Horoscop primăvară 2023, cu Mihai Voropchievici. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Data actualizării: | Data publicării:
Cpatură foto: Antena 3
Descriere foto: Cpatură foto: Antena 3

Mihai Voropchievici vine cu noi previziuni astrale pentru această primăvară.

Mihai Voropchievici a dezvăluit care este horoscopul primăverii pentru toate semnele zodiacale, potrivit Fanatik

 

Berbec

Berbecii își îndeplinesc visele în primăvara lui 2023. Asta deoarece e o perioadă favorabilă mai ales pe plan personal. Cei singuri își pot găsi a doua jumătate și devin mai împliniți. Berbecii pot face un pas extrem de periculos. Pot să antameze o legătură, să schimbe locul de muncă, ceva pe plan personal se poate petrece, de asemenea. Alegerile pe care le fac le pot aduce atât lucruri pozitive, cât și negative. Cea mai norocoasă lună pentru ei este luna mai deoarece atunci vin surprize pe plan financiar!

Taur

Taurii își îndeplinesc visele și își amintesc ce își doresc cu adevărat de la viață. E un proces intern un pic. Astrologii spun că acești fac pauze în anumite activități fiindcă își dau seama că nu se regăsesc în ele. Se vor gândi la schimbări nu doar legate de muncă. Vor să schimbe ceva în viața lor personală. Conjuncția astrală arată că luna aprilie e cea mai norocoasă pentru ei.

Gemeni

Gemenii cresc din punct de vedere financiar. Asta îi face să își construiască mai multe planuri. La locul de muncă, fiecare Geamăn va crește în fața superiorilor. S-ar putea ca sarcinile să nu mai fie atât de complicate. Vor avea mai mult timp pentru viața personală. Pe plans sentimental, simt că sunt iubiți și apreciați. Cea mai norocoasă lună va fi aprilie. Atunci vin banii pentru ei.

Rac

Racii, în primăvară, vor căuta să experimenteze și să se aventureze în situații complicate. Vor trăi momente memorabile. Vor evolua foarte mult profesional. Vor demonstra oamenilor din jur că doar cu ajutorul muncii pot obține ceva în viață. Nativii liberi se pot îndrăgosti și leagă relații de durată. La capitolul bani, primăvara le rezervă surprize frumoase. Luna cea mai norocoasă este luna mai 2023! Atunci vin oportunități bune pe toate planurile.

Leu

Leii trec printr-o schimbare radicală. Apar tot felul de situații care îi fac să își schimbe principiile dacă vor să se integreze într-un grup sau într-o companie. Muncesc din greu și îi așteaptă unele provocări. Pe plan personal, nativii de foc înțeleg că trebuie să schimbe macazul. Sfatul e să se oprească la o persoană cu care sunt pe aceeași frecvență, asta la capitolul iubire. Cea mai norocoasă lună: aprilie. În aprilie, pe Lei îi așteaptă schimbări cardinale.

Fecioară

Fecioarele vor descoperi noi talente și noi posibilități de exprimare a ceea ce știu să facă. E o perioadă favorabilă pentru nativii care vor învățat să fie puternici și rezistenți. Mai apar situații în care sunt nevoiți să scoată la iveală și lucrurile mai puțin plăcute. Cu alte cuvinte, dacă au fost asupriți la muncă, s-ar putea să se impună. Să fie un pic mai direcți. Astrele le anunță că tot ce înseamnă adevăr va fi de partea lor, indiferent prin ce conjuncturi astrale trec. Cea mai norocoasă lună va fi luna mai.

Balanță

Balanțele își găsesc a doua jumătate, cele singure, în primăvara aceasta. Nu fac altceva decât să emane multă energie, dar și un flux magnetic atrăgând oamenii în jurul lor. Au și succes pe plan profesional. Își afirmă calitățile și asta e foarte important. Balanțele pot deschide o afacere sau un proiect nou. Cea mai norocoasă lună este luna aprilie.

Scorpion

Scorpionii au o primăvară nebună, pur și simplu. Ei nu fac altceva decât să riște foarte mult și au parte de evenimente neașteptate atât la muncă, dar și în viața personală. Nativii de apă pot beneficia de mai multe oferte pe plan profesional. Evoluează rapid la capitolul financiar. Stelele mai arată că vor lua o decizie importantă legată de locul de muncă.  S-ar putea să se apuce de ceva nou. Cea mai bună lună pentru e va fi mai 2023.

Săgetător

Săgetătorii sunt norocoși la bani în toată primăvara. Au lipici la bani și sunt tot mai siguri pe ei din punct de vedere financiar. Pot găsi noi metode de a face bani. Câștigă încrederea unor oameni influenți. E o perioadă benefică și pe plan emoțional. Nu e exclus să aibă parte și de întâlniri neplăcute, dar mai mult spre finalul primăverii, cam în ultimele 10 zile. Cea mai norocoasă lună este mai.

Capricorn

Capricornii au parte de multe surprize în primăvara anului 2023. Apar schimbări pe plan personal, iar asta îi face să se simtă mai speciali. Evoluează mult, mai ales cei care sunt deja antreprenori. Sunt încurajate și bine aspectate și afacerile de familie. Astrele arată că banii vin fix atunci când trebuie, când au mai mare nevoie de ei. Cea mai norocoasă lună va fi aprilie.

Vărsător

Vărsătorii fac ce știu mai bine. Își scot în această primăvară secretele. Acest lucru le permite să scape de o mare povară. Duc de mulți ani, aproape 20 de ani, o multitudine de secrete cu care s-au împovărat. S-a cam umplut găleata și acum se revarsă totul. Vor da frâu vorbelor, își vor dezvălui toate secretele care îi apasă. Iau decizii singuri, fără intervenția altor persoane. Cea mai norocoasă lună pentru ei este mai.

Pești

Peștii își vor organiza multe vacanțe și vor opta să își petreacă o parte din timp cu familia și prietenii. Din analiza astrologică reiese că Peștii s-ar putea să facă un pas important spre… căsnicie! Cu alte cuvinte, foarte mulți nativi din zodia Pești s-ar putea să ajungă în fața altarului sau a ofițerului de stare civilă. Bugetul le poate fi destul de afectat în următoarele luni. Conjuncția astrală arată că luna lor norocoasă este aprilie 2023.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel