Horoscop pentru săptămâna 29 noiembrie - 5 decembrie 2021. Provocări mari pentru o zodie

Data publicării:
Horoscop, sursa pixabay
Descriere foto: Horoscop, sursa pixabay

Horoscopul tău săptămânal este aici, cu o prognoză astrologică pentru toate semnele zodiacale pentru luni, 29 noiembrie 2021 până pe 5 decembrie 2021.Săptămâna aceasta este plină de suișuri și coborâșuri, dar depinde de tine să găsești un punct de mijloc stabil pentru a-ți continua demersurile.

Horoscop pentru săptămâna 29 noiembrie - 5 decembrie 2021:

Berbec

Berbec, să intri în această săptămână presupunând că știi ceea ce încă nu a fost spus este o prostie. Pune întrebări în loc să îți lași mintea să umple golurile pentru informațiile care îți lipsesc.

Ascultă-ți intuiția atunci când te trage de mânecă pentru a-ți aminti că ceva nu este în regulă, dar nu-ți lăsa mintea să rătăcească fără să afli adevărul.

 

Taur

Ai așteptat cu nerăbdare să te menții motivat, însă, în curând te vei trezi că ești în gol dacă nu te confrunți cu trecutul de care te ascunzi.

Nu trebuie să explorezi fiecare durere pe care ai îndurat-o vreodată, dar este important să îți înfrunți demonii. Ei ajung să te găsească, fie că sunt bineveniți sau nu. Poți fi mai bine echipat pentru asta.

 

Gemeni

Gemeni, în această săptămână ți se reamintește motivația care te-a tras tot timpul, pe măsură ce începi să îți amintești de prioritățile pe care poate le-ai pierdut din vedere.

Săptămâna aceasta te îndeamnă să rămâi credincios ție însuți și să nu te regăsești din nou pierdut în limitele altcuiva. Împotriva tuturor șanselor, alege-te pe tine însuți.

 

Rac

Rac, în această săptămână va fi extrem de dificil să rămâi organizat. Ar fi indicat să nu faci schimbări sau modificări majore, mai ales în spațiul de lucru sau chiar acasă, deoarece poți risca să rătăcești un obiect foarte important. Planifică din timp și ține un inventar al obiectelor tale importante.

 

Leu

Leu, s-ar putea să simți că emoțiile tale sunt trase spre cer, deoarece găsesc noi înălțimi. Cu toate acestea, în această săptămână este esențial să explorezi ceea ce dorești să spui, în loc să reacționezi la un impuls.

Emoțiile tale sunt valide și trebuie explorate. Asigură-te că nu distrugi tot ceea ce ai creat prin acest aflux.

 

Fecioară

Aceasta este o săptămână care te provoacă să devii mai atent, deoarece există secrete care se strecoară încet-încet printre crăpături și se dezvăluie. Acest lucru ar putea modifica nu doar modul în care procedezi în viață, ci și modul în care te simți față de tine însuți, permițându-ți să te eliberezi.

 

Balanță

 Nu le-ai arătat multora cât de avansat ești în unele domenii și ce ești capabil să creezi. Nu te sfii să iei lumina reflectoarelor și fii mândru să le arăți celorlalți din ce ești făcut. Asta nu înseamnă să fii egocentric, ci să-ți respecți talentele brute.

 

Scorpion

Scorpion, săptămâna aceasta este un apel drastic de a-ți onora propria energie în loc să eviți problemele care au apărut în interiorul tău.
Dormi până târziu când poți, apelează la o zi de sănătate mentală. Acordă prioritate îngrijirii corpului tău și acestei minți minunate înainte de a nu mai avea de ales.

 

Săgetător

Săgetător, este important să evaluezi pe cine aduci în noul an în această săptămână.

Există unele persoane de a căror companie s-ar putea să te bucuri, dar nu sunt oameni în care ar trebui să ai încredere în ceea ce se întâmplă în viața ta sau în problemele personale. Fă distincția și trasează limite atunci când este nevoie; protejează-ți spațiul.

 

Capricorn

Capricorn, privești lumea în alb și negru atât de des, încât s-ar putea să uiți cum arată alte culori. Faptul că ești înțelept nu a venit odată cu logica și nu s-a făcut având vise.

Este derivată din faptul că iei toate părțile din experiența ta pentru a-ți crea realitatea. Nu sabota aceste vise diluându-le cu o afirmație de genul "nu pot". Provoacă-l fără să-ți pierzi baza.

 

Vărsător

Vărsător, este în regulă dacă nu ai găsit încă ceea ce ești menit să faci în viață. Cu toate acestea, profită de această săptămână pentru a explora ceea ce te-a chemat.

 

Pești

Pești, s-ar putea ca în această săptămână să te trezești încheind niște lucruri care nu-ți mai sunt de folos, mai ales în domeniul tău de activitate.

S-ar putea să simțiți atracția de a vă retrage din post și de a găsi ceva mai satisfăcător. Asigură-te că ai totul aranjat înainte de a face un salt emoțional de credință.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel