Horoscop pentru prima jumătate a lunii iunie cu Camelia Pătrășcanu. Zodia care începe vara cu probleme financiare

Data publicării:
Sursa foto: Camelia Pătrășcanu, captură YouTube
Descriere foto: Sursa foto: Camelia Pătrășcanu, captură YouTube

Camelia Pătrășcanu a făcut previziuni pentru toate semnele zodiacale, pentru începutul verii.

Camelia Pătrășcanu a dezvăluit, pentru Fanatik, previziunile astrale pentru prima jumătate a lunii iunie, pentru toate semnele zodiacale.

 

Berbec

Pentru Berbeci, luna iunie e frumoasă, aducătoare de inimă bună, inimă deschisă. Unii se pot îndrăgosti sau fac totul cu mai mult elan. Visurile sunt mari și au anvergură, au salt. Trebuie să fie atenți să nu risipească gesturile, să nu fie prea înflăcărați în fața unei persoane noi, o pot speria.

Taur

Taurii au o vară care aduce liniște interioară sau mai multă preocupare pentru binele lor propriu. Ocupându-se mai mult de ei, vor fi mai egocentrici. În iunie, apar discuții și negocieri îndelungi ca și ei să facă partă din anumite planuri, proiecte.

Gemeni

Gemenii au o vară cu vizite, întâlniri sau discuții. Parcă tânjesc după îmbrățișarea cuiva, căldura, sfătuirea cu cineva. Ce îi preocupă la început de iunie pe ei este să-și explice niște lucruri, să înțeleagă mai bine niște lucruri. Fac cercetări, săpături despre niște persoane. Pot fi inclusiv persoane de la locul de muncă.

Rac

Racii au un început de iunie, mai ales după data de 5, atent la bani. Eliminând niște cheltuieli, Racii consideră că au mai mult spor. Pot declina prezența lor la diverse evenimente. Mulți se întreabă unde e locul lor și dacă e locul lor lângă anumite persoane.

Leu

Leii au un început de iunie plin de farmec. Au dulceață în firea lor sau poate dorința de a-și sublinia trăsăturile frumoase. Începutul lunii e bun pentru schimbări îndrăznețe de imagine, de look, de coafură. Sunt sensibili și vor să se prețuiască, să se pună în valoare. Se pun în posturi noi, prin prisma relațiilor cu persoane importante, autorități.

Fecioară

Fecioarele au multe frământări legate de viitor sau de perspectiva unor schimbări pe care le cunosc, le știu, le-au anticipat, dar cumva nu sunt foarte pregătite. Cel mai bine ar fi să lase lucrurile să curgă. Ar fi bine să accepte să meargă cu valul. Nu e neapărat un lucru rău. Nu înseamnă că vor pierde controlul. Să nu se sperie, să nu se opună vehement, să nu creeze ostilitate și opoziție. Atenție la actele oficiale!

Balanță

Pentru Balanțe, sunt două săptămâni din iunie care aduc activități surprinzătoare. Agenda lor se poate schimba, mai ales la sugestia partenerului de viață. Planurile depin de alții.

Scorpion

Pentru Scorpioni, începutul de iunie pune problema banilor. E important să asculte ce are celălalt de spus, cum să vorbească, cum să intoneze. Trebuie să îl asculte mai mult pe cel de lângă el. Consumă multă atenție.

Săgetător

Pentru Săgetători, prima parte a lui iunie e foarte plăcută. Îmbină utilul cu plăcutul, pot munci, dar se și recreează. Așteaptă mai multe de la întâlniri. Nu sunt atât de mulți covrigi în coada câinelui, dar ceva-ceva se găsește acolo.

Capricorn

Pentru Capricorni, începutul de iunie îi face să vrea să intre în voia cuiva. Sunt cu ochii la partener sau la o persoană de care le pasă. Își dau seama că anumite persoane nu au capricii, ci doar nevoie de afecțiune, de tandrețe. Trebuie să se deschidă un pic mai mult.

Vărsător

Vărsătorii au întâlniri unde sunt apreciați. Sunt și discuții cu omul drag, cu persoana apropiată de ei. Duc o muncă în această lună de a deschide inima cuiva.

Pești

Peștii au două săptămâni care pun accentul pe muncă. Muncesc cu drag la ceva foarte plăcut. Unii se pot plânge că nu au timp. Lucrurile cele mai plăcute se strecoară printr-un hățiș de activități care pot fi obositoare, sufocante. Oricum, e mult har activat pe harta lor, multă pasiune, mult fler.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel