Horoscop pentru perioada 15 august - 15 septembrie 2023, cu Minerva. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Data publicării:
Minerva, captură video Youtube/ Wownews
Descriere foto: Minerva, captură video Youtube/ Wownews

Minerva a prezentat horoscopul pentru următoarea perioadă, pentru toate semnele zodiacale.

Astrologul Minerva a prezentat horoscopul pentru ultima jumătate a lunii august și prima parte a lunii septembrie pentru toate semnele zodiacale, potrivit WoWnews.

Berbec
Mercur vă îndeamnă la reflecție, iar în ciuda dorinței voastre, iubirea este în afara controlului. Chiar dacă nu doriți, să știți că nu veți regreta. Dacă sunteți într-o relație, certitudinea vă caracterizează. Puteți prefera încercând să înțelegi dorințele celuilalt. Dacă sunteți singur, iubirea trece pe lângă voi, dar nu vă panicați.

Taur
Feriți-vă de posesivitatea care vă caracterizează, pentru că se poate întoarce în defavoarea voastră. Venus Retrograd vă face prea susceptibili, iar către sfârșitul lunii situația se complică tot din cauza asta. Puteți evita asta dacă cedați cerințelor celorlalți. Financiar, trebuie să fiți mai atenți și știți asta.


Gemeni
Ascultați ideile celorlați. Convingerile luptă să evolueze, acceptați invitațiile la ieșiri, mergeți în vacanță. Venus favorizează relația, petreceți timp împreună, într-un cadru romantic. Aveți senzația că nimic nu se mișcă în direcția corectă, iar o problemă nu vine niciodată singură. Dacă vreți să investiți bani în ceva mare, gândiți-vă bine.


Rac
Nu vreți să vă mulțumiți cu lucruri mărunte luna aceasta. Ca să nu fiți dezamăgiți, spuneți clar ce vreți, profitați de oportunitățile care apar. Banii intră în cont și nu vă uitați la cheltuieli, dar cel mai bine este să amânați cheltuielile scumpe. În relație, lucrurile se mișcă în direcția bună.


Leu
Dați tot ce e mai bun din voi, confruntați tot cu inteligență. Trebuie să depuneți efort pentru a vă atinge obiectivele. Este deranjant că profesional lucrurile drenează și ați vrea să faceți ceva, dar dacă vi se pare că așteptați de prea mult timp, nu puneți presiune pe ceilalți.

Fecioară
De ceva vreme, Saturn vă pune relațiile la îndoială. Cunoști noi oameni, iar asta vă ajută să evoluați în alt mediu social. Mercur vă întărește vigilența în ceea ce privește afacerile sau relațiile de prietenie.

Balanță
Vă faceți prieteni noi, se lărgește cercul social. Amabilitatea creează legături fericite. Va trebui să luați o decizie și trebuie să vă exprimați punctul de vedere clar, astfel să vă puteți poziționa clar. Atmosfera e plăcută în cuplu. La muncă, aveți senzația că în fiecare zi e la fel, v-ați plictisit și vă gândiți să vă schimbați locul de muncă.

Scorpion
Vi se fac propuneri, apar oportunități. Problema este la convingerile voastre care vă îndeamnă să vedeți doar latura negativă, nu luați ca referință eșecurile din trecut. Nu respingeți oamenii care vi se par superficiali, e doar o impresie. Financiar, nu sunt probleme.

Săgetător
Nu vă lăsași duși de motivații greșite. Oscilați între descurajare și speranță. Marte și Venus vă încurajează să realizați ceva care să vă pună în valoare talentele, iar tot ei vă pun în legătură cu oameni care vă pot ajuta. Domeniul de activitate pare că stagnează.

Capricorn
Totul este bine. Ți se aduce seriozitatea în centrul atenției. Pentru a lua o decizie, nu trebuie să o faceți înainte de 28 august. Venus predispune la eșecuri, dar eu zic să le considerați semnale de alarmă.

Vărsător
Ați putea să vă schimbați modul de a gândi, trebuie să acceptați ajutorul, nu puteți face totul singuri. Tot ce e frumos își pune independența sub semnul întrebării. Profesional, ideile și întâlnirile nu sunt o problemă, însă ceva nu vă convine la locul de muncă.

Pești
Profitați de oportunitățile care apar. Saturn vă oferă timpul de care aveți nevoie pentru a face anumite lucruri. Critica fuzionează în toate direcțiile, nu sunteți pregătit să abordați orice subiect. Financiar, se duce aceeași luptă, urmați gusturile voastre, nu ale celorlalți.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel