Horoscop rune 20-26 martie 2023. Mihai Voropchievici, veste colosală pentru o zodie

Data publicării:
Sursa foto: Mihai Voropchevici, captură TV/ Antena 3
Descriere foto: Sursa foto: Mihai Voropchevici, captură TV/ Antena 3

Horoscop rune 20-26 martie 2023. Numerologul Mihai Voropchievici vine cu previziuni pentru fiecare zodie.

Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul runelor, pentru săptămâna următoare, potrivit Fanatik.

Berbecii vor afla foarte curând un adevăr important care le va marca viața ori le-o poate schimba. Trebuie să fie extrem de atenți la semnalele pe care Universul i le transmit.

Taurii, în sfârșit, află răspunsul sau rezolvarea unei probleme care îi frământă numai angajând o discuție sinceră cu ceilalți membri ai familiei. Soluțiile nu vin doar de la ei, ci și de la ceilalți, iar asta e firesc.

În alfabetul vikingilor, Gemenii au runa Hagal, care e simbolul uraganului. Nativii de aer trebuie să susțină o bătălie furtunoasă sau o dispută. Sfatul runei e să nu facă scandal. Rezolvarea vine doar dacă Gemenii știu să aibă răbdare, să nu se isterizeze în fața obstacolelor.

Horoscop rune: Racii au parte de o schimbare majoră acasă

Racii sunt în așteptarea unei schimbări foarte importante acasă. Trebuie să fie pregătiți să întâmpine această schimbare. Dacă au de achiziționat ceva, dacă au de făcut reparații în casă, este o săptămână prielnică pentru așa ceva.

Leii primesc un sfat care îi anunță că trebuie să își mobilizeze toate forțele pentru a-și consolida poziția în societate, în familie sau la locul de muncă. Făcând asta, Leii vor triumfa.

Fecioarele au o atenționare serioasă. Este cazul să abordeze altfel problemele care le interesează. Trebuie să abordeze diametral opus ceea ce au făcut până acum. Tactica folosită până acum se pare că nu a fost cea mai bună.

Balanțele au simbolul fertilității și al belșugului. Peste puțin timp, visele lor se vor îndeplini. Pentru Balanțele care sunt într-un cuplu, să se aștepte că poate să vină barza! Au belșug în tot ce întreprind. Le ies multe planuri, deci e o săptămână excelentă!

Scorpionii au și ei un sfat interesant. Trebuie să dea la o parte toate grijile legate de trecut. Să lase necazurile în urmă, să se pregătească pentru o săptămână mult mai bună decât cea anterioară.

Săgetătorii au noroc în toate

Săgetătorii îl au pe Wunjo în săptămâna 20-26 martie 2023. Aceștia câștigă pe toate planurile. Tot ce și-au propus în luna martie va deveni realitate de-acum.

Capricornii, truditorii, au o perioadă în care vor da lovitura. Se va produce un salt calitativ, rapid în existența lor. Nativii de pământ n-au avut parte de mult de un interval de 7 zile atât de prolific. Soarta ține cu ei.

Vărsătorii trebuie să își facă bagajele, căci au o perioadă cu multe călătorii. Poate fi o călătorie în țară sau peste hotare. Cei care nu au de gând să meargă în voiaj pe o perioadă îndelungată se pot bucura și de excursii scurte, dar mai dese.

Peștii au simbolul dragostei. Este ceva nou, fierbinte și pasional! Este una din cele mai bune rune pe care le puteau primii nativii de apă pentru această săptămână.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel