Horoscop financiar. Previziuni de neratat pentru Berbec, Taur, Rac, Balanță și Capricorn

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: freepik.com
Descriere foto: Sursa foto: freepik.com

Horoscop financiar. Intrarea lui Jupiter în Taur va îmbunătăți bugetul unor zodii!

Intrarea lui Jupiter în Taur de pe 16 mai va schimba lumea banilor. Și nu numai! Când planeta oportunităților se mută în semnul resurselor timp de un an, este clar că vom fi dornici de a ne crește veniturile. Bineînțeles din mai multe motive. Dar trebuie să aveți în vedere următorul lucru. Că vor apărea cheltuieli, alte creșteri de prețuri și schimbări care vor afecta buzunarele noastre. Deci avem nevoie să dăm din coate, că de predictibilitate nu vom avea parte. 

Berbec/Ascendent în Berbec

Jupiter se mută exact în casa a doua, a banilor. Cu siguranță, ești printre cei mai avantajați din punct de vedere financiar! Vei avea destule oportunități de creștere a veniturilor. Mai ales a celor din muncă proprie. Deci poți primi o creștere salarială, un bonus, o promovare. Și totul va depinde de valoarea pe care ți-o oferi. Adică trebuie să înveți să te vinzi mai bine. Ar fi recomandabil să îți deschizi și un cont de economii dacă nu ai făcut-o până acum. Cum este și Uranus prin zona și va face o conjuncție cu Jupiter in 2024, te vei confrunta cu multe suișuri și coborâșuri. De aceea ar fi bine să ai o stabilitate.

Citește continuarea pe ASTROSENS. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel