produce un salt rapid calitativ în existenţa sa. Veţi da lovitura!

 

Capricorn


Veţi afla un adevăr foarte important care vă poate schimba sau marca viaţa. În săptămâna ce urmează, fiţi pregătiţi de un adevăr important.

 

Vărsător


Vărsătorul intră într-o nebuloasă. Nu comunică cu nimeni, e simbolul necunoscutului. Se retrage, se învăluie într-o aură de mister şi el şi cu Dumnezeu ştie. E o săptămână mai de trup şi suflet.

 

Peşti


Nici nu au venit bine dintr-o minivacanţă şi acum runele le spun: sunteţi pregătiţi să vă faceţi bagajele? Astrele vă mai anunţă o călătorie. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel