Horoscop pentru perioada 15 septembrie - 15 octombrie 2023, cu Minerva. Mai multe zodii dau lovitura pe plan financiar

Data publicării:
Minerva, captură video Youtube/ Wownews
Descriere foto: Minerva, captură video Youtube/ Wownews

Minerva a prezentat horoscopul pentru următoarea perioadă, pentru toate semnele zodiacale.

Astrologul Minerva a dezvăluit ce le așteaptă pe zodii în următoarea perioadă, potrivit WoWnews.


Berbec
Luna Plină din 29 septembrie le va demonstra că sunt oameni care nu vor accepta lipsa lor de cooperare. Există momente în care este bine să coopereze, chiar dacă asta înseamnă că trebuie să lucreze cu persoane care nu le plac. Acest lucru îi va ajuta să evite multe conflicte inutile. Simt nevoia să fie rezervați și vor evita subiectele ce țin de viața personală.

Taur
Își fac noi relații sau învață cum să supraviețuiască celor vechi. Nu trebuie să forțeze lucrurile, ci să ia oameni așa cum sunt. Ce ce se întâmplă, trebuie să se întâmple. Luna Nouă din 15 septembrie îi fac să simtă că dragoste plutește în aer. Vor avea timp să petreacă cu partenerii. Începutul lui octombrie le poate pune în pericol poziția. Recomand un stil de viață sănătos.

Gemeni
Există posibilitatea de a lega o prietenie de durată. Vaița sentimentală este promițătoare, li se aduce o perioadă de liniște, relaxare interioară și e exact ceea de ce au nevoie. Celor care sunt singuri, să se pregătească de o perioadă interesantă, plină de surprize. Astrale sugerează să adauge o notă de romantism în comportament. Financiar, situația nu pare să ridice probleme.


Rac
Sentimental, lucrurile ar putea să se lovească de denivelări. Pot apărea dezacorduri multe între parteneri, iar banii par a fi subiectul discuției. Pentru a preveni despărțirea, e nevoie de conversații purtate cu calm. Pentru cei singuri, nu este momentul ideal pentru o relație serioasă. Pot duce conflictul și în octombrie, deci fiți precauți cu ce faceți.


Leu
Viața sentimentală este pe cale să se îmbunătățească. Afecțiunea partenerului, micile gesturi sunt fix ce au nevoie. Pentru cei singuri, este posibilitatea ca cineva să-i abordeze fix atunci când au nevoie. Le-aș spune să nu-și facă iluzii acum. Banii vin cu ușurință în această perioadă, își pot îmbunătăți situația financiară.


Fecioară 
Ar putea să schimbe locul de muncă. Încep să aspire la mai mult, nu vor face altceva decât să-și stabilească obiectivele. Vor avea parte de noi oportunități de care vor profita doar dacă vor asta. Pot demonstra că sunt dispuși să dea o mână de ajutor colegilor. 


Balanță
Vor avea o afecțiune profundă. Cei singuri, pot întâlni pe cineva special. Financiar, situația lor începe să se îmbunătățească constant, atenție la cheltuielile impulsive. Pot avansa în carieră. Relația lor cu banii e una excelentă, Balanțele sunt investitori și au intuiția cum să facă mai mulți bani.


Scorpion
Financiar, nu ar trebui să stea rău. Ambițiile lor sunt susținute de astre. Le-aș spune să fie precauți cu cei care încearcă să-i atragă într-un joc argumentativ, dar vor ști să spună nu. Să se concentreze pe acele lucruri care îi interesează. Vor descoperi că au alte principii, alt sistem de valori. Își poate schimba locul de muncă.


Săgetător
câștigurile financiare le ajută să se răsfețe puțin și să aibă mai mult timp pentru ceea ce-și doresc. Venus le va proteja finanțele. Să se concentreze pe ceea ce vor să realizeze în această perioadă. Dacă vor avea permanent în fața ochilor obiectivele, acestea vor fi și îndeplinite. Să nu facă cumpărături impulsive.


Capricorn
Sunt pe cale să facă un salt serios în carieră. Recomand să nu fie neglijenți cu birocrația. În ciuda incertitudinilor în afaceri, să nu se îngrijoreze pentru viitor. Totul va decurge în favoarea lor. Momentele ciudate prin care trec sunt doar o pregătire pentru viitor. 

 

Vărsător
În a doua parte a lunii septembrie, banii nu vor fi aspectul esențial al vieții lor. Vor fi interesați de zona spirituală. Asta nu înseamnă că nu pot rămâne cu contul pe roșu. Trebuie să facă economii. Pot participa la acțiuni umanitare. Pentru ei, nu va conta cât de mult muncesc sau câștigă.


Pești
Răspunsul la criza lor actuală este perseverența. Norocul e de partea lor, dar și cineva influent va intra în viața lor. Vor avea parte de ceva intens pe partea sentimentală. Pe cei singuri, îi așteaptă o perioadă interesantă. Financiar, sunt gata să exceleze. Va trebui să învețe să economisească.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel