Horoscop RUNE 24-30 aprilie 2023, cu Mihai Voropchievici: Răbdare pentru o ZODIE!

Data publicării:
Sursa foto: Mihai Voropchevici, captură YouTube/ Astro Fanatik
Descriere foto: Sursa foto: Mihai Voropchevici, captură YouTube/ Astro Fanatik

Horoscop RUNE 24-30 aprilie 2023, cu Mihai Voropchievici. Numerologul Mihai Voropchievici vine cu previziuni pentru fiecare zodie.

Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul runelor pentru săptămâna care urmează, pentru toate semnele zodiacale, potrivit Fanatik. 

Berbecii, în intervalul 24-30 aprilie 2023, sunt sfătuiți să dea la o parte toate grijile legate de trecut. Să se pregătească pentru o săptămână mult mai bună. Au o rună bună, puternică, cu condiția că trebuie să se detașeze de tot ce nu le-a convenit.

Taurul trebuie să își mobilizeze toate forțele, să fie pregătit să susțină o bătălie furtunoasă sau o dispută. Trebuie să rămână calmi, nu trebuie să se implice în dispută, căci totul se aranjează.

Gemenii au o săptămână în care își pot prelungi vacanța sau mini-vacanța. Astrele le anunță o călătorie. Cu alte cuvinte, au ocazia să se recreeze, să își găsească tonusul, să iasă în natură la rude sau prieteni.

Racii au o săptămână ceva mai anevoioasă, cu ceva provocări. Li se recomandă să aibă forță, putere și tărie pentru a depăși o perioadă grea. Asta înseamnă că Racii trebuie să nu își mai facă prea multe griji, să nu se încarce cu idei care nu sunt benefice. Au un volum sporit de muncă și sunt obligați să ducă la bun sfârșit toate sarcinile legate de muncă.

Leii și-au propus ori o mutare din casă ori să schimbe locul de muncă. Vor acționa favorabil pentru ei într-o problemă care îi preocupă. Poate fi o problemă suplimentară față de cele două enumerate. Trebuie să acționeze așa cum simt ei.

Pentru Fecioare, vine o săptămână cu o suită de schimbări majore foarte repede, până în 26 aprilie, cu întindere pe toată săptămâna.

Balanțele au un interval în care pot găsi rezolvarea sau răspunsul la o problemă cu condiția să angajeze o discuție sinceră cu ceilalți membri ai familiei. Toate Balanțele care au frământări sau au niște întrebări, unde sunt mai multe capete sunt și mai multe idei și rez0lvări bune.

Scorpionii sunt sfătuiți să aibă răbdare. Cu alte cuvinte, să nu încerce să forțeze mâna norocului. Să nu grăbească urgentarea unei probleme. Runa spune că toate surprizele plăcute sunt pregătite doar pentru cei ce știu să aștepte.

Săgetătorii sunt sfătuiți să rămână acasă în așteptarea unei schimbări foarte importante, cât de curând. Asta implică să fie pregătiți și să accepte această schimbare. Schimbarea e cea care antamează viitorul și întotdeauna schimbările, inclusiv cele mai puțin plăcute, sunt tot pentru cei care au nevoie de ele.

Capricornii încă n-au înțeles că trebuie să abordeze problemele în alt mod. Runa le recomandă să schimbe tactica, să nu mai fie atât de conservatori, să fie și ei mai maleabili. Vorba dulce mult aduce, iar un zâmbet rezolvă multe probleme.

Vărsătorii sunt pe o pojghiță de gheață foarte subțire. Undeva au făcut contrar indicațiilor primite în săptămâna anterioară. Acum trebuie să dea dovadă de prudență extremă. Să fie foarte atenți la ce fac, ce cer și ce oferă, dar și ce cumpără sau, pur și simplu, orice acțiune fac în perioada următoare.

Peștii sunt anunțați cu surle și trâmbițe că sunt pregătiți să înceapă o viață nouă, un soi de revigorare sau renaștere. Cu alte cuvinte, Peștișorii renasc odată cu venirea primăverii.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel