Horoscop pentru săptămâna 13 - 19 mai 2024. Zodia care are parte de prosperitate și progrese

Data publicării:
Horoscop. Sursă foto: Freepik
Descriere foto: Horoscop. Sursă foto: Freepik

Astrologul Ana-Maria Ticea a făcut previziunile pentru săptămâna 13 - 19 mai 2024.

 

Berbec

Este foarte dornic să rezolve multe situații ce țin de partea financiară. Se află într-o perioadă foarte benefică și foarte aglomerată, cu multe proiecte și situații, care pentru el înseamnă o deschidere mare pentru tot ce înseamnă proiecte și situații care corespund cu nivelul lui de evoluție.

Taur

Este o perioadă prosperă, benefică pentru tot ce înseamnă progres și deschidere, pentru multe situații producătoare și îmbucurătoare. Focusul este pe ei, vor să crească și să se ocupe de lucrurile benefice pentru viața lor.

Gemeni

Sunt deschiși să rezolve situații care țin de sănătatea lor. Pot afla foarte multe lucruri care să-i intereseze și este o perioadă benefică pentru vindecare, pentru cei care se află în acest proces și de rezolvare a unor situații care le necesită atenția.

Rac

Sunt foarte sociabili, au parte de multe întâlniri, sunt deschiși la proiecte și pentru ei are loc și o creștere pe mai multe planuri.

Leu

Sunt foarte bine văzuți la locul de muncă. Au parte de încurajare din partea șefilor și se deschid spre o înțelegere superioară a unor aspecte care necesită multă atenție. E un tranzit favorabil pentru ei, pentru a se pune mult în lumină și pentru a fi competenți.

Fecioară

Sunt dornici să călătorească, vor pleca în anumite călătorii, ei sunt foarte motivați să poată să rezolve foarte multe planuri și vor dori mult să progreseze și să rezolve anumite situații într-un mod benefic.

Balanță

Sunt întreprinzători, au nevoie de mai multe resurse pentru ei, vor dori să crească și să rezolve anumite întrebări care țin de chestiuni financiare și este o perioadă foarte bună pentru a iniția discuții împreună cu ceilalți și pentru a găsi soluții cât mai bune privind resursele lor.

Scorpion

Se bucură de parteneriate foarte bune, au parte de un răsunet în domeniul lor de activitate și se gândesc mult la o deschidere mai amplă pe ceea ce înseamnă parteneriate și negocieri. Este o perioadă bună și îi ajută mult să crească și să-și înțeleagă necesitățile și nevoile. 

Săgetător

Sunt prinși cu munca, au parte de strategii bune pentru rezolvarea tuturor sarcinilor, sunt foarte întreprinzători și dornici să-și rezolve rutina proprie, să găsească soluții bune pentru nevoile lor și, de asemenea, pe ei îi bucură mult și au satisfacție în tot ce ține de ei și de rezultatele pe care le pot avea conform cu cerințele lor sufletești.

Capricorn

Sunt în proiecte creative împreună cu cei dragi, au parte de un timp benefic, sunt foarte descurcăreți și au parte de surprize și cadouri. Unii pot specula financiar o anumită situație și au o deschidere foarte mare pe tot ce înseamnă o perspectivă proprie asupra vieții sale.

Vărsător

Pot avea bucurii sau schimbări imobiliare. Sunt foarte dornici să rezolve anumite situații care țin de casă și familie și se descurcă foarte bine în ceea ce ține de aportul adus de anumite activități pe care le au de făcut cu cei dragi. Își resetează anumite dorințe și se simt foarte motivați să poată să rezolve din mers situații care să le aducă liniște.

Pești

Aleargă foarte mult, sunt prinși cu treburi, comunică mult și se simt împliniți în acest demers al lor care înseamnă pentru ei deschiderea spre noi orizonturi.

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel