Horoscop. Previziuni astrale pentru finalul lunii ianuarie, cu Cristina Demetrescu: „Este o perioadă de progres și de modernizare”

Data publicării:
Cristina Demetrescu, captură video Youtube
Descriere foto: Cristina Demetrescu, captură video Youtube

Cristina Demetrescu a făcut previziunile astrale pentru toate semnele zodiacale, pentru finalul lunii ianuarie.

Cristina Demetrecu a fost invitată în cadrul emisiunii „Vorbește lumea”, de pe Pro TV, unde a făcut previziunile astrale pentru taote zodiile, pentru ultimele două săptămâni ale lunii ianuarie.

„Mercur nu mai este retrograd în zodia Gemeni. În luna ianuarie se opresc toate retrogradările, Marte, Mercur și Uranus, motiv pentru care ne putem organiza un pic mai bine, mai ales că Mercur este în zodia Capricornului. 

Se mai domolesc încurcăturile, conflictele, accidentele, chiar și virozele. Nu scăpăm de tot, dar totuși se domolește perioada cu foarte multe probleme și încurcături. Este o perioadă de progres și de modernizare. Ne putem cumpăra, după data de 18 ianuarie aparate noi, este bine să trecem în etapa nouă ”, a dezvăluit Cristina Demetrescu în emisiunea Vorbește lumea.

 

Berbec

Este într-o etapă foarte interesantă din viața lui, poate chiar unică, pentru că este pe suta de metri. Ar putea să se ducă într-un univers nou, să-și găsească pasiuni noi, oameni noi, grupuri noi. Foarte mare atenție pentru că umblă și dragostea, pentru cei interesați. Berbecul poate să găsească un maestru, o îndrumare, dar și ei s-ar putea să fie pregătiți să devină conducători. Depinde foarte mult de viziunea și curajul lor.

Taur

Au și ei provocări foarte interesante din punct de vedere profesional. Îi așteaptă o etapă nouă. După data de 21,22 pot primi proiecte noi, care să le întărească numele, pot fi trepte foarte importante pentru viitor. Este important ca ei să răspundă la provocări și să profite. Chiar dacă nu le convine schimbarea, trebuie să facă asta. Situația este totuși incompatibilă cu viața de familie și cu proiectele pe care le aveau cu casa, familia.

Gemeni

Au scăpat de Marte Retrograd și asta nu înseamnă neapărat că nu vor avea parte de niște consecințe în viața lor, iar anumiți Gemeni ar trebui să se ocupe de deslușirea acestor probleme. Este nevoie de o viziune mai adâncă, pentru a înțelege cu ce se luptă în continuare. Unele lucruri ar trebui să le abandonăm. Trebuie să înțelegem puțin mai în profunzime situațiile.

Rac

Intră în campionatul de puzzle al vieții lor. Acolo sunt foarte multe lucruri stranii care se pot întâmpla. Cei care sunt pregătiți să afle că viața nu este făcută doar din materie, vor avea o perioadă foarte interesantă, cu tot felul de descoperiri. Ceilalți au un consum mai mare de energie sau mai mare de bani. Alții, în schimb, au posibilitatea să plătească pe cineva care să se ocupe de aceste trebuiri.

Leu

Relațiile ajung în faza „ori la bal, ori la spital.” Aglomerarea de planete din zona Vărsătorului nu-i ajută, ba chiar îi pune în anumite situații mai neplăcute. Luna neagră care intră în Leu îi aruncă chiar pe ei în extrema cealaltă. Partenerii pot fi luați prin surprindere de atitudinea puțin mai radicală a Leilor.

Fecioară

Au două ipostaze în următoarele două săptămâni: ori stau numai pe la doctori sau muncesc foarte mult și nu-și mai văd capul de muncă. 

Balanță

Apar sentimente noi, dar nu apar ca niște ghiocei, ci cu situații mai complicate, în care nici grupului său de prieteni nu le plac, nici copiilor. Balanțele au de lucrat cu prejudecățile altora, dar și cu ale lor, în materie de dragoste. Mare grijă și la relațiile cu copiii, pentru că imprimă copiilor prejudecățile lor.

Scorpion

Au foarte mult de lucru, dacă și-au programat în perioada asta schimbări imobiliare și suprapun peste ele proiecte noi, care necesită atenție. Cuvântul de ordine pentru ei, în această perioadă, este epuizarea. Mare atenție la consumul de energie.

Săgetător

Nu ies cu ochii din cărți, documente, din ceea ce învață. S-ar putea să aibă o perioadă puțin mai dificilă. Chiar și cei care trebuie să întocmească dosare trebuie să se informeze foarte bine. Atenție și cei care călătoresc la documentele de călătorie. Săgetătorul cât învață, simte că trăiește, așa că pe lângă sport, merge și un manual. Este bine pe plan sentimental, cea mai bună dintre planete e află la ei pe dragoste.

Capricorn

Se gândesc foarte mult la bani, la economii, la investiții, la surse de bani. Pot avea idei interesante de afaceri și încasează niște bani.

Vărsător

Este toată aglomerarea de planete și intră într-un examen final. Nu este o perioadă simplă. Foarte interesantă perioada aceasta pentru ei.

Pești

Nu am să le dau veștile cele mai bun. Este vorba despre sănătate, chiar și cei mai tineri trebuie să meargă la doctor de la primele semne, să nu consume multă cafea, să nu fumeze. Dacă simți că nu mai ai energie, mergi și te culcă. Nu trebuie să-ți depășești energia pe care o ai. Epuizarea este un stadiu foarte periculos. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel