Horoscop RUNE 1-7 mai 2023, cu Mihai Voropchievici. ZODIA care poate primi o sumă mare de bani: „Va primi vești bune”

Data publicării:
Mihai Voropchievici, captură video Astro Fanatik
Descriere foto: Mihai Voropchievici, captură video Astro Fanatik

Horoscop RUNE 1-7 mai 2023, cu Mihai Voropchievici. Numerologul Mihai Voropchievici vine cu previziuni pentru fiecare zodie.

Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul runelor pentru săptămâna care urmează, pentru toate semnele zodiacale, potrivit Fanatik

 

Berbec

Berbecii primesc un mesaj dublu. În primul rând, sunt sfătuiți să se relaxeze. Cineva foarte apropiat se va bucura de o sănătate excelentă în intervalul 1-17 mai 2023! Singura veste rea e că tind să își facă griji din te-miri-ce.

Taur

Taurii au o săptămână mai grea. E nevoie ca nativii din zodia Taur să dea dovadă de forță, putere și tărie. Runa le spune să fie rezistenți, căci săptămâna care vine e mai grea din punct de vedere financiar, dar și al sănătății. Va trece și perioada asta complicată.

Gemeni

Gemenii sunt atenționați că de acolo de Sus sunt pregătiți pentru o viață nouă. Apare o revigorare și o renaștere în planul tuturor disponibilităților. Și financiar va fi la fel.

Rac

Răcușorul va primi vești bune în intervalul 1-7 mai 2023. S-ar putea să primească un cadou surpriză sau chiar o sumă frumoasă de bani. Dacă sunt astfel de vești bune, să ne bucurăm împreună cu nativii din Rac.

Leu

Pentru Leu, runa spune că este aproape o certitudine faptul că cineva care se gândește intens la ei le va trimite un cadou minunat.

Fecioară

Fecioarele au o săptămână în care sunt protejate. Se vor simți în siguranță, vor fi ferite de toate atacurile forțelor malefice înconjurătoare. Cu alte cuvinte, în perioada 1-7 mai, Fecioarele au protecție divină totală.

Balanță

Balanțelor, sunteți pregătiți să vă faceți bagajele? Astrele vă anunță o călătorie! Numai vreme bună să fie!

Scorpion

Scorpionii au o săptămână mai anevoioasă. Sunt pe o pojghiță subțire de gheață. Deci, fiți extrem de prudenți cum acționați, cu cine vorbiți, ce angajamente vă luați și ce afaceri doriți să faceți. Amânați, căci nu e nicio problemă orice acțiune.

Săgetător

Săgetătorii primesc un sfat frumos! Sunt sfătuiți să dea la o parte toate problemele și grijile legate de trecut. Totodată, să lase necazurile în urmă și să se pregătească pentru o săptămână mult mai bună decât cea precedentă.

Capricorn

În schimb, Capricornilor, runa le șoptește că trebuie să aibă răbdare. Să nu forțeze mâna norocului. Surprizele plăcute sunt pentru cei care știu să aștepte. Pentru ei e mai greu, căci sunt în continuă acțiune. Ei vor să realizeze lucruri mereu.

Vărsător

Vărsătorii vor afla un adevăr important ce le poate schimba sau marca viața. Acest adevăr ține de acțiunile lor precedente. În funcție de cum au acționat, pot primi niște înștiințări, comunicări, adevăruri extrem de importante, care pot veni cu schimbări în viața lor.

Pești

Peștii îl au pe Wunjo! Ei câștigă pe toate planurile și ar fi bine să fie siguri. Au o săptămână foarte bună, în care tot ce își propun va deveni realitate. Peștii, sunt, de altfel, de multe ori ocrotiți de cele rele, doar că în perioada 1-7 mai vor avea parte de un dram mai mare de noroc ca niciodată.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel