Horoscop rune 2-8 ianuarie 2023, cu Mihai Voropchievici. Zodia care are de câștigat pe toate planurile

Data publicării:
Captură video Youtube/ Adevaruri ascunse
Descriere foto: Captură video Youtube/ Adevaruri ascunse

Horoscop rune 2-8  decembrie 2022. Numerologul Mihai Voropchievici vine cu previziuni pentru fiecare zodie.

Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul runelor, pentru săptămâna ce urmează, pentru toate semnele zodiacale, potrivit Fanatik

 

Horoscop rune 2-8 ianuarie 2023,  Berbec

Berbecii pășesc extraordinar în săptămâna 2-8 ianuarie. Se pare că sunteți învingători. Ați câștigat pe toate planurile. Îl aveți pe Wunjo.

 

Horoscop rune 2-8 ianuarie 2023, Taur

Atenție, e cazul să abordați altfel problemele care vă interesează. Stimați Tauri, schimbați tactica. Dacă ați fost blânzi, trebuie să lăsați bunătatea deoparte și să luați reversul medaliei, că altfel nu se mai poate.

 

Horoscop rune 2-8 ianuarie 2023, Gemeni

Gemenii primesc un mesaj dublu. Runa vă anunță să vă relaxați, iar în al doilea rând vă indică să nu vă mai faceți probleme vizavi de starea de sănătate a unei persoane apropiate. Fiți atenți, puneți mâna pe un telefon sau faceți-le o vizită celor dragi pe care i-ați neglijat în ultima perioadă.

 

Horoscop rune 2-8 ianuarie 2023, Rac

Pentru Rac, e o certitudine că cineva care se gândește intens la tine îți va trimite un cadou minunat. Să vă fie de folos și cu folos.

 

Horoscop rune 2-8 ianuarie 2023, Leu

Mărețul Leu, în intervalul 2-8 ianuarie, se îmbracă într-o aură de mister, o nebuloasă. E mai puțin comunicativ sau, pur și simplu, par cu capul în nori. Ei sunt într-o comuniune cu tot ce înseamnă forța divină.

 

Horoscop rune 2-8 ianuarie 2023, Fecioară

Fecioara are o rună extraordinar de benefică. Au parte de fertilitate și belșug. Peste puțin timp, visele Fecioarelor se vor împlini.

 

Horoscop rune 2-8 ianuarie 2023, Balanță

Nativii de aer susțin o mică bătălie, dar asta nu înseamnă că trebuie să se îngrijoreze. Sfatul runei ar fi să lase bătălia că tot ei câștigă.

 

Horoscop rune 2-8 ianuarie 2023, Scorpion

În schimb, Scorpionul are o rună de protecție totală. Se vor simți în siguranță. Este simbolul care îi va proteja de toate forțele malefice din Univers.

 

Horoscop rune 2-8 ianuarie 2023, Săgetător

Săgetătorul se pare că încă mai are chef să facă plimbări sau schimbări. Sunt pe punctul de a se muta din casă sau din serviciu. Vor acționa favorabil pentru ei într-o problemă care îi preocupă. Runa le-a dat porți deschise, de ei depinde dacă vor să aleagă una din două sau chiar pe amândouă.

 

Horoscop rune 2-8 ianuarie 2023, Capricorn

Capricornul: rămâneți în așteptarea unei schimbări foarte importante acasă, în curând.

 

Horoscop rune 2-8 ianuarie 2023, Vărsător

La Vărsători am dat de uragan! Trebuie să își mobilizeze toate forțele pentru a susține o bătălie furtunoasă sau o dispută.

 

Horoscop rune 2-8 ianuarie 2023, Pești

Peștii vor afla un adevăr important care le va marca viața sau îi va schimba. Vin lucruri bune și pentru Peștișori. Adevărurile importante au marcaj dacă au făcut lucruri rele și cu schimbări benefice dacă au dat dovadă de bunătate cu cei din jur. Totul e în funcție de ce au făcut ei.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel