HOROSCOP. Pentru aceste 3 semne zodiacale se anunță o săptămână EXCELENTĂ

Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop. Foto pexels.com. autor Mikhail Nilov
Descriere foto: Horoscop. Foto pexels.com. autor Mikhail Nilov

Horoscop. Aceste 3 zodii vor avea o săptămână minunată începând cu 21 februarie 2022. 

Berbec
(21 martie - 19 aprilie)

Săptămâna aceasta ai în vedere o promovare la locul de muncă, Berbec. Motivul pentru care acest lucru apare acum este faptul că ai depus eforturi pentru a face acest lucru să se întâmple. 

Vei vedea că ești echipat pentru acțiune în această săptămână; iei ceea ce ți se oferă și respingi ceea ce nu poate funcționa. Ești o mașinărie rea de productivitate și nimic nu-ți poate sta în cale. S-ar putea să nu fii cel mai simpatic personaj de la birou în această săptămână, dar cu siguranță vei fi cel care promite cel mai mult.

 

Rac
(21 iunie - 22 iulie)

Săptămâna ta se învârte în jurul vieții tale de familie, în principal în ceea ce privește modul în care te raportezi la partenerul tău romantic. Amândoi știți de ce este nevoie pentru a conduce o relație fericită. 

Nu toate cuplurile vorbesc despre lucruri; comunicarea voastră va fi atât de avantajoasă pentru amândoi, pe măsură ce treceți în revistă ceea ce este necesar și ceea ce trebuie să dispară. Ideea că amândoi puteți fi de acord cu aproape orice este un mare avantaj. Bucurați-vă de această săptămână, deoarece pare a fi o săptămână care va da roade pentru mult timp de acum încolo.

 

Leu
(23 iulie - 22 august)

Meriți o rundă de aplauze în această săptămână, Leu, pentru că vei alege drumul cel mai bun de atâtea ori încât nici măcar nu-ți vei recunoaște propriul comportament. Săptămâna aceasta te vei confrunta cu multe lucruri care, în mod normal, ți-ar putea forța nervii și, cu toate acestea, se pare că vei aluneca prin această săptămână, imperturbabil.

Pentru că nu este cea mai grozavă săptămână pentru ceilalți, te vei întâlni cu aceste tipuri nemulțumite și vor încerca să te implice în discuții. Vei refuza politicos, refuzând în același timp să te murdărești în treburile altora. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel