Horoscop rune 12-18 decembrie 2022, cu Mihai Voropchievici. Zodia care dă lovitura

Data publicării:
Mihai Voropchievici, captură video Antena 3
Descriere foto: Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Horoscop rune  12-18 decembrie 2022. Numerologul Mihai Voropchievici vine cu previziuni pentru fiecare zodie.

Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul runelor pentru săptămâna ce urmează, potrivit Fanatik.

Horoscop rune pentru Berbec

Sunteți în comunicare cu ghidul interior. Aveți încredere în percepțiile voastre, în sentimentele voastre, în visurile pe care le aveți. Runa, în cazul vostru, este simbolul dragostei, deci ceva nou, fierbinte, o iubire pasională vine către voi. Fiți pregătiți pentru o nouă provocare amoroasă.

 

Horoscop rune pentru Taur

Sunteți pregătiți să vă faceți bagajele? Runa vă anunță că urmează să plecați într-o călătorie. Acum e momentul pentru experiențe noi, bazându-vă pe cunoștințele voastre. Vă bucurați de succese, căci ați rezolvat problemele, așa că e cel mai bine să călătoriți.

 

Horoscop rune pentru Gemeni

Fiți dispuși să primiți recunoștința celor din jur, empatia, dar și generozitatea lor! Este aproape o certitudine că există cineva care se gândește la voi și vă va trimite un cadou minunat. Trebuie să fiți recunoscători pentru ceea ce primiți.

 

Horoscop rune pentru Rac

Nu vă blocați vocea subconștientului și ascultați indemnul intuiției. Acceptați schimbarea! Veți da lovitura și se va produce un salt rapid și calitativ în existența voastră. Renunțați la fricile din suflet pentru a depăși momentul critic în care vă aflați acum.

 

Horoscop rune pentru Leu

Foarte curând veți afla un adevăr important care vă va marca viața sau o va schimba. Sunteți într-un moment de conștientizare profundă, care vă luminează calea. Înlăturați întunericul din viața voastră și faceți lumină acolo unde există neclarități. E legea karmei. Ce oferi, aia primești!

 

Horoscop rune pentru Fecioară

Ești încurajat de astre să fii puternic, să ai tăria, forța și puterea de a face față unor decizii importante. Ai nevoie de determinare pentru realizarea de noi proiecte. Calmul te ajută în realizarea cu succes a obiectivelor pe care ți le-ai propus. Gândește bine înainte de a acționa!

 

Horoscop rune pentru Balanţă

Sunteți pregătiți să începeți o viață nouă, un soi de revigorare sau renaștere în planul disponibilităților fizice și psihice. După o perioadă de întuneric, renaște în voi bucuria și speranța unor noi începuturi. Ați regăsit tinerețea interioară!

 

Horoscop rune pentru Scorpion

Atenție! Veți primi un mesaj. Fiți gata să-l recepționați. Acum e momentul în care puteți înțelege viața în simplitatea ei, căci aveți claritate mentală. Trebuie să vă lăsați purtați pe calea înțelepciunii și a evoluției.

 

Horoscop rune pentru Săgetător

Runa vă anunță că va trebui să vă mobilizați toate forțele pentru a vă consolida poziția în familie sau în societate. Transformați provocările în oportunități, având încredere în forțele voastre pentru a triumfa.

 

Horoscop rune pentru Capricorn

Mobilizați-vă forțele pentru a susține o bătălie furtunoasă! Trebuie să rămâneți calm deoarece totul se aranjează. Bătălia e în sufletul vostru și trebuie să alunge confuzia, nesiguranța și îndoiala pentru a înțelege că tot ce e vechi trebuie schimbat. Este timpul desprinderii voastre de tot ce e perimat și nefolositor.

 

Horoscop rune pentru Vărsător

Aveți simbolul fertilității și al belșugului. Peste puțin timp, visele voastre se vor împlini. Apar o nouă șansă profesională și o nouă relație romantică. Rezolvați neînțelegerile în cel mai bun mod posibil pentru a avea o viață senină.

 

Horoscop rune pentru Peşti

Sunteți sfătuiți să dați la o parte toate grijile și problemele legate de trecut. Lăsați necazurile în urmă și pregătiți-vă pentru o perioadă mult mai bună. Acum sunteți capabili să vă protejați, să nu vă temeți de nimic. Contați doar pe voi înșivă. Vă veți afirma în fața provocărilor dușmanilor demonstrând curaj.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel