Horoscop rune, 24-30 iulie 2023, cu Mihai Voropchievici. ZODIA care va începe o viață nouă

Mihai Voropchievici, captură video YouTube
Descriere foto: Mihai Voropchievici, captură video YouTube

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit horoscopul runelor, pentru săptămâna care urmează.

Mihai Voropchievici vine cu noi previziuni astrale. Celebrul numerolog dezvăluie, în premieră, în noua sa emisiune difuzată pe pagina de YouTube ASTROFANATIK, horoscopul runelor  pentru săptămâna viitoare. 

Berbecii sunt anunțați că trebuie să își facă bagajele. Astrele le spun că pot face o călătorie mai scurtă sau mai lungă. Depinde totul de conjunctura în care se află. Poate fi chiar o delegație de la locul de muncă.

Taurii trebuie să fie pregătiți pentru o suită de schimbări majore chiar de la începutul săptămânii. Schimbările pot veni pe latura profesională. Poate să apară o sursă de bani nebănuită, neștiută, depinde cât de harnici au fost.

Gemenii sunt anunțați că în sfârșit pot găsi răspunsul la ceva ce îi frământă. Condiția e să angajeze o discuție sinceră cu ceilalți membrii ai familiei.

Racii sunt sfătuiți să rămână acasă, în așteptarea unei schimbări foarte importante în curând. Ceva la care visau poate de mai multă vreme ajunge în casa lor. Astrele le aduc numai lucruri frumoase nativilor de apă în intervalul 24 – 30 iulie 2023.

Leii au două opțiuni: se pot muta din casă, să facă un schimb de locuință sau să plece pentru o perioadă de acasă sau, pur și simplu, să schimbe locul de muncă. Runa îi atenționează că vor acționa favorabil pentru una din cele două probleme.

Fecioarele nu au vești bune, ci foarte bune! Runa le spune că sunt pregătite să înceapă o viață nouă. Asta înseamnă o renaștere în planul tuturor disponibilităților fizice și psihice.

Balanțele au o săptămână în care trebuie să fie mai puternice, să dea dovadă de forță și de tărie. E o săptămână cu câteva provocări mai grele: ori lipsa banilor, ori o problemă de sănătate.

Scorpionii trebuie să susțină o mică bătălie. Sfatul runei e să nu se îngrijoreze deoarece vor câștiga în mod sigur. Așadar, indiferent de cât de crâncenă se anunță a fi o anumită luptă, ei trebuie să fie convinși că victoria e de partea lor.

Săgetătorii sunt anunțați că vor avea parte de fertilitate și belșug. Peste puțin timp, visele lor se vor îndeplini. Fertilitatea aceasta aduce, așadar, prosperitate. Pentru cuplurile care încă nu au moștenire poate apărea incursiunea unei berze.

Capricornii știu numai să muncească ori să fie mai răutăcioși cu cei din jur dacă nu îi ascultă. Cu toate astea, ei sunt favoriții săptămânii viitoare. Îl au pe Wunjo pentru o săptămână. Norocul e pe toate planurile. Câștigă pe toate planurile!

Vărsătorii primesc un cadou de la cineva care se gândește intens la ei. E o săptămână în care vor beneficia de un dar de la o persoană în atenția căreia se află. Poate fi o persoană care nu și-a declarat încă intențiile, care nu a transmis ce simte pentru ei.

Peștii sunt sfătuiți să dea la o parte toate problemele și grijile legate de trecut. Cu alte cuvinte, să lase necazurile în urmă și să se pregătească pentru o săptămână mult mai bună.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 22 iul 2023, 12:48 | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience