Horoscop RUNE 20-26 februarie 2023, cu Mihai Voropchievici. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Sursa foto: Mihai Voropchevici, captură TV/ Antena 3
Descriere foto: Sursa foto: Mihai Voropchevici, captură TV/ Antena 3

Horoscop RUNE 20-26 februarie 2023. Numerologul Mihai Voropchievici vine cu previziuni pentru fiecare zodie.

Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul runelor pentru săptămâna care vine, potrivit Fanatik.

 

Berbec

Berbecii vor putea găsi rezolvarea problemelor sau a problemei care îi frământă numai angajând o discuție sinceră cu ceilalți membri ai familiei. Numai așa, Berbecul va reuși să obțină cea mai bună rezolvare a situației cu care se confruntă. El e mai individualist și vrea în general să facă totul singur.

Taur

Taurii sunt undeva favorizații săptămânii 20-26 februarie. De ce? Pentru că le-a ieșit cea mai puternică rună, adică Wunjo. Ei câștigă pe toate planurile. Este o rună care nu prea s-a apropiat de ei până acum.

Gemeni

Gemenii au un sfat important: rămân în așteptarea unei schimbări foarte importante acasă, curând. Schimbarea vine în spațiul în care locuiesc și nu și la serviciu. Orice schimbare e aducătoare de lucruri noi și bune.

Rac

Racul e pus undeva pe ceartă. Vrea să declanșeze uraganul. Au o rună care simbolizează bătălie furtunoasă. Sfatul runei este să rămână calmi, căci totul se aranjează. Cu alte cuvinte, Racilor, nu porniți un război cu cei de acasă sau la serviciu. Deci, potoliți-vă!

Leu

Nativii din zodia Leu au o săptămână în care vor primi vești bune. S-ar putea să primească un cadou surpriză sau o sumă de bani importantă. Așadar, Leii au lucruri foarte bune. Le trece supărarea odată ce primesc bani.

Fecioară

Fecioarele sunt pe punctul să se mute din casă sau de la serviciu. Vor acționa favorabil pentru ele însele într-o problemă cu care se vor confrunta. Balanțele au o săptămână în care runa spune că există certitudinea că o persoană care se gândește la ele le va trimite un cadou minunat.

Scorpion

Misterioșii Scorpioni vor primi un mesaj foarte important. Trebuie să fie pregătiți să-l recepționeze. Nu se știe ce conține acest mesaj. Poate îi va ajuta într-o afacere, în ceva ce trebuia rezolvat.

Săgetor

Săgetătorii sunt la fel de preocupați să susțină bătălii, precum Racii. Nu va fi o dispută prea mare. Nu trebuie să se îngrijoreze, căci ei vor câștiga mai mult ca sigur.

Capricorn

Truditorii, Capricornii, trebuie să fie pregătiți pentru o suită de schimbări majore chiar din prima zi a săptămânii. Schimbările le aduc și vești bune și sunt benefice, în cele din urmă.

Vărsător

Vărsătorii primesc un sfat: dați la o parte toate grijile legate de trecut. Lăsați în urmă necazurile și pregătiți-vă pentru o săptămână mult mai bună față de cea precedentă!

Pești

Peștii vor ca totul să se întâmple acum și aici. Trebuie să aibă răbdare, să nu forțeze mâna norocului. Surprizele plăcute sunt pregătite doar pentru cei care știu să aștepte. Dacă nu știu să aștepte, pot strica atmosfera și pierd ocazia care se ivește pentru ei.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel