Horoscop RUNE 10-16 aprilie 2023, cu Mihai Voropchievici. O ZODIE va da lovitura!

Data publicării:
Sursa foto: Mihai Voropchevici, captură YouTube/ Astro Fanatik
Descriere foto: Sursa foto: Mihai Voropchevici, captură YouTube/ Astro Fanatik

Horoscop RUNE 10-16 aprilie 2023, cu Mihai Voropchievici.  Numerologul Mihai Voropchievici vine cu previziuni pentru fiecare zodie.

Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul runelor pentru săptămâna care urmează, pentru toate semnele zodiacale, potrivit Fanatik. 

Pentru Berbeci, runa le șoptește că trebuie să aibă răbdare. Nu e bine să forțeze mâna norocului. Surprizele vin pentru cei răbdători, doar pentru cei ce știu să aștepte.

Taurii au un anunț frumos. Vor primi vești bune. S-ar putea să primească și un cadou-surpriză sau o sumă de bani importantă. Runa le oferă cea mai bună prognoză.

Gemenii au o atenționare! Este cazul să abordeze cu totul diferit toate problemele care sunt în interesul lor. Cu alte cuvinte, să schimbe tactica. Nu e atât de greu, doar că ei, când vine schimbarea, nu prea le convine. Ar prefera să rămână în condițiile anterioare. Totul va fi benefic doar dacă se vor raporta altfel le necazuri.

Racii, unii mai bogați, sunt pe punctul să se mute din casă sau de la locul de muncă. Vor acționa favorabil într-o problemă care îi preocupă. Dacă au oferte de a schimba locuința, e o perioadă fantastic de benefică. Și schimbarea locului de muncă implică niște riscuri. Să nu părăsească un loc de muncă înainte de a găsi ceva nou, convenabil, care să le ofere toate lucrurile pe care și le doresc de la acel serviciu.  Să gândească de două ori și să facă o singură alegere.

Leii vor da lovitura! Se va produce un salt calitativ și rapid în existența lor. Sunt schimbări pe tot ce înseamnă traiul lor de zi cu zi. Pot rezolva ceva pe plan amoros ori pe plan financiar, chiar și problemele de sănătate. Rapid înseamnă că în primele câteva zile vin aceste lucruri bune.

Fecioarele se pregătesc pentru o suită de schimbări majore. Vine, nu o schimbare sau două, ci ele vin înlănțuite. Fiecare are legătură cu prima acțiune. Dacă a intervenit ceva bun la locul de muncă, reversul poate fi un timp de muncă mai scurt sau o mărire de salariu. De aici apar lucruri pe care ele și le doresc, căci sunt muncitoare. Efectele muncii lor se reflectă în câștigurile ulterioare.

Balanțele au aproape certitudinea că cineva care se gândește intens la ele, cineva care le agreează, le va trimite un cadou minunat. Le va ajuta să obțină ceva ce își doresc de multă vreme. Asta e bine pentru Balanțe, căci în general nu prea primesc beneficii, dar în săptămâna care vine au parte de surprize.

Scorpionii sunt super-câștigătorii în perioada care vine. În perioada 10-16 îl au pe Wunjo! Câștigă pe toate planurile, indiferent ce își propun să facă.

Săgetătorii sunt pe o pojghiță de gheață foarte subțire. Runa îi atenționează să fie extrem de prudenți, atât în dialog cât și la cumpărături, ori în relațiile cu cei apropiați. E o perioadă în care factorul neprevăzut este prioritar. Să fie atenți cum patinează pe gheață! E o avertizare serioasă și, oricât ar fi de norocoși, e bine să o ia în considerare.

Capricornii, truditorii zodiacului, vor susține o bătălie furtunoasă, o dispută. Au ceva nemulțumiri și vor neapărat să clarifice niște lucruri. Capricornii nu vor accepta lucrurile ambigue. Vor totul clar, să știe ce, când și cum.

Vărsătorii, chiar dacă țin sau nu Postul Paștelui, se îndrăgostesc. Apare ceva nou, fierbinte, o dragoste nouă, pasională. Cupidon are surprize mari pentru nativii de aer.

Peștii trebuie să fie pregătiți să-și facă bagajele. În săptămâna 10-16 aprilie, astrele le anunță o călătorie. Vor mai ieși din monotonia zilelor. Sunt mulți Peștișori cărora le priește o mini-vacanță de Paște!Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel