Horoscop rune 2 - 9 mai 2022. Mihai Voropchievici: Vești bune pentru o ZODIE. Vine barza

Data publicării:
Horoscop. Mihai Voropchievici. Captură video Antena 3
Descriere foto: Horoscop. Mihai Voropchievici. Captură video Antena 3

Horoscop rune 2 - 9 mai 2022. Numerologul Mihai Voropchievici vine cu previziunile pentru perioada 2 - 9 mai 2022, pentru fiecare zodie.

Invitat în emisiunea „Adevăruri Ascunse” de la Antena 3, numerologul Mihai Voropchievici a prezentat HOROSCOPUL RUNELOR pentru săptămâna care urmează.  

Horoscop rune 2-9 mai 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Berbec

Berbecii sunt pe pojghiţă de gheaţă foarte subţire. Deci, atenţie la tot ce luaţi: decizii, moduri de a acţionat, comportamentul faţă de cei din jur pentru că sunteţi în postura de a greşi.

Horoscop rune 2-9 mai 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Taur

Taurii se pliază perfect pe luna mai. Au aceeaşi rună ca luna mai pentru România. Lăsaţi grijile şi problemele şi toate legate de trecut. Să se pregătească pentru o săptămână extraordinar de bună. Au începutul perfect.

Horoscop rune 2-9 mai 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Gemeni

Gemenii vor afla un adevăr important cu marcaj puternic asupra vieţii care îi pot schimba sau marca. O veste, un adevăr care iese la iveală. Sunt lucruri, pe de o parte benefice şi pe de altă parte mai puţin benefice. Poate fi una caldă, una rece.

Horoscop rune 2-9 mai 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Rac

Racii trec printr-o perioadă în care se învăluie într-o aură de mister. Vor să fie lăsaţi în pace, să nu fie deranjaţi, ei cu ei, cu gândurile lor, cu judecata, cu analizele lor. Cei care aveţi un Rac în familie, încercaţi să nu îl necăjiţi, să nu îl supăraţi şi să nu întrebaţi ce are. Lăsaţi-i că nu se întâmplă nimic dacă nu vorbiţi.

Horoscop rune 2-9 mai 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Leu

Leul este supărat. Se ceartă cu toată lumea care nu vrea să înţeleagă că ei au nişte lucruri de rezolvat şi sunt pregătiţi să susţină o bătălie furtunoasă. Sfatul runei: Leilor, staţi liniştiţi că totul se aranjează.

Horoscop rune 2-9 mai 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Fecioară

Fecioara vrea să îşi schimbe locul de muncă sau, dacă e mulţumită cu locul de muncă, ar vrea să schimbe locuinţa. Poate vrea de la bloc la casă sau invers. În tot cazul, are două opţiuni.

Horoscop rune 2-9 mai 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Balanţă

Balanţa intră în sfera de atenţie a celor din jur. O certitudine că cineva care se gândeşte intens la voi, vă vor trimite un cadou minunat.

Horoscop rune 2-9 mai 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Scorpion

Scorpionul a intrat într-o săptămână de fertilitate şi belşug. A cam dus-o bine în ultimele săptămâni. Dacă s-a jucat cu focul cu dragostea nouă şi fierbinte, vine barza. Visele voastre se împlinesc peste puţin timp.

Horoscop rune 2-9 mai 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Săgetător

Mesaje, veşti, poveşti pentru Săgetători. O săptămână intensă de mesaje, iar din toate mesajele unul este cel mai important. Selectaţi-vă bine mesajele şi daţi importanţă celui care merită.

Horoscop rune 2-9 mai 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Capricorn

Rămâneţi acasă în aşteptarea unei schimbări foarte importante cât de curând. Fiţi pregătiţi! Capricornii primesc o veste, o schimbare fantastică.

Horoscop rune 2-9 mai 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Vărsător

Sunt pe punctul să înceapă o viaţă nouă. Au intrat în plin în primăvară şi au influxuri de revigorare pe toate planurile, fizic, psihic, financiar. Schimbările vin peste toţi.

Horoscop rune 2-9 mai 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Peşti

Veţi da lovitura şi se va produce un salt rapid şi calitativ în existenţa voastră. Dumnezeu îi iubeşte!Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel