Horoscop RUNE 13-19 martie 2023, cu Mihai Voropchievici. Zodia care are parte de protecție divină

Data publicării:
 Mihai Voropchievici. Captură video YouTube
Descriere foto: Mihai Voropchievici. Captură video YouTube

Horoscop RUNE 13-19 martie 2023. Numerologul Mihai Voropchievici vine cu previziuni pentru fiecare zodie.

Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul runelor, pentru săptămâna următoare, potrivit Fanatik.

 

Berbec

Nativii din zodia Berbec au o protecție divină. Sunt în grațiile Divinității și îi vor face ziditori. Se vor simți în siguranță. Vor fi protejați de toate forțele malefice care îi înconjoară. Nu trebuie să facă lucruri nevăzute și neștiute.

Taur

Taurii primesc un mesaj dublu: în primul rând, trebuie să se relaxeze. Să nu își facă griji și probleme vizavi de starea de sănătate a unei persoane apropiate. Persoanele pentru care își fac griji au o stare de sănătate bună. Doar că… aceste persoane așteaptă un mesaj de la ei, căci li s-a făcut dor de ei.

Gemeni

Pentru Gemeni, vine o săptămână fantastic de bună. Sunt pregătiți pentru o suită de schimbări majore. Unde apare schimbarea, trebuie să meargă bine înainte.

Rac

Pentru Rac, e o perioadă plină de dragoste. Vor avea parte de o dragoste nouă, ceva fierbinte, pasional. Asta e valabil pentru Răcușorii singuri, care n-au obligații față de un partener. Cei angajați într-o căsnicie să știe că dragostea lor îmbracă haine noi, de primăvară.

Leu

Nativii din Leu sunt în permanență în așteptarea unei atenții, unei flori. Cineva care se gândește intens la ei le vor trimite un cadou minunat, chiar dacă a trecut Mărțișorul și ziua de 8 Martie.

Fecioară

Fecioarele își doresc întotdeauna să se rezolve totul rapid. Pentru săptămâna 13-19 martie, sunt sfătuite. șoptit, să aibă răbdare. Să nu forțeze mâna norocului. Runa spune că surprizele plăcute sunt pentru cei ce știu să aștepte. Vi se pregătesc lucruri plăcute. Sunt și ele în grația norocului.

Balanță

Balanțele au o săptămână mai tumultuoasă. Ei sunt sfătuiți să-și mobilizeze forțele. Să fie pregătiți să susțină o mică bătălie. Runa vine și le atenționează: nu e nevoie să facă scandal și gălăgie, să vorbească pe un ton ridicat.

Scorpion

Scorpionii primesc vești bune, la fel ca Leul. S-ar putea să primească un cadou surpriză ori o sumă importantă de bani. Vor primi exact ce le lipsește. Dacă le primesc pe amândouă, va fi și mai bine!

Săgetător

Săgetătorii au o săptămână nu grea, dar mai tumultuoasă prin multitudinea de mesaje cu care sunt bombardați. Fie că sunt scrise, verbale sau pe telefon, sfatul e că trebuie să recepționeze un mesaj extrem de important. Ei sunt, în general, comunicatori foarte buni.

Capricorn

Capricornii sunt atenționați că vor da lovitura. Dând lovitura, se va produce un salt rapid și calitativ în existența lor. Încep să fie ceva mai favorizați de astre, mai ales pentru că sunt oameni harnici, muncitori și răbdători. Divinitatea a decis că e rândul lor să rezolve unele lucruri, că merită și ei ceva benefic.

Vărsător

Vărsătorii au o rună mai dificilă. Sunt încurajați să fie puternici, rezistenți, să aibă forță, tărie. Trebuie să treacă peste lucruri nu tocmai benefice. Vin zile în care forța lor de a suporta niște lucruri cu efectiv negativ îi vor face să își piardă cumpătul.

Pești

Peștii sunt pe punctul a de a se muta din casă sau de la serviciu. Vor acționa favorabil într-o problemă care îi preocupă, fie legată de cămin, fie de spațiul în care muncesc.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel