Horoscop RUNE 22-28 mai 2023, cu Mihai Voropchievici. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Sursa foto: Mihai Voropchevici, captură YouTube/ Astro Fanatik
Descriere foto: Sursa foto: Mihai Voropchevici, captură YouTube/ Astro Fanatik

Horoscop RUNE 22-28 mai 2023. Numerologul Mihai Voropchievici vine cu previziuni pentru fiecare zodie.

Numerologul Mihai Voropchievici a  prezentat horoscopul runelor pentru săptămâna care urmează, potrivit Fanatik. 

Berbecii primesc un mesaj dublu. În primul rând, sunt sfătuiți să se relaxeze. Cineva foarte apropiat de ei se bucură de o sănătate excelentă, deci nu trebuie să se agite prea mult, să își facă griji suplimentare.

Taurii primesc vești bune. S-ar putea să primească un cadou-surpriză sau o sumă de bani importantă și, de ce nu, poate chiar pe amândouă. E o săptămână în care lucrurile valoroase vin spre ei.

Gemenii intră în săptămâna dragostei. Pentru ei apare runa cu simbolul dragostei. Vor avea parte de ceva fierbinte, nou, pasional.

Racii sunt sfătuiți să dea la o parte toate problemele și grijile legate de trecut. Să lase necazurile în urmă, căci vine o săptămână mult mai bună. Viitor vine cu lucruri bune, deci să nu se mai agite inutil.

Leii, în sfârșit, pot găsi răspunsul sau rezolvarea problemei care îi frământă cu o condiție: să angajeze o discuție sinceră cu ceilalți membri ai familiei. Mai multe capete, mai multe idei, mai multe păreri și mai multe rezolvări ale problemelor.

Fecioarele sunt anunțate că trebuie să își mobilizeze toate forțele pentru a-și consolida poziția la serviciu, în societate, dar la fel de bine și în familie. Au avut o săptămână în care s-au cam neglijat.

Balanțele sunt pe o pojghiță subțire de gheață. Trebuie să fie prudente, să fie atente ce acțiuni fac, unde merg, unde călătoresc. Conducătorii auto trebuie să mai reducă viteza. Atenție mare și la cheltuieli, căci pot apărea capcane din cauza lipsei de precauție.

Scorpionii rămân în așteptarea unei schimbări foarte importante acasă, cât de curând. Schimbarea asta poate interveni pe 22 mai sau pe 23. În orice caz, ceea ce vor trăi îi va marca, în sens pozitiv, chiar din primele zile ale săptămânii.

Săgetătorii sunt preveniți că vor susține o mică bătălie în săptămâna 22-28 mai. Sfatul runei e că nu trebuie să fie îngrijorați. Ei sunt norocoșii zodiacului și vor câștiga în mod sigur.

Pentru Capricorni, e o săptămână un pic mai anevoioasă. Runa le recomandă să aibă forță, putere, tărie. Îi încurajează să fie rezistenți, deoarece se anunță o săptămână complicată pe toate domeniil de activitate. Sunt obligați să fie mai stoici și mai răbdători.

Vărsătorii trebuie să aibă și ei răbdare. Să nu încerce să forțeze mâna norocului în următoarele șapte zile. Suprizele vin doar pentru cei care știu să aștepte, pentru oamenii cu adevărat răbdători.

Peștii au parte numai de lucruri frumoase în perioada următoare. Runa extrasă pentru nativii de apă este Wunjo! Asta înseamnă că Peștii vor da lovitura pe toate planurile. Vor avea baftă în tot ce își vor propune.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel