Horoscop RAC 2022. Ține minte datele de 6 martie, 11 mai și 28 octombrie: Dați LOVITURA!

Data publicării:
Horoscop, sursa pixabay
Descriere foto: Horoscop, sursa pixabay

Horoscop Rac 2022. Ce urmează anul viitor pentru tine.

"Anul viitor vine să vă facă să-i iertați pe ceilalți și să vă împăcați cu oamenii. Știți ce se va întâmpla în anul 2022? Veți călători mai mult, veți decide să plecați din țară sau să vă mutați în altă țară, vă apucați de o școală, vă reconectați cu tot ce înseamnă credință, mergeți într-un pelerinaj, în drumeție, călătorie, vă apucați să învățați lucruri noi. Dar domeniile pe care vă doriți să le explorați, vor avea o conexiune cu tot ce este spiritual, tot ce este legat de psihologie, de sufletul uman. 

Jupiter va parcurge casa a 9-a, iese din casa a 8-a, că nu v-a făcut un an minunat 2021, dar nu ați vrut voi să credeți asta. Se duce în casa a 9-a, o casă care are legătură cu studiul, cu călătoriile și credința și va sta acolo în mare partea anului 2022. Jupiter va face o Conjuncție cu Neptun în casa a 12-a și aici e ca și cum, dintr-o dată, prindeți o conexiune cu Dumnezeul vostru și aveți o infuzie, vi se amplifică o speranță, un ideal puternic.

Poate vreți să luptați pentru dreptate, luptă alții pentru dreptatea voastră și cert este că ieșiți puțin din beci în 2022, vedeți viața altfel, treceți peste pandemie și sunteți expuși mai mult unor noi informații, cunoștințe. Și pentru că vă știu destul de sensibili, aș vrea să aveți grijă în anul 2022 la tot ce înseamnă fake news. Sunteți printre cei mai predispuși să intrați în tot felul de grupări, în tot felul de echipe în care unii oameni să nu fie foarte bine intenționați. S-ar putea să vă păcăliți mult, mult. Aveți grijă să nu fiți păcăliți!

În rest... minunată planta Jupiter în casa a 9-a. Vă dă încredere, optimism, vă face să vă doriți din nou idealuri.

În 2022 aveți dor de ducă!

 

Citește continuarea pe ASTROSENSGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel